reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Dzięki za info o łóżeczkach ;)
Pozdrawiamy poświątecznie!!!

Ekstaza...
babka3dr.jpg

Szerzej nie dam rady
buraczkowa8sz.jpg

Poczytam sobie
czytam5dx.jpg

Jestem „dżezi”
fryzura9hr.jpg

Gzimy się
gzienie7du.jpg

Przed kąpielą
k261pielowo3ce.jpg

Lutnąć Ci?
lutn2612632wh.jpg

Lepszy profil
profil4gk.jpg

Chcecie, czy nie chcecie, ale ciąg dalszy nastąpi... ;D

reklama
Frotko, gratulacje dla Totulka!!!
No i wcale sie nie obrażę, jak wyślesz ślubne zdjecia. Może do mnie dojdą... ??? ;) Ja uwielbiam takie fotki  :-[

Beatko, co do pająka, to rozumiem aż za dobrze... ;)

Easy, CHCEMY!!! Jak zwykle Mary boska :)

A ja czekam na męża, który właśnie z pracy wraca...   :( To znaczy,  :D że wraca, ale  :mad: że o tej porze. No i dla odegnania smutków winko popijam. Wasze zdrowie, Foremeczki!!!  ;D

Teraz ja  ;D

Witam po swietach!

Zyczonka dla miesiecznicowych dzieci!

Zdjecia obejrze za moment :)

Junoko kochanie!!!!!!!!!!!!Trzymajcie sie!!!
Paulo - jestem,mialam przekazac,ale zobaczysz sama opis Junoki na gg. Poza tym avatar i fotki sliczne!!Gratuluje postepow! Miki tez na daj daje,a na prosze bierze ;D
Evik - sliczny podpis!!Co u Ani???Gratuluje zabka!
Agast - o kurka!!GRATKI!!! I watek wcale nie umiera,ledwo nadrobilam!!
Beatusku - przytulam, co za &*%$@& sie uczepi i odejsc nie moze!!No nic, trzeba to wytepic,a bedzie na bank lepiej!!
Easy - no oko misia to podstawa ;D Wow!!Moja sliczna Maryska sie prezentuje, no znaczy Twoja,ale wiesz  ;D Tak sobie pisze ;)
Colletta - avata i podpis super!!Gratuluje zabka!!
Minko - jakie zdjecia??Ja tez chce zobaczyc :(
Juciu - no po prostu slicznie, sliczniasto wygladasz!!
Asiu - gratki!
Beatko - wspolczuje!!Nie cierpie robactwa!!Gratuluje mama!
Natko - widze tez zmiane avatarku  :) Lubie takie zmiany, sliczne zdjatka :)
Magdulku - gratuluje!
Rito - gratki zebola!!
Nenyah - Nati na hustawce i w podpisie rewelacja!!Jaki on juz duzy!! Miki chlebek je.
Swiezynko - gratuluje postepow!!
Mondzi - przytulam!!A to,ze Twoje zdanie nie podlega dyskusji to bez dwoch zdan!!
Frotko - ja!!ja chce zdjecia!!
Megan - a ja popijam karmi, zdrowie!! ;D

Ufff,
Wysylam,zaraz napsize co u nas :)

Dzis dopiero wrocilismy, komp jeszcze nam sie posypal,dopiero Arek zrobil. Miki dalej rozhisteryzowany :( Serce mi sie kraja jak sie tak zachowuje. Przez swieta mniej tego bylo, bo w kregu zainteresowania,kuzyni,ciocie, moja mama. Mam juz tych zachowan jego powyzej uszu i smutno mi z tego powodu jak cholera. W sobote do szkoly, tematu na prace magisterska jeszcze nie mam, nie mam pojecia jak go sklecic,jaki ma byc. Nic tez do szkoly nie poczytalam wczesniej,bo mi sie nie chcialo, Miki chorowal,a teraz tez mi sie nie chce i dupa blada z tym wszystkim :(

Paula - nie widze obrazu, buu :(
Aletko - dostalam e-maila z mniam,ale bez filmu, tez buuu :(
Frotko - gdzie te zdjatka??I znowu buuu :(

