reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

A i miałam napisać jeszcze
Mondzi - jak jestem w kuchni to M. wlecze sie za mną. Ogólnie ostatnio jest moim cieniem małym wiec naprawdę zazdroszczę Ci, że u Was wyglada to inaczej. Nawet idąc do ubikacji mam towarzysza ;)
Beatusku - bardzo dziękuje za zdjecia Igorka. Masz naprawdę ślicznego synka i NIGDY bym nie powiedziała, że moze za mało je, waży itp. Wygląda bardzo dobrze, ma piękną ciemną karnację i w ogóle jest miód malina. Tylko pozazdrościć

No to już lecę bo padnięta strasznie jestem. Cały dzień walczę z porządkami, zakupami i z jedzeniem ehhh

reklama
Evik bardzo, bardzo mi przykro.  :( Tym bardziej myślę o małej Ani.
Ja podobnie odkąd jest Szymek bardzo przeżywam choroby i nieszczęścia innych dzieci.

Frotko rozumiem Twoje wkurzenie.
Pomyśl, że mój mąż będzie z nami tylko jutro, a potem normalnie do pracy od niedzieli. Może pocieszy Cię myśl, że nie jesteś sama.
Wiem jak denerwuje taka zmiana planów i to spowodowana pracą.

Jucia bardzo ładnie nakryty stół.  :)

Janko miło Cię widzieć. :D Co do porządków i Świątecznych przygotowań to wyglądają właśnie tak, że Szymek za mną raczkuje, albo się czołga i się po mnie wspina. Wszystko idzie wolno, ale jednak do przodu.

Beatko brawo! Mateuszek idzie jak burza. Szymek na razie ostrożnie puszcza jedną rączkę i stoi podpierając się tylko na jednej, ale zupełnie bez trzymanki to jeszcze nie.
Rozruszały nam się chłopaki, nie ma co.  ;D

Junonko zdrówka dla Oliwki! Biedna mała, ale ważne, że już nie wymiotuje i nie ma rozwolnienia.
Trzymam za Was kciuki i za niedzielę.  ;)

A ja uciekam dalej do przygotowań Świątecznych.
Nie wiem czy dzisiaj jeszcze siądę do kompa dlatego się żegnam jakbym nie dotarła.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego!

Hej Laseczki,

TO JA ROZWNIEZ ZYCZE POGODY DUCHA PODCZAS SWIAT I SMACZNEGO JAJCA !

Evik - Pomodle sie za Aneczke, musi byc dobrze, taka kruszynka i tak musi sie nacierpiec. O rodzicach nie wspomne, wiem, ze to dla nich dramat. Cos mi jednak mowi, ze musi byc ok, nie ma innej opcji. Trzymajcie sie dzielnie i pisz na biezaco.

Wszystkie laseczki pozdrawiam. Nie odpisze Wam bo mloda wisi mi na nogawce juz od paru dni ;-) Padam na pysk normalnie. Te swieta to juz 5te,  ktore spedzam sama. Pojade do babci i moze do mamy ale oczywiscie sama z dziecmi. Dzis mam placz na koncu nosa i nie chce mi sie byc juz twardzielka, ktora dzielnie znosi takie rozlaki ech...
Ciagle jestem sama, no coz taka praca, tak zwane cos za cos, chociaz przy tak drogim obecnie zyciu nie wiem czy to w ogole ma sens...ale mnie wzielo na refleksje, przepraszam.

Caluje Was serdzecznie !

p.s. Beatusku - Igorek przesliczny chlopaczek. Musimy umowic nasze dzieciaczki w realu. Bylaby z nich parka jak sie patrzy hehehehe ;-)

Heja,

Naj naj dla Magdalenki!!

