reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Wszystkiego dobrego dla Szymka i Jasia ślę Hania z mamą

Megan filmik świetny, zrobiło mi się szkoda Piotrusia, taki był słodko śpiący.

Dziękuję wszystkim za fluidki, myśli i modlitwę. Po załamaniu przyszła wiara że musi być lepiej. Na razie stan Ani bez zmian, wykryli jakąś bakretię w moczu i podaja jej również antybiotyk. Nadal jest pod lampami i kroplówką. Z lepszych wieści to mała zaczyna się ruszać, wcześniej leżała bez ruchu.

A u nas jakichś super przygotowań nie ma. Posprzątaliśmy z mężem porządnie mieszkanko, pościel się pierze. Jajka poświęcone, mąż z małą na spacerze. Hani wyszły na 10 miesięcznice 2 ząbki: jedynka i dwójka lewe górne. Mam nadzieję ze wyjdą jej i prawe bo śmiesznie będzie wyglądała :)

reklama
Witajcie :)

Dla Szymka i Jasia wszystkiego naj!!!

Evik, musi być lepiej! Modlimy się dalej.

Lila, oby Mikiemu sie odmieniło szybko!!!

Junonko, zdrówka dla Oliwki!

Agast, Eviku, na szczęście tatuś zaraz po nakręceniu filmiku wziął PIotrusia na ręce i odłożył do łóżeczka, więc się dziecko bardzo nie nacierpiało ;)

Frotko, nie dziwię się Twojemu wnerwieniu... Dobrych Świąt mimo wszystko!!!

Aletko, a my w tym roku zupełnie na gotowe przyjechalismy... :-[ Tylko pomogła siostrze sałatkę zrobić i szlus 8)

Mondzi, gratulacje dla Tymcia! :)

Jeszcze raz wszystkim kochanym Foremkom życzymy wszystkiego najsłodszego na te Świeta!!!

No to uciekam na łono rodziny :)

Wszystkiego najlepszego dla Hani, Szymka i Jasia z okazji miesięcznicy!!!

A wszystkim czerwcówkom wesołych, zdrowych, rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Magdalenka z rodzicami :)

Haniu, Szymku i Jasiu - STO LAT dla Was dzieciaczki
k020.gif

A dla wszystkich rodzin wątkowych:
Życzę, alby Święta te minęły Wam w spokoju, radości i szczęściu! Żeby stół uginał się pod pysznościami, ale żebyście potrafiły zachować umiar, by potem nie narzekać na wałeczki i inne oponki!!! By Dyngus nie był dla Was łaskawy i zaowocował mokrymi gatkami!!! No i żebyście znalazły czas na chłonięcie rodzinnej atmosfery w gronie najbliższych!!!
Jednym słowem (a właściwie dwoma): Wesołego Alleluja!!! ;D

A ja napisze tylko tyle:

HANIA CHODZI!!!!!!!! ;D ;D ;D

(sama, zupełnie sama!!!!!) To cudowny widok ;D

Haniu, Szymku, Jasiu- wszystkiego naj, naj, naj ;D

Przede wszystkim Evik, bardzo się cieszę, że Ani wracają siły. Nadal pamiętam :)

Dla Hani, Szymka i Jasia wszystkiego naj :)

Agast, gratulacje dla Hani!

Junonko, jak Oliwka? Jest lepiej?

Jeszcze raz życzymy dobrych, rodzinnych świąt i do poczytania pewnie już we wtorek. Zapowiada się, że święta będą bieganiną od jednej rodzinki do drugiej, ale mam nadzieję, że gdzieś w drodze będziemy mogli być również tylko dla siebie.'

Pozdrawiam Was!

agast
d040.gif
GRATULACJE!!!

Mary dziś poszła do łózka z facetem. To ich pierwszy raz. Jest przysojnym blondynem, ma czarne oczy i na imę... Misiu ;) Znaczy się dokonałam zamiany pieluchy-przytulanki na miśka. Zobaczymy co z tego wyniknie!

A! I pokazuje gdzie misiu ma oko ;D

Zaraz spadam oglądać Pasję. Jeszcze nie widziałam, a ciekawa jestem, bo skrajne opinie czytałam. A Nigdy w życiu nagrywam... bo też nie widziałam ::)

No to do "po Swiętach"...

reklama
Spokojnych, rodzinnych, pełnych słońca i pachnących wiosną Świąt Wielkanocnych dla Was i Waszych Rodzin - Jucia i Kinderniespodzianka  ;D

geddes488.jpg

Easy - dzięki za miłe słowa odnośnie stołu, pokoju i cholernej wnęki (+bajzlu). Też zmykam zaraz na "Nigdy w życiu".... ;)

Evik - mam nadzieję, że kolejne zabiegi lekarzy przyniosą skutek i mała szybko wróci do zdrowia! :)

Agast - rewelacja! Gratuluję Hani samodzielnych kroków! :laugh:

Aletko - "Mniam" jest hitowe i żadne z Was - ani mama, ani tata nie miało priorytetu. Kornelka zapowiada sie na niezłego mediatora ;D

Do góry