reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Witam!
U mnie tez problemów w rodzinie co nie miara, ale nie będę pisała bo to sprawy które nie nadają sie na forum ::)

Evik- pomodle sie dzisiaj o zdrowko dla malej Ani. Jutro napewno bedzie lepiej. Trzeba w to wierzyc, bo dobre nastawienie to połowa sukcesu!

Megan- filmik świetny, ale musze przyznac ze troche mi sie zal Piotrusia zrobiło 8)

Lila- każde dziecko ma czasem gorszy okres i marudzi ile wlezie. Nie pękaj! Niebawem napewno mu przejdzie! Moze to kolejny zab... ::)

Aletko- zawadiacka Kornelia w dresie bardzo mi sie podoba ;D

Easy- fajnie ze teraz wolne od pracy, niee?? ;D A w weekend majowy to ja mam urlop a co za tym idzie 9 dni wolnego!!! Jedziemy na wies 8)

Mondzi- brawa dla Tymka!

A ja sie pochwale, ale w sumie to chyba nic wielkiego no i jak do tad nie zostało powtórzone po raz drugi, ale wczoraj moja córa zