reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Witam!
U mnie tez problemów w rodzinie co nie miara, ale nie będę pisała bo to sprawy które nie nadają sie na forum ::)

Evik- pomodle sie dzisiaj o zdrowko dla malej Ani. Jutro napewno bedzie lepiej. Trzeba w to wierzyc, bo dobre nastawienie to połowa sukcesu!

Megan- filmik świetny, ale musze przyznac ze troche mi sie zal Piotrusia zrobiło 8)

Lila- każde dziecko ma czasem gorszy okres i marudzi ile wlezie. Nie pękaj! Niebawem napewno mu przejdzie! Moze to kolejny zab... ::)

Aletko- zawadiacka Kornelia w dresie bardzo mi sie podoba ;D

Easy- fajnie ze teraz wolne od pracy, niee?? ;D A w weekend majowy to ja mam urlop a co za tym idzie 9 dni wolnego!!! Jedziemy na wies 8)

Mondzi- brawa dla Tymka!

A ja sie pochwale, ale w sumie to chyba nic wielkiego no i jak do tad nie zostało powtórzone po raz drugi, ale wczoraj moja córa zrobiła zupełnie sama ( czytaj bez wózeczka vel balkonika) 3 kroczki ;D

A teraz zyczę Wam wszystkim i Waszym rodzinom, zdrowych, spokojnych, słonecznych i rodzinnych Świąt!

reklama
Dla wszystkich Dzieciaczków oraz ich Rodziców najserdeczniejsze życzenia: pogody ducha, radości a przede wszystkim mnóstwa miłości i codziennie rodzinnej atmosfery
życzy Maciuś z rodzicami.

Paula - gratulacje dla Szymka.

Mondzi - Tobie też gratuluję.

Beatusku - dzięki za opinie. Teraz nie będę się już wahała bo wiem że nie przereklamowane. A z tymi chrzcinami to faktycznie nieźle. Nie ma wyjścia prezent musi stać i czekać.
Mam nadzieję, że pojazd spodoba się Maciejce.

Lila - cieszę się, że zauważyłaś zmianę

A ja pierwszy raz w życiu prawie nic nie robię i jest mi z tym bardzo dobrze. Zawsze to u nas była Wigilia i Wielkanoc a w tym roku wyjeżdżamy do rodzinki do Włocławka. Nareszcie w te święta odpocznę.
A i dyro nie dzwonił a więc mam wolny jeszcze wtorek. A plan mam napięty: o 9.30 fryzjer (strzyżenie i farbowanie), potem rehabilitacja z Maciusiem i wypad na zakupy.

Witam Was kochane mamusie i wasze pociechy :)

Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć... życzę Wam i Waszym bliskim przede wszystkim zdrowia, optymizmu, pogody ducha i aby wszystkie smutki odeszły w niepamięć na zawsze

Evik - bardzo bardzo mi przykro ale wierze ze będzie dobrze i maleństwo szybciutko wyzdrowieje.Tule Was mocno

pozdrawiamy

Poczytałam, ale pięknego posta to nie wysmaruję. Spać mi się chce  :-[ Dla solenizantów wszystkiego pysznościowego, dla zdolniaszków wielkie gratki, a dla chorasków zdrówka dużo!!! Przede wszystkim przytulam wirtualnie Evik i Junonkę. Trzymajcie się dzielnie!!!

Z okazji zbliżających się świąt Wielkiejnocy życzę Wam wszystkich zdrówka, pogody ducha, jak najmniej smuteczków, jak najwięcej maleńkich radości  :)

Hm przespałam się troszkę przy okazji usypiania Tymka :-[ Kiedy mi się warzywa ugotują nareszcie pójdę spać! Lila, tak sobie czytam o Twoim synku i muszę Cię pocieszyć, że Tymek też urządza takie sceny. Zaczęło się kiedy Mu ząbki poszły po 2 na raz. Gryzł co się dało, czasami przy tym płakał. Smarowałam Bobodentem, dawałam smoka (to Mu pomaga, dlatego w ciągu dnia pozwalam Mu smoczyć ;)). Teraz jest trochę lepiej, ale jeszcze potrafi pokazać numerki... ;) Uszy do góry. To minie.

Wesołego królika co po stole bryka,
spokoju świętego i czasu wolnego,
życia zabawnego w jaja bogatego
i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!!!

ATM

KOCHANE CZERWCÓWKI !!!!!!!!!!!!!!

Zajączka bogatego,
Mazurka cudownego,
Pisanek kolorowych,
Świąt wesołych i zdrowych !!!!

Dzień Doberek
Starym zwyczjem witam się i w locie składam wam wszystkim te oto życzonka:
Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą,
baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali,
ksiądz za stołem już się buja
Wesołego Alleluja!
kurczak_zajac_d.jpg

Zdrowych, pogodnych Świąt Wilkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, bogatych Zajączków i duzo dużo rodzinnego ciepła dla Was Kochane, Waszych Maluszków i Rodzin życzą TIILI Z MIKOŁAJKIEM ;D

A tu moje ulubione jajca faszerowne :laugh: Może będą dla którejś z was inspiracją?? Aletko,ty chyba masz zamiar zrobić 30 szt ;)? W razie czego mam namiar na przepsiy farszów do tych cudów :)

jajafaszerowane021hk.jpg
jajafaszerowane6hp.jpg

Evik trzymam mocno kciukasy za malutką Anię,przesyłamy zdrowiejące fluidki i myślami jestem przy Tobie i małej.Wierzę że wszystko szybko i dobrze skończy!!!! Życzymy wam dużo siły i wytrwałości,żebyście przebrnęli przez ten ciężki okres. Główka do góry,będzie dobrze :-*

Oki,spadamy z Mikim wyświęcić Wielkanocny koszyczek z jajcami i przy okazji pospacerujemy(chyba że pogoda się spsuje :mad:) Bo u nas na przemian słonko i za chwile deszcz siąpi :(
Papatki!!!

I w osobnym pście żeby było czytelniej składamy życzonka dzisiejszym dziesieciomiesieczniakom:

Wszystkiego co najlepsze,zdrówka,radości,pysznego jedzonka,super zabawek,mnóstwa czasu spędzonego z mamusią i tatusiem dla HANI EVIK,SZYMUSIA PAULI.C ORAZ JASIA MARRY SKLADAJA MIKOLAJ I CIOTECZKA TIILI :) :) :)

reklama
Hej,
Wszystkiego Najlepszego dla Hani,Szymusia, Janka z okazji miesiecznic!!!!!!!!

Agast - gratuluje!!!!!!!!!!!
Tilli - ja Cie zamorduje,dlacego dopiewro teraz piszesz o tych jajach!!Ja robie faszerowane!!O Ty!!
Szkrabiku - bardzo Ci dziekuje!! :-* Juz mi lepiej :) Buziaki!!

Arek z Mikim na spacerku wiec ide do faszerowowanych jaj ::)

Do góry