reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

DLA NASZEJ SŁODZIUTKIEJ HANECZKI DUŻO RADOŚCI I SŁODKICH CAŁUSKÓW!!!!!!!!

Aletko dziękuję ci że sprawiłaś mi taką super niespodzianke :-*dzięki wam od razu jest mi lepiej nawet nie wiesz jaka jestem ci wdzięczna odrazu humor mi się choc troche poprawił dziękuję ,dziekuję,dziekuję,dziękuję ,dziękuję z całego serduszka :)
Lila a zdjęcia są prześliczne
Paula Ty tak nie chciej żebym wysyłała zdjęcia bo jak zaczne to będziecie miały mnie aż dość ;) zaczne rano a skoncze wieczorem hehe

reklama
lileczko, super zdjątka!

mad, widzę, że Ty sama masz kłopoty z alergią? U mnie to samo. Dotychczas najbardziej się wystraszyłam, jak zaczęła mi warga puchnąć na wiosennym spacerze. Już widziałam w wyobraźni, jak się duszę. : ( Ale miałam tempo do apteki!
A póki co u nas wszystko w porządku po tym serku, chociaż prawdą jest, że zjadłam z nim tylko pół bułki. Cykor ze mnie, ale co zrobić? :)

Dzięki za miłe komentarze do fotki mojego Misia z misiem! ;)

Witam wszystkie mamusie i małe pociechy.
Ja tylko na chwileczkę. Dziewczyny piszecie, że deserki zagęszczacie kleikiem . Mam pytanie jak to się robi? Czy proszek wsypuje do deserku, czy najpierw rozrabia się kleik z wodą (mlekiem) i miesza z deserkiem????

DZIEWCZYNY,TE WASZE FLUIDKI I ŻYCZENIA SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA DLA WIKUSI CHYBA ZACZYNAJĄ DZIAŁAĆ :) WIKUSIA SPAŁA 3 h I JAK WSTAŁA TO Z WIELKIM UŚMIECHEM NA BUZCE :D
Aletko Pani doktor powiedziała że mam jej nie kąpać do końca tygodnia :o normalnie szok :D
powiedziała bym ją tylko podmywała pod paszkami,pupie itd :) bo jak sie zmywa to białe to mogą zostać jej blizny :(
no i miałam mieć teraz szczepienie 14.12.2005 ale powiedziała ze Wiki przez chorobe sama sobie wytwarza szczepinke i najszybciej dopiero będzie szczepiona w połowie lutego. No i jeszcze przed świętami mam iść z nią na kontrole :) przepisaqła dla Wikuni syropek co zmniejsza swędzenie i szybciej sie wszystko goii :D
Mam nadzieję że juz wszystko będzie ok :D
A jeszcze dzwoniła moja szwagierka że jej mąż dostał ospy hihihi chyba zaraził sie od niuni :D

Asiu24 śliczne te Twoje dzieciaczki!!! A Wanesia to już duża panienka :)

Czarnulko cieszę sie, że Wikusia czuje sie już lepiej! no i że Ty odzyskałaś humorek :)

Lileczko suuuuuperanckie zdjęcia!!!

reklama
Do góry