Czyli sobie nie poogladalam ::)

Tylko zdjatka od Evik widzialam, Hanka swietna!! :)

Aa i zapomnialam sie pochwalic,bo juz w sobote Miki zaczal sie przemieszczac trzymajac sie np. lozka, tak w bok,jak to wieki temu Kornelka ::) ;D Chodzi za jedna raczke,ale chwieje sie przy tym strasznie,no i zrobi ze dwa kroki od Arka do mnie i ode mnie do Arka,ale strasznie sie chwiejac, jak pijaczek ;D Asekurowany ze wszystkich stron,no ale! Moze juz niedlugo bedzie z tego cos wiecej?? W sumie na niczym mi nie zalezy tak bardzo jak na tym,by jego wrzaski dobiegly konca, a on nic tylko ciagle mama i mama i ryki,ze strach, bbrryy ::) :(

Dobranoc

Ingo, Tymonku, Jasiu, Igorku, wszystkiego najlepszego dla Was z okazji 10-miesięcznicy!!!

Witam z rana :)

Aletko, no to rzeczywiście wzruszające ;) A wzrok to ma Kornelia iście sokoli :)

Frotko, zdjęcia cudne!!!

Lila, oby MIkiemu sie poprawiło szybko! Głowa do góry, kochana, dasz radę ze studiami!!! Całuski

Maruda marudzi, więc spadam, na razie :)

Dla Ingi, Jasia, Igorka i Tymonka sto latek!!! :D
Easy Marysia przecudna i fantastycznie miniasta! :)
Beatko Ja tez nie cierpie pająków, brrr, wyobrażam sobie, co przeżyłaś.

Naszym małym i słodkim Jubilatom z dzisiejszego dnia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Aletko, fajne uczucie z tym poznawaniem z okna, nie? Mary też poznaje (co prawda ma niżej), i jak nas zobaczy z okna, to babcia musi z nią na klatkę wychodzić ;D bo tak się dopomina, żeby szybciej nas spotkać!
Lila fajnie, że już jesteście!
Jucia miałam już wczoraj pisać, że ekstra wyglądasz!!! Dzięki za zdjęcia!

No i Kochane. Nie ma odwrotu! Lecimyyyyyyy...

Mamaaaa... nie podglądaj nas!
mi34719wz.jpg

Kocham Cię jak byk, Miśku!
mi34720rx.jpg

Rozdziwipapy
rozdziwipapy7qh.jpg

Nabzdyczony Zając Poziomka
poziomka9nr.jpg

Wielkanocnie
wielkanocnie3lu.jpg

Z matką
zmam2615py.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Ingi, Tymonka, Igorka i Jasia! Niech Wam zawsze świeci słoneczko!

Frotko, zdjęcia z nr 1 doszły i zostały z zachwytem obejrzane!  ;) Faktycznie śliczny Twój Totulek (widocznie Wojtki tak mają  :laugh:), to jest ten typ urody, który będzie łamał nastoletnie dziewczęce serduszka.  :) I jakie zębiska widać w buzi!  :) A po przebudzeniu mój mały 'macho' ma podobnie nieszczęśliwą minkę.

Easy,zdjecia swietne jak zawsze i czekam na więcej! Obiecałaś!  ;) A, już są! :)

Megan, nam już od kilku podróży Wojtek nie chce spać w aucie. ::) Ostatnio jak wracaliśmy od rodziców, to ani na sekundę nie zmrużył oka! A wiadomo, z każdym kilometrem rośnie ochota, żeby jakoś wysiąść z tego fotelika!  :p Widocznie świat jest zbyt fascynujący...

Lila, będzie dobrze, na pewno wszystko się poukłada! Przytulam, nie jesteś sama z marudką! Mój Wojtek jak się wczoraj obudził z popołudniowej drzemki, to w ogóle nie chciał zleźć z rąk, bo od razu rozpaczał! ::)

junonko, jak Oliwka?

reklama
Witam :)

Mam pytanie:

Czy któreś z dzieciaczków ma alergię pokarmową????
Jak się objawia??? i jakie mleko dajecie ??? czego nie dajecie ??? i tp.
pliiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Do góry