reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

W koncu dotarlam do skrzynki :p Frotko!!!Totulek jest przeslicznym chlopcem!!!No ale po takich rodzicach :p Boski jest i tyle!!!!

Junoko - trzymam kciuki!!

reklama
Dzień dobry :)

Chociaż u nas nie zaczął się jak dobry, bo spaliłam bezy :mad: sama nie wiem, jak mi się to udało ::)

Junonko, super, że z Oliwką lepiej i trzymamy kciuki, żeby już wróciła do domu.

Lila, dzięki :)

Jak patrzę za okno, to szlag mnie zaczyna trafiać, że jestem w domu uwiązana :mad: Chyba muszę opracować trasy dłuższych spacerów i wybywać z domu na dłużej, no bo ile można???

Idę sprawdzić kolejną partię bezów.

A, przypomniało mi się, że lekarka ostatnio mówiła mi, że Wojtek jest na 75 centylu i spada. Czy to znaczy, że ponad 75% dzieci jest większych od niego????

Junonko, strasznie się cieszę, że jest perspektywa wyjścia. No i super, że można być z dzieckiem.

Frotko, ja całe to centylowe zamieszanie rozumiem inaczej, to znaczy wydaje mi się, że 25% chłopców jest większa od Wojtusia. Ale pewna nie jestem.

Junonko trzymam kciuki za dzisiejsze wyjście.

Własnie sprawdziłam Igorek jest poniżej 3 centyla spadł od urodzenia z 75, teraz to mi dopiero źle :(

No i luz Lila. Ja sprawdzałam jak Tymek przybierał za dużo. Teraz też dałam sobie na wstrzymanie. Co się będę stresować. Lekarze na to nie patrzą, to po co ja mam udawać, że się znam. Tymek wygląda zdrowo, więc nie ma co szukać sobie problemów.

Witajcie :)
Ja właśnie wruciłam ze szczepienia z Wikusią :) Bardzo mi gwiazdeczka płakała aż mi się chciało ryczeć,ale szybciutko ją przytuliłam i po minutce było już ok :) Teraz sobie smacznie śpi :)
Pani doktor zważyła WIki i waży 8750 :) powiedziała że jest to sam środek normy :) a ja juz myślałam że za mało waży ;) No i oczko lewe Wikusi od trzech dni łzawi i ropieje nad ranem :( Ale przepisała nam też lekarka kropelki do oczka bo miejmy nadzieje tylko zatarła brudym paluszkiem! Bo jeżeli po 5 dniach nie przejdzie to będziemy musiały iść do okulisty.Ale wole sie nie martwić na zapas,bo będe tylko smutna chodzić i zamartwwiona. :) Idę teraz uporządkować Wikusi zabaweczki i remanent w ciuszkach troche zrobić :)

dozobaczenia puzniej jak mnie mężulek puści :) Bo teraz to w pracy siedzi ;)

reklama
Magdulek1 pisze:
Czarnulko a na co Wiki była szczepiona?
gratuluje wagi!

To była szczepionka która nazywa sie HIBERIX. to jest to obowiązkowe szczepienie,które Wiki juz dawno powinna mieć,ale ciągle to miała kaqtarek albo coś innego i to szczepienie się przesuwało na puzniejszy termin.

Teraz będzie szczepiona po roczku :)

Do góry