reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Miki taki byl podekscytowany tymi komplementami,ze strasznie meczyl sie z zasnieciem ::) Dopiero mu sie udalo, ale strasznie wam dziekuje ;D

Hehe Easy no stara sie, stara  matka jak moze, a reszta juz od Mlodych zalezy  ;D
Czarnulko - Sliczny ten Twoj kropek :D
No co Ty Shirleyko naprawde?? Z tym maslem orzechowym?? ::)
Asiu - powiem Ci,ze masz sliczne dzieciaczki, niech Ci zawsze radosc przynosza!! A Ty na palcu nosisz obraczke??Wy macie slub cywilny juz??
Swiezynko - sliczny avatarek :D
Evik - ja juz sie wypowiadac nie bede, pogadalam sobie na gg :D
Paula - no to koniecznie wycaluj Szymka ode mnie!!!Zuch chlopczyk!!
Magdulek - co nie??? Z tymi buzkami?? Nie wyglada to na usmiech hehe :) Ale to  ;D juz tak!!

Czarnulko jak zobaczyłam to zdjątko z gencjaną to mi się przypomniało jak miałyśmy obie z moją siostrą ospę i też byłyśmy takie wykropkowane. Tylko, że ja miałam wtedy 10 lat i nikt nam zdjęć nie porobił. Ale byłyśmy zesypane od stóp do głów i jak to teraz wspominamy to się śmiejemy bo udawałyśmy, że jesteśmy panterami  ;D albo dalmatyńczykami  ;)

Lileczko wycałowałam już Szymka od siebie, a jutro jak wstanie to dostanie i buziaka od Ciebie. :)
Dzisiaj już śpi i pewnie kombinuje co by tu jutro wymyślić.

Dziękuję Wam za gratulacje. :)

PaulaC ogromniaste gratulacje dla Szymka  ;D

Asiu, urocze Twoje szkraby :)

Wiesz Czarnulko? Ja sama uwielbiam ogladac fotki moich wykropkowanych dzieci :) Tyle ze one byly kropkowane na bialo  ::) A Wiki przesliczna  ;D I mam prosbe: napisz moze czego Twoja siostra najbardziej potrzebuje... Czy to moga byc jeszcze ciuszki? Bo z tego co widzialam sporo dziewczyn przymierza sie by wlasnie wyslac ubranka... Chociaz z drugiej stroy mysle ze tego nigdy za wiele. Czy przyda sie tez kilka pieluszek tetrowych?

Asiu ale fajne zdjątka, z Wanesi jest śliczna dziewuszka :) I te oczy takie mają po Tobie wielkie :)

Czarnulko Wiki w fioletowe kropki rozbrajająca - taka mała bidulka  :-[ Ucałuj ją od ciotek :)

Paula gratulacje dla Szymka! :D Smok mi też wczoraj siedział na kolanach i robił brzuszki - na przemian siadał i się kładł (tzn. oczywiście nie do 180 stopni, tylko tak żeby się opierać na moim brzuchu). Strasznie to śmiesznie wyglądało, ale nie nudziło mu się wcale  ;D I w ogóle się nie musisz martwić lenistwem, chłopaki już takie podobno są. Ja się chyba już nigdy nie doczekam, żeby mój syn dotarł stópką do buzi  ::)

Co do makabrycznej historii o maśle orzechowym, to słowo daję, że słyszałam ją na tvn24 kilka dni temu, chociaż to fakt, że brzmi jak legedna dla podstarzałych histeryczek z super expressu ;)

A Smok dziś zrobił straszny cyrk z zasypianiem. Tzn. zasnął spokojnie jak zawsze, ale po półtorej godziny obudził się ze straszliwym rozdzierającym wrzaskiem i przez pół godziny nie mogliśmy go uspokoić. Picie, ssanie, noszenie na rękach, kołysanki, zajączki z latarki - nic nie pomagało. W końcu posmarowałam mu pyszczek dentinoxem, bo już nic innego nie przychodziło mi do głowy (nie prężył się jak przy kłopotach brzuszkowych, a gorączki też nie miał) i mam wrażenie, że wyczułam przebijającą się górną jedynkę  ::) Ostatecznie zasnął wtulony we mnie na kanapie. A jutro rano sprawdzimy czy coś się wreszcie wykluło z tych dziąsełek.

No i mam nadzieję, że reszta nocy minie spokojnie...

A teraz idę do Męża oglądać beznadziejną Epidemię. Czego się nie robi z miłości ;)

wszystkim dziękujemy za komplementy :)
Lilexczko tak my jestesmy 4 lata już po ślubie cywilnym ;)
Minka super że ci się podoba tylko od niektórych mi odbija :(czemu?
Paula brawa dla Szymka!!!!!!!!
A ja siedze sama mój na nocce :(

reklama
Semi pewnie że się przydadzą pieluszki tetrowe :D bo ppieluszek jeszcze nie ma :) a reszta jakoś po malutku sie zbiera :)

Aletko jeszcze niestety nie doszła paczka :( nie mam pojęcia dlaczego :( moze jutro juz dojdzie :D

Do góry