reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Mad nie, akurat mam wózek żadnej znanej firmy ;)

Nazywa się 4 Baby Spider i wygląda tak:
pic013065bg.jpg

pic013070pw.jpg

Nie polecam go jakoś szczególnie bo ja mam starszy model niż produkowany obecnie i muszę przyznać, że mój jest dużo lepiej wykonany niż nowy model.

Nie wiem jak będzie z tymi butkami, ale skoro to sznurowanie jest takie ważne to pewnie kupię Tombutki bez palców, albo inne podobne bo Szymkowi już poci się stópka, a w lecie może być z tym jeszcze większy problem i obawiam się, że by "pływał" w zabudowanych butach. ::)

A ja teraZ ZAFUNDUJE WAM MAŁĄ SESJE ZDJĘCIOWĄ ;)

Wiki w wielkanoc

_594765_n.jpg

A tutaj chowam sie mamie pod fotelem ;)

_594766_n.jpg

A tutaj pomagam mamie sprzątać :)

_594763_n.jpg

A tą sukieneczke dotałam od cioci :)

_594769_n.jpg

no i cio sie tak patsycie na mnie ;)

_594764_n.jpg

Mama,a ty to tylko cykasz mi fotki.... ;)

_594767_n.jpg

no ale dzisiaj zaserwuje mamie po szczepieniu mały uśmiech na pocieszenie ;)

_594768_n.jpg

:D :D :D dozobaczenia puźniej :) Jak dam rade ;)

Czarnulko - no też sie troszkę zdziwiłam ale już wszystko jasne ;D Sukienka bardzo ładna
Aletko - współczuję przeżyć i gratuluję dzielnej córy

Nie wiem czy juz Wam pisałam ale mój syn zaczyna mieć chyba alergię na wózek :o Wszystko jest ok dopóki sie go z niego nie wyciagnie tzn w celu np. załadowania do huśtawki albo podreptania itp.  Jak sie go próbuje z powrotem do wózka włożyc to jest foch taki, ze głowa boli. Wczoraj odstawił mi taka scenę, ryczał, wyginał się, ze by mi prawie z wózka wyleciał bo nie zdąrzyłam go przypiąć. Musiałam go nieść na rękach do domu z drugiego końca osiedla. Zlazlam sie strasznie no i teraz sie boję wyciągać go z wóziora bo jak sie przyzwyczai, że rykiem cos zdziała to będę miała nieźle przekichane i będe na spacer chodzila z dzieckiem na...rękach. Matuniu!!!

Beatko- my tez mamy takie akcje z wózkiem. Jedna z nich była nie dalej jak wczoraj w supermarkecie. Hanka chodziła między półkami i wszystko zwalała ::) Czułam sie jak matka wychowująca dziecko bezstresowo ::)
A no i Hanka juz nie chodzi. Teraz biega!!!! Ma juz 5 guzów na głowie, bo ciągle gdzieś włazi, gdzieś zagląda, nie można jej upilnowac, na balkon wyłazi itp. Musimy w związku z ym jak najszybciej kupic taką bramke zeby Hanka na balkon nie wyłaziła bo nie mam zmiaru jej wyciągac głowy z pomiedzy szczebelków ::)

Aletko- filmik fajowski, no i gratuluje "czesc". Hanka z kolei robi "przybij piątkę" ale tylko z tatą :p

Czarnulko- Wiki na zdjęciach bardzo fajna :laugh:

Czołem!

Zdjęcia widziałam ŚLICZNE!!! :laugh:

W dyskusje bucikowo-wózkowe za bardzo się nie wdaję, bo nic mądrego do powiedzenia nie mam.

Napisze Wam tylko, że Mary zaliczyła dziś pierwszy spacer bez czapki ;) i nardzo jej się ponoć podobało... A po południu była z nami (w sensie rodzicami ;) ) na spacerze i pierwszy raz bujała się na huśtawce. Tyż jej się podobało ;D
Zresztą po co ja to piszę... jej się wszystko podoba... no prawie... nie podoba się jak jej się kończy jedzenie :D i jak jej ktoś zabiera wózek do pchania... hłe hłe hłe..

A ja mam świetny humorek, bo jutro ostatni dzień w pracy i to na rano. Potem weekend, a potem poniedziałek i mam urlop ;D

reklama
Kurka wodna Easy- można tak bez czapki??  ::) Pytam bo mi sie wydaje ze czapka zawsze byc powinna...

Lila- gdzie y sie znowu podziewasz?? Cały dzień Cie nie ma! :mad:

Do góry