reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Agast dobrze że już Ci lepiej ;)

Byliśmy u lekarza no i jednak to ząbki tak marnują mego synka.Wychodzą mu 4 naraz!! biduś dlatego taki płaczliwy jest.Do tego doszło rozwolnienie i nieprzechodząca gorączka.

Beatka Ty cholerka nawet tak nie pisz :laugh:

Juciu no to czekamy niecierpliwie...i pisz czy męża się udało przekonać na ....hmhmhm ;)

reklama
Eee.. Aletko- nie zrozumiałysmy sie chyba. Hania idzie metr przed wózkiem a ja za nią pcham pusty wózek. Sama go nie da rady prowadzic bo rączka za wysoko ;)

Na razie jestem na dobrej drodze do przekonania męża, bo juz wypiliśmy wino do obiadu  ;D On stanowczo za mało, bo jest w pogotowiu "samochodowym" i pić wiecej nie chce.

Frotko - moja droga też bym chciała sie uwinąć jutro do 13.00  ;)

Agast - dzięki za wsparcie - w przeciwieństwie do Ciebie, ja mam zostać w tym szpitalu i dostać odleżyn w oczekiwaniu na pana Julka :p Mam nadzieję że jak wrócę ze szpitala to zobaczę jakieś zdjęcie Hani w nowych sandałkach ;)

Aletko - mycie okien na razie nie działa, to możę jednak powtórzę Twoje patenty sprzed roku i porobię trochę szpagatów ;D

Wszystkie wyjeżdżające na dłuuugi weekend Czerwcówki zapewniam - korzystając z moich przeczuć, że Julek poczeka na Nie z przyjściem na Świat - zrobi to w wielkim stylu po długim weekendzie...a ja do tego czasu zastąpię salową w szpitalu i każdego dnia przelecę ścierą jakieś schody ;D

Jucia aż za dobrze pamiętam takie wyczekiwanie.Trzymam kciuki,niech maluszek nie wystawia cię na takie próby cierpliwości...
Agast też chcę zobaczyć sandałki :)

hej ho! Witam się weekendowo już prawie majowo :D
Maj to zdecydowanie najpiękniejszy miesiąc w roku :) i nie mówię tak dlatego, że w maju przypadają urodziny naszej córci, nasza rocznica ślubu, urodziny teściowej i urodziny teścia ;D

Juciu - na tym etapie ciąży na pewno Julkowi nie zaszkodzisz. Ja jak się zjawiłam dzień po mojej przejażdżce go cartami na porodówce, to spanikowana pytałam właśnie, czy nie zaszkodziłam tym dziecku.Nasza położna wyśmiała mnie tylko no i powiedziała, że widać, że szyjkę przygotowywaliśmy(wiadomo jak ;)), co akurat zgodne było z prawdą ;D tak, że podsumowując mój przydługi wywód życzę Wam udanego wieczoru ;)
Ech jakie to niesamowite, że to już tuż tuż kolejnego cudu - czyli pojawienia się małego Julka na świecie.

W ogóle dziewczyny to zazdroszczę Wam, że "jesteście z sobą" ;) na tym forum od początku, że pamiętacie jak byłyście w ciąży, jak się Wasze dzieciaczki pojawiały kolejno na świecie...

Świeżynka pisze:
Mamy poszukujące wózków: kupiłam wczoraj gazetę "Dziecko". Jest w niej kupon  na produkty Chicco (wózki, foteliki i krzesełka do karmienia). Kupon może mieć wartość 200, 300 lub 500 zł.

Świeżynko a mogłabyś mi napisać dokładniej o co chodzi z tymi kuponami? Czy na Chicco za 1000 zł dostaje się 500 zł rabatu?

Agast a mnie koleżanki ("starsze" mamuśki  ;)) uczulały aby nie kupować bucików z odkrytymi paluszkami, bo podobno jak dziecko się przewraca, to paluszki zdziera  ::) ja już głupieję i nie mam pojęcia jakie butki kupić.

Janko- generalnie nie wyobrazam sobie zeby Hania latem chodziła w zakrytych butach, tym bardziej ze jej sie bardzo pocą stopki. Upadków nie unikniemy a idąc tym tropem to nie powinno sie tez zakładac krótkich spodenek bo moze kolana pozdzierac ;) A tak po za wszystkim to dzieci sie zazwyczaj na pupe przewracają.

Zaglądam co by sprawdzić czy Jucia jeszcze 2 w 1  :)

Asiu dobrze wiem co przeżywa Robercik, bo Hania też megamaruda i płaczka (bez biegunki i zwracania) myślalam ze idą 4 górne na raz, a dziś mnie mąż uświadomił że jeszcze dwie dolne dwójki sie przebijają. Więc w sumie 6 na raz, od 3 dni jest koszmar, a w nocy śpię w sumie 3 h a rano do pracy. dobrze ze jutro do pracy nie muszę.

reklama
eVIK Robert ciągle wymiotuje oddał całą kolację kaszkę oddał do miseczki.Ciągle gorączkuje nie amm jak nawet usiąść bo ciągle płacze i u nikogo innego nie chce byc nawet na rączkach noszę go dzisiaj w sumie cały dzień :( Boję się nadchodzącej nocki jak diabli nie spałam dzisaij cała noc ciekawe jak dzisiaj będzie.Teraz akurat zasnął to mam chwilkę aż boję iśc na dół się wykapać bo ajk się budzi to jest płacz i nikt nie może go uspokoić....Tak mi smutno...

Do góry