Mam dosc wlasnego dziecka!!No drze sie i drze,lzy nie leca,ale potrafi tak drzec sie z 15 minut :mad: Co sie z nim porobilo???Dlaczego on tak wymusza??Tak mu zostanie??Zwariuje!!!Jak chce do klawiatury to chce i nie ma mocnych,wygina sie w luk, krzyczy, ryczy, wrzeszczy!!Niech mi ktos powie co mu sie porobilo :( Przeciez nawet go nigdy nie rozpieszczalismy :mad:

Natko - podpis super, a autko ekstra!!
Mondzi -  Kiedys ja bylam w kuchni,a Miko  bawil sie w pokoju, teraz jest masakra!!!Wlecze sie za mna i wrzeszczy ::)
Evik kochanie trzymam kciuki za polepszenie!!Bedzie dobrze!!
Paula - gratki wielkie!!
Juciu - piekny stol!!
Junoko -  trzymam kciuki i zdrowka Oliwi zycze!! Kochana trzymajcie sie!!

Ide dalej do garow, dobrz,ze Arek ma zwolnienie,bo teraz z Mikim nic bym nie zrobila, nic ::)

Zloze Wam jeszcze teraz zyczenia,bo potem roznie moze byc :)

Zdrowych, Wesolych, pogodnych Swiat Wielkiej Nocy, smacznego jaja, mokrego Dyngusa oraz spelnienia marzen!!!!

witam foremeczki. Zyczę Wam, Waszym kochanym maluszkom i tym starszym dzieciaczkom Zdrowych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy. Spędzonych w gronie ukochanych osób.

Katar ze mnie przeszedł na Wojtka ale chyba ze zdwojoną siłą bo cieknie mu dosłownie z noska i z oczu równocześnie. Wygląda tak jaby non stop płakał. Do tego wychodzi mu górna jedynka i z buzi też mu cieknie tyle, ze ślina. Strasznie mi go żal. Dzisiaj przy czyszczeniu noska aż mu krew poszła. Przyznam się szczerze, ze na moment spanikowałam jak zobaczyłam tą krew.

W tych okolicznościach nie odniiosę się do Waszych postów bo chumor to mam do bani. Jutro jedziemy do rodzinki chociać wcal mi się to nie uśmiecha.

ojejku jednak muszę napisć Evik -trzymam kciuki za małą Anię jak tylko mogę! Taka kruszynka czym sobie zasłużyła. Trzeba byc dobrej myśli.

I mamuśki kochane dzięki za informacje w sprawie buły, chlebka i innych dorosłych pokarmów.

wielkanoc.jpg

Wszystkiego dobrego dla Was i Waszych najbliższych!

Evik, Tymek jak miał żółtaczkę, to też był bardzo słaby, jak położna podiosła mu rączkę, to bezwładnie opadała. Też sugerowali nam szpital, choć poziom bilirubiny, nie był jakiś szokująco wysoki. Trzymajcie się! Jesteśmy z Wami!

Junonko, Rita, zdrówka dla Maluchów!

No i pochwalę się dzisiejszym wyczynem Tymoteusza: wyłazi na sofę, o wysokości 30 cm. Siłuje się przy tym potwornie, ale to, co na sofie, przestało być poza jego zasięgiem.

No skoro czujecie się zaniedbane to przeleciałam Was ;D

evik, kciuki za małą Anię!!!
Paula już wyluzowałam, bo tydzień w pracy się skończył... ::) Teraz przed nami 3 dni wolnego, w następny m tygodniu też (bo urlop mam), a potem już długi weekend ;D
junonko zdrówka dla Oliwki!!!
Jucia stół mnie rozwalił :) Pokoik Julka śliczny, a wnęka mi się bardzo podoba - świetnie pomyślane!!!

Dziękuję za życzenia świąteczne i ja Wam również życzę spokoju, rodzinnej atmosfery, pyszności na stole Wielkanocnym oraz, w zależności od tego co preferujecie ;) - mokrego lub suchego Dyngusa ;)

reklama
Aletko - dresiarka super!!
Beatusku - Igorek sliczny chlopczyk, i ta cera... :) Łazienka bardzo fajnie wyglada!
Megan - filmiku nie moge odtworzyc :(

Do góry