reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

witam :)

szkrabiku Ja również gratuluję pierwszych samodzielnych kroczków! Ja to nie mogę sie doczekać aż zobacze dreptjącą moją gwiazde :)

Asiu i Evik życzę wam jak najbardziej przespanej nocki!!! Ja też mam teraz nie za wesoło bo Wiki też idą gurn jedyneczki :)

co do spotkania to ja również jestem jak najbardziej za :D no i ja bym była z Wiki i mężulkiem :D i najlepiej jak by spotkanko było w maju :) bo puźniej roczek,no i brzucholek juz będzie wielgachny :D

A ja sie dowiedziałam że moja siostra będzie miała synka :D Troszke sie zawiodła,bo pragnęła bardzo córeczki.Ale wiem że się oswoi z tym do końca ciąży i będzie kochała tak samo jak by miała córeczke :D

A teraz zmykam leżeć dalej :D bo lokator w brzuszku daje ostro czadu ;)

Dobranoc :)

reklama
Easy - ja też Cię Kobieto normalnie kocham i relację "lajf" masz zapewnioną. A co do odbierania porodów to aż tak się tam udzielać nie będę. ;D ;D ;D

Evik - ja jeszcze 2 w 1 (patrz na post na poprzedniej stronie, mój synek mnie wytrzyma do granic mozliwości) ;)

Szkrabikowski - te spacerówki są całkiem, całkiem i rzeczywiście możesz powozić Tymka w lżejszym wóżku zanim Stworek się "wykluje" :laugh:

Agast - poczucie humoru mi dopisuje, ale nie wiem jak będzie w szpitalu... ::) Cieszę się jednak, ze u Ciebie nastawienie do życia już pogodniejsze - życzę Ci udanego weekendowego wyjazdu! ;)

Może uznacie, że mam coś z głową...ale właśnie leżałam w łóżku i przeraziło mnie, że mogę od jutra leżeć z kimś śmierdzącym na sali.... Dyskryminacja normalnie, ale nienawidzę takich zapachów :p. Kupię dużo mandarynek - one ładnie pachną, jakby co  ;D

Ps. Jutro jeszcze wpadnę do Was, bo do szpitala wybieram się na 14-15, aż tak mi nie zależy na zafasowaniu szpitalnego obiadu żeby pojawiać się tam wcześniej. 8)

Ja tylko na chwilkę i tylko po to, żeby sprawdzić, jak Jucia. No widzę, że póki co po cichutku... Nic to, kochana, życzę Ci, żebyś nie musiała z niecierpliwością (większą ;) ) Julka wypatrywać i odżałuję swoją nieobecność na forum, trudno. Będę trzymać kciuki i myśleć o Was cieplutko.

Hejka,

U nas od wczoraj leje, leje, leje ::) 8-10 stopni :mad: Ladna mi pogoda na dlugi weekend bleee ::)

Juciu - hahaha ;D Boska jestes :)
Aletko - wspolczuje tych nocek i falszowania za sciana czy pod podloga ::)
Easy - ech...szkoda ::)

Dzis w nocy nie dalam cyca,bo spal od 7:30 do 5:40( z pobudka o 23 na wode, chyba cos mu sie przysnilo). A potem do 9:30!!!!!!!!!!!!!!!!A matko!!Nigdy tak dlugo nie pospal ;D ;D Chyba ta butla jednak dziala ;D

Kto chcialby zorganizowac spotkanie forumowe????Jest ktos taki???Aletko??

Ja na poczatek proponuje zrobic liste:
Kto - Natka ( z mezem??Ile osob??)
Kiedy - 2-12 lipiec
Gdzie masz blisko - blisko do Warszawy
Gdzie bys chciala -
Do jakiej ceny noclegi, czy tam doba np.-
Na ile wyjazd -

Kto - Lila z mezem( raczej) 3 os.
Kiedy - caly lipiec i sierpien mi pasuje
Gdzie masz blisko - Karkonosze, Czechy
Gdzie bys chciala - morze, no i Karkonosze rzecz jasna ;D
Do jakiej ceny noclegi - 20 - 25 zl
Na ile wyjazd - mysle,ze na kilka dni 2-4 ??

Co na tej zasadzie,zeby potem wybrac, jakie terminy,miejsca nam najbardziej pasuja.

