reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Megan własnie oglądnęłam filmik z zasypiającym Piotrusiem - rewelacja!!! :D Przypomina mi Wiki zasypiającą w kąpieli ;D

reklama
Minko Wiki śliczna. Hanka też na początku podpierała się zębami.

Planujemy w majowy weekend wyprowadzić się z łóżkiem z Hani pokoju. Myślicie że to już czas? Mam pytanie do  mam, które spały z pociechami, a teraz śpią w drugim pokoju. Jak to zniosły Wasze dzieci?  

Kurcze, otrzymałam kilka wiadomości zwrotnych o zbyt małych pojemnościach skrzynek. Chyba znowu będę musiała umieścić zdjęcia na fotosiku i podać linki.

Paula, spróbuję, ale jutro późno wieczorem, albo we wt rano, bo tu w Krakowie go nie mam...

Minko, zdjęcia fantastyczne no i Wiki też ruszyła z kopyta :)

Evik, nadal i nieustannie się modlimy. Przytulam! Piotrus miał po urodzeniu niewysoką żółtaczkę, bo 15,5 cg\hyba, ale też były takie 2 dni, że prawie się go nie dało dobudzic, a jak już mu wcisnęłam biust, to łykał 3 razy i spał dalej. Będzie dobrze, musi!!! Ważne, że Ania coś jednak je.

A ja u PIotrusia zauważyłam dziurke w dolnym dziąśle w miejscu lewej dolnej jedynki... Nic białego nie widzę, w sensie ząbka. Czy to możliwe, żeby w ten sposób się przebijał... ??? Bo na pleśniawkę na szczęście też to raczej nie wygląda...

No nic, kochane, uciekam spac, bo panowie juz chrapią ;) Jutro raczej mnie nie będzie, nadrobie we wtorek, mam nadzieję.

Buziaczki dla wszystkich, Paula, dla Ciebie szczególne :) :-*

Evik Zdjęcia Hani przesliczne! :) To podpieranie zębami jest prześmieszne ;D
Megan Mi sie wydaje, że to może być ząbek :)

A my dziś może w końcu przetestujemy spacerówkę :)

Dla Emilki, Oli i Mateuszka samych radości, pyszności i zdrówka na kolejny miesiąc!!!

Minka, no w końcu ;) Czekam na sprawozdanie z testu ;D

Kto używa łóżeczka turystycznego??? Możecie jakieś polecić? Pliiiiis....

Hej, hej

Witam w drugi dzień Świat ;D

Bardzo dziekujemy za pamięć i za życzenia miesiecznicowe :laugh:

Evik - jeszcze raz głowa do góry. Będzie dobrze!!!Powiem CI tylko, ze jak Mateusz był w szpitalu i jak dostawał kroplówki, miał wysoką temperature to też z nim nie było kontaktu. Czasami tylko otwierał oczka i patrzył sie w sufit. Nie miał też apetytu, ani w dzień ani w  nocy nie chciał jeść tylko spał i spał...Był bardzo apatyczny i lejący. Z tego tez wzgledu i u niego podejrzewali jakies zaburzenia neurologiczne dlatego miał badanie eeg głowki. Lekarze maja to do siebie, ze za szybko stawiaja diagnozy, wymyślają Bóg wie co a na końcu i tak okazuje sie, ze wszystko jest w jak najlepszym porządku i tak bedzie też u Ani. Po prostu muszą wszystko sprawadzić. A Ania śpi pewnie bo dostaje te kroplowki, które zaopatrują ja w niezbędne składniki, nawadniają itp dlatego nie chce jej się jeść. Przynajmniej Mateusz tak miał ::) Zobaczysz lada dzień nastąpi poprawa. Jest tu tyle osób, które modla sieza Anie, ze inaczej po prostu byc nie może!!!!Pozdrawiam
Agast - BRAWO< BRAWO< BRAWO dla Hani!!!!! Ale to musi być super widok tym bardziej, ze to nie są dwa czy trzy kroczki i plask na tyłek tylko to jest juz samodzielne chodzenie. Mamy więc pierwszą chodzącą pannicę!!!!
Paulo, Minko - zdjęcia super!

No to sobie troszkę popisałam i zmykam szykować sie do...teściowej buuuuuu. A tak mi się nie chce :mad: :mad: :mad:

Dla Hani Agast, Wiki Minki, Szymka PauliC (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam!) wielkie gratki ;D Zdjęcia prześliczne!!! Komu nie życzyłam to życzę wiele pyszności (solenizantów mam na myśli  :p) :D

Moje dziecię aktualnie śpi sobie słodko, więc skorzystałam z okazji i patrzę co tam u Was. Widzę, że ok, więc nie przeszkadzam i wracam do mojego słodkiego śpioszka  8)  :laugh: Wesołych świąt!

dobry wieczór!! ;)
Karola śpi,mąż u swojej rodzinki  ;) to ja nadrabiam straszneeeee zaległości ;)

mignął mi bardzo piękny stół wielkanocny-tez bardzo mi się podoba... :)

Minko  śliczne fotki Wiki !!! :) i jaka już samodzielna  :)

Paulo Szymek fajniutki i jaki ma uśmiech promienny!! :) ,no no jakie postepy ostatnio poczynił :)
styl militarny ekstra strój-chyba bardzo modny ..  ;) fajny chłopczyk :)

Agast gratuluję chodzącej Hani!! to teraz już musicie mieć oczy wszedzie,to dopiero samodzielność się zaczęła...

Asiu rowniez gratuluję chodzacego Robercika :)

a ja doczekałam się pierwszego ząbka!!!!WRESZCIE!!!Na razie jest to biała kreseczka,ząbek juz się wyrzął(chyba tak się to pisze)i jakis milimetr wystaje ponad dziąsełka
JUPI!!!!
Karolinka w piątek skończyła antybiotyk(ospamox) no i teraz dmucham chucham zeby nic jej nie wróciło ,bo gardełko nadal jakieś czerwone i trochę wczoraj z rana pokasływała...
Karolinka ładnie stoi przy kanapie,potrafi pełzać do tyłu ,umie się przemieszczać w zasadzie w kazda strone jaką chce ,dzis trzy razy zeszła z kanapy(pełzając da tyłu)zaliczając całkiem zgrabne upadki na pupę
....tylko nie chce nauczyć sie raczkowania do przodu
potrafi sie obracac jak wskazowki zegara i do przodu sie nie posunie ,woli sie poobracac i tylem dotrze do celu
smiesznie to wyglada

w ogole swieta to minely jakos bardzo szybko,wcale nie wypoczelam wrecz przeciwnie jestem po nich zmeczona

pozdrawiam wszystki Mamy i Dzieciaczki,no zaległe życzenia wszystkiego Najlepszego DLa Jubilatow!!!!  i Solenizantów!!!

reklama
Witam :)

Agast gratulacje dla Hani!

Asiu gratulacje dla Roberta!

Paula ależ duże postepy robi Twój Szymek!!!!

Minko Wiki cudnie raczkuje!

Colletta gratuluje pierwszego ząbka!!!

Evik musi być dobrze!!!!
Super zdjęcia!!!

Moja Magdusia w końcu zaczęła podnosić sie jak do raczkowania ale na razie przypomina to pompki ;)
Wiem, że to nic w porównaniu do Waszych stojących i chodzących już maluszków ale ja sie bardzo cieszę!!!! :)
No i gaduła mi rośnie (ale to dobrze!).Poza tym uwielbia tańczyć i zauważylam, że lubi spiew operowy ::) może śpiewczka mi rośnie ,kto to wie? :laugh:

Do góry