reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Miki taki byl podekscytowany tymi komplementami,ze strasznie meczyl sie z zasnieciem ::) Dopiero mu sie udalo, ale strasznie wam dziekuje ;D

Hehe Easy no stara sie, stara  matka jak moze, a reszta juz od Mlodych zalezy  ;D
Czarnulko - Sliczny ten Twoj kropek :D
No co Ty Shirleyko naprawde?? Z tym maslem orzechowym?? ::)
Asiu - powiem Ci,ze masz sliczne dzieciaczki, niech Ci zawsze radosc przynosza!! A Ty na palcu nosisz obraczke??Wy macie slub cywilny juz??
Swiezynko - sliczny avatarek :D
Evik - ja juz sie wypowiadac nie bede, pogadalam sobie na gg :D
Paula - no to koniecznie wycaluj Szymka ode mnie!!!Zuch chlopczyk!!
Magdulek - co nie??? Z tymi buzkami?? Nie wyglada to na usmiech hehe :) Ale to  ;D juz tak!!

Czarnulko jak zobaczyłam to zdjątko z gencjaną to mi się przypomniało jak miałyśmy obie z moją siostrą ospę i też byłyśmy takie wykropkowane. Tylko, że ja miałam wtedy 10 lat i nikt nam zdjęć nie porobił. Ale byłyśmy zesypane od stóp do głów i jak to teraz wspominamy to się śmiejemy bo udawałyśmy, że jesteśmy panterami  ;D albo dalmatyńczykami  ;)

Lileczko wycałowałam już Szymka od siebie, a jutro jak wstanie to dostanie i buziaka od Ciebie. :)
Dzisiaj już śpi i pewnie kombinuje co by tu jutro wymyślić.

Dziękuję Wam za gratulacje. :)

PaulaC ogromniaste gratulacje dla Szymka  ;D

Asiu, urocze Twoje szkraby :)

Wiesz Czarnulko? Ja sama uwielbiam ogladac fotki moich wykropkowanych dzieci :) Tyle ze one byly kropkowane na bialo  ::) A Wiki przesliczna  ;D I mam prosbe: napisz moze czego Twoja siostra najbardziej potrzebuje... Czy to moga byc jeszcze ciuszki? Bo z tego co widzialam sporo dziewczyn przymierza sie by wlasnie wyslac ubranka... Chociaz z drugiej stroy mysle ze tego nigdy za wiele. Czy przyda sie tez kilka pieluszek tetrowych?

Asiu ale fajne zdjątka, z Wanesi jest śliczna dziewuszka :) I te oczy takie mają po Tobie wielkie :)

Czarnulko Wiki w fioletowe kropki rozbrajająca - taka mała bidulka  :-[ Ucałuj ją od ciotek :)

Paula gratulacje dla Szymka! :D Smok mi też wczoraj siedział na kolanach i robił brzuszki - na przemian siadał i się kładł (tzn. oczywiście nie do 180 stopni, tylko tak żeby się opierać na moim brzuchu). Strasznie to śmiesznie wyglądało, ale nie nudziło mu się wcale  ;D I w ogóle się nie musisz martwić lenistwem, chłopaki już takie podobno są. Ja się chyba już nigdy nie doczekam, żeby mój syn dotarł stópką do buzi  ::)

Co do makabrycznej historii o maśle orzechowym, to słowo daję, że słyszałam ją na tvn24 kilka dni temu, chociaż to fakt, że brzmi jak legedna dla podstarzałych histeryczek z super expressu ;)

A Smok dziś zrobił straszny cyrk z zasypianiem. Tzn. zasnął spokojnie jak zawsze, ale po półtorej godziny obudził się ze straszliwym rozdzierającym wrzaskiem i przez pół godziny nie mogliśmy go uspokoić. Picie, ssanie, noszenie na rękach, kołysanki, zajączki z latarki - nic nie pomagało. W końcu posmarowałam mu pyszczek dentinoxem, bo już nic innego nie przychodziło mi do głowy (nie prężył się jak przy kłopotach brzuszkowych, a gorączki też nie miał) i mam wrażenie, że wyczułam przebijającą się górną jedynkę  ::) Ostatecznie zasnął wtulony we mnie na kanapie. A jutro rano sprawdzimy czy coś się wreszcie wykluło z tych dziąsełek.

No i mam nadzieję, że reszta nocy minie spokojnie...

A teraz idę do Męża oglądać beznadziejną Epidemię. Czego się nie robi z miłości ;)

wszystkim dziękujemy za komplementy :)
Lilexczko tak my jestesmy 4 lata już po ślubie cywilnym ;)
Minka super że ci się podoba tylko od niektórych mi odbija :(czemu?
Paula brawa dla Szymka!!!!!!!!
A ja siedze sama mój na nocce :(

reklama
Semi pewnie że się przydadzą pieluszki tetrowe :D bo ppieluszek jeszcze nie ma :) a reszta jakoś po malutku sie zbiera :)

Aletko jeszcze niestety nie doszła paczka :( nie mam pojęcia dlaczego :( moze jutro juz dojdzie :D

Do góry