Witam sie weekendowo-majowo ;)

Łojejku,ale sie tu dzieje ;D

Wszystkim swiętującym dzisiaj Życzymy z Mikim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-*

Juciu normalnie twój humor powala mnie na nogi ;D jesteś rewelka,really O0 Tak trzymać,podejście do porodu godne nasladowania.Ciekawa jestem czy wczorajsze twoje harce pomogły w przyspieszeniu akcji?? Boziu,a może ty już rozdwojona ;) Jejciu ja juz doczekać się niemogę,hihi. Aż ciśnie mi mi sie na usta Pawlakowy tekst: ~ JULEK podejdź no do płota jak i ja podchodzę hihihi;D ;D ;D

Liluś z racji mojego doskokowego bywania na forum,kiepsko nadaje sie na organizatora,ale baaardzo chętnie sie z wami spotkam :laugh: Co do miejsca preferuję nadmorskie klimaty,pomimo że bywam tam co lato.No po prostu kocham morze i już ;D Będe raczej z mężem,chyba że wolnego nie dostanie,ale to najmniejszy problem. Cena- max 30 zł za os. Termin najlepiej sierpień.W lipcu przeprowadzamy sie do nowego M3 więc roboty będe miała kupę,ale potem trzeba wypocząć ;)
A teraz żeby nie było To TAMTO wklejam Mikołajowego brata w akcji,czyli jak prezentują sie nasi bliźniacy ;D
img00025ls.jpg
dsc00525resize4dq.jpg

Aletkono u nas też nocki nie najlepsze. Młody zaczął budzic się w koło 1 w nocy na mleko,czego wcześniej nie robił,potem między 4-5 rano,ale często jeszcze przebudza się na chwile i kwęka :( A zębów ani widu ani słychu :mad: Co do sąsiadów to my mamy takich imprezowiczów od początku. Jak włączą swoje disco to mi szklanki na półce dzwonią. Ale na szczęście po 22 jest juz w miarę cicho.Najlepsze z tego wszystkiego jest to,że Mikołaj wogóle nie reaguje na takie dudnienie i hałas,a wystarczy że skrzypnie podłoga w pokoju jak ide i juz sie budzi ::) Tak samo nie reagował na baardzo głośne fajerwerki w sylwestra,gdzie huk był niemiłosierny,a ten se spał. Ale jak kichnełam,to zaraz sie bestia mała obudziła :p

Asiu24 ślicznie prezentuja sie twoje dzieciaczki no i te oczy Waneski są naprawdę powalające :) Mam nadzieje że Robercikowi sie juz polepszyło i juz nie wymiotuje. No i wogóle zdrówka mu życzymy :) A tobie bardzo ładnie w blondzie i gratki z okazji schudnięcia,BRAWO!! Ja przymierzam sie juz po raz enty,ale kiepsko sie widze na dietce,BO JA KOCHAM JEść!! :(

Beatusku boziu,jak mi przykro że musisz podejmować takie trudne decyzje(odnośnie tego badania CUM) :( Ja bym chyba nie przeżyła tego...No nie zniosłabym widoku cierpiącego synka..Musieliby mnie gdzieś przywiązać żebym nie zabrała małego i nie uciekła :( Dlatego życzę ci kofana duużo siły,odwagi i wytrwałości :-* A Igusiowi przede wszystkim pozytywnych wyników. No i wieeelkie gratki z okazji tak pięknego przyrostu wagi!!!! :) Będzie dobrze,zobaczysz :)

Ekhmm,jako że ja jeszcze w piżamce śmigam,a korzystając z okazji że Raul zabrał małego na spacer,powinnam zabrać się za odgruzowywanie mieszkanka,muszę spadać :( Jak wróci a ja będe w proszku zrobi mi pewnie karczemną awanture :p Tak więc póki co muszę sie pożegnać,ale jeszcze tu dziś wrócę ;D Tylko z wieczorka.
Co by sie wam na tym "pieknym deszczowym łykendzie" nie nudziło wrzucę aktualnego Mikulca:
Misiu na okładce Tima :laugh: Jako gwóźdź programu,hłehłe
0096resize5wt.jpg

tutaj Miki jest juz na Hałajach ;D i pozdrawia wakacyjnie wszystkie forumowe dzieciaczki ;)
0098resize8iw.jpg

tu juz na "poważnie"
nie ma to jak coca-colka,mleko jest dla niemowlaków :laugh:
dsc00713resize9vj.jpg

tak sobie na luzaka zasnąłem na spacerku ;)
dsc00718resize1xg.jpg

tu z babcią :)
dsc00720resize7mo.jpg

To naraska,papatki :) :) :)

