reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Asiu – to masz faktycznie z nimi ciężko. Wiem co znaczy być w trudnej sytuacji finansowej, bo sami kiedyś w takiej się znaleźliśmy. Mężuś nie miał pracy no ale byliśmy jeszcze wtedy sami. U nas sytuacja się zmieniła i wierzę, że u Was będzie tak samo! Trzymam kciuki.

Paula – a co to za piesek, można prosić o link na allegro? Dostałaś już z nim przesyłkę?

Ifa – super się ciebie czyta! Ale masz małego mądralę, faktycznie niedawno same tak mówiłyśmy do naszych rodziców.

Czarnulko – serdecznie współczuję. A twój Kropek chorobę będzie wkrótce miał za sobą. A propos wygląda zabawnie w tej gencjanie.

Wiolinko – Maciuś na olbrzyma rośnie, ale to po tacie, który jest bardzo wysoki. Z tymi prezentami to ciężko zdecydować. Myślę, że możesz zaproponować rodzince żeby się złożyli na krzesełko. Miałabyś porządny i naprawdę niezbędny prezent. My niestety krzesełko dostaliśmy na chrzciny Maciusia.
A dzisiaj dostałam zamówioną na allegro lampkę muzyczną – prezent na Gwiazdkę od Dziadka. Maciusiowi muzyczka wcale się nie podoba, ale za to uwielbia patrzeć na przesuwające się na suficie i ścianie cienie. Dziadek był trochę rozczarowany. I jak tu trafić za dziećmi?

Naya – Maciuś też ma skazę białkową i ja też nie jem nabiału i jaj. My też mieliśmy iść do szpitala z powodu małego przyrostu wagi (prawie znikomy), ale pediatra się wstrzymała. I dopiero jak zaczęliśmy go więcej dokarmiać (zalcenia lekarki) to przybrał na wadze ale też w dolnej granicy. Widocznie taki jego urok (po Tatusiu, który jest chucherkiem). Może u Was jest podobnie?

Lila – super sesja zdjęciowa. A Mikołaj w czapie wygląda na „prawdziwego” Świętego

ZAGADKA
zagadka6zb.jpg

Paula, gratulacje!!! A jak mi bedziesz jeszcze pisać rzeczy typu >:D

Asiu, zdjęcia piękne i, jak już Ci pisałam na gg, Wanesia to skóra zdjęta z Ciebie! :)

Czarnulko, Wiki kropkowana cudna :)

Czarnulko kropka sliczna!!!
PaulaC gratulacje dla Szymka! dzielny chopak :)
Asiu coś wysyłałaś mailem??? ja nic nie dostałam :(

no i mam już po oglądaniu Wanesie bajek się zachciało :mad:i nie da se przegadać
Megan dziękuję za rozmowy na gg i miałaś nie zasypiać ;)
Czarnulko jescze troszeczke i wszystko Wikusi minie
natka podaj mi swój nr gg:)
Magdulek może nie mam twojego meila ale zaraz to naprawie ;)

Paula - piesek bardzo fajny. Przede wszystkim niedrogi a bardzo podobny do renomowanych ale drogich firm. Czekam na informacje jak wygląda w rzeczywistości.
Gratulacje dla siadającego Szymka. Maciuś na razie ma gdzieś tekie próby.

reklama
Do góry