No to ja ostatnim zrywem, przed wyjazdem:

Kto - Frotka z mezem(raczej, o ile to będzie weekend) - 3 os.
Kiedy - poza lipcem (10-18) i sierpniem (16-30) cały czas
Gdzie masz blisko - Warszawa, centrum Polski
Gdzie bys chciala - jeśli lipiec, to nad morzem, poza tym dowolnie
Do jakiej ceny noclegi - nie mam pojęcia jak się kształtują ceny, ale około 40-50 zł będzie jeszcze ok

Oczywiście to wszystko orientacyjnie, dostosujemy się w miarę możliwości.

Lila, jeśli Aletka zechce się tym zająć to super. Jeśli uzna, że ma za dużo na głowie, mogę pomóc. Jestem w domu więc mam pewną dowolność i trochę czasu ;)

Melduję się, że jestem gotowa na podbój tego cholernego szpitala. Torba spakowana, ja wykąpana i cięzką pracę nad różnymi partiami swojego ciała mam za sobą ;D

To jest jedna strona medalu...druga to taka, że wcale nie mam ochoty jechać i wolałabym zostać w domu. Tym bardziej, że pogoda jest podkołdrowa i chętnie poleżałabym w swoim własnym łózku. Mój mąż ma cały długi weekend wolny i moglibyśmy się sobą nacieszyć, ale dzięki zapobiegliwości mojego gina nacieszę się szpitalem do bólu ;)

Przesyłam Wszystkim całusy i obiecuję, że dam znać przez Asioczka i Easy, jak coś "zmaluję" - mam nadzieję, że dostaniecie tego typu wiadomość przed Bożym Narodzeniem. ;D

Mój mąż stwierdził dzisiaj, że Julkowi jest tak dobrze, że może doszedł do wniosku, że nie wyjdzie i poczeka w środku na brata lub siostrę. Nawet po moim brzuchu widać, że sie przesunął na jedną stronę i robi miejsce dla rodzeństwa... ::)

Juciu hahaha ;D Ale zobacz taka pogoda - to lepsza na szpital niz piekne slonce i ciepelko, takze chcoiaz pogoda Ci sprzyja ;D Idz, idz - a tam niech gonia Julka na swiat, na rodzenstwo na zewnatrz poczeka ;D
Tilli - jestes wielka ;D No spia identyko!!Haahaha ;D A zdjecia Mikiego rewelka!
Frotko - o to sie bardzo ciesze,jakby co ;D Milego wyjazdu!!

reklama
Ja na poczatek proponuje zrobic liste:

1.Kto - Natka ( z mezem??Ile osob??)
Kiedy - 2-12 lipiec
Gdzie masz blisko - blisko do Warszawy
Gdzie bys chciala -
Do jakiej ceny noclegi, czy tam doba np.-
Na ile wyjazd -

2.Kto - Lila z mezem( raczej) 3 os.
Kiedy - caly lipiec i sierpien mi pasuje
Gdzie masz blisko -  Karkonosze, Czechy
Gdzie bys chciala - morze, no i Karkonosze rzecz jasna
Do jakiej ceny noclegi - 20 - 30 zl

3.Kto - Frotka z mezem(raczej, o ile to będzie weekend) - 3 os.
Kiedy - poza lipcem (10-18) i sierpniem (16-30) cały czas
Gdzie masz blisko -  Warszawa, centrum Polski
Gdzie bys chciala - jeśli lipiec, to nad morzem, poza tym dowolnie
Do jakiej ceny noclegi - nie mam pojęcia jak się kształtują ceny, ale około 40-50 zł będzie jeszcze ok

4. Kto -Tilli z mezem - 3 os
Kiedy - sierpien
Gdzie masz blisko -
Gdzie bys chciala - morze
Do jakiej ceny noclegi - max. 30 zl
Na ile wyjazd -

Dopisujcie sie dziewuchy,a tam gdzie miejsca wolne to dopiszcie,te ktore juz cos napisaly. I bardzo prosze w takiej formie sie dopisywac,zebym ja nie musiala ukladac slupkow ;D

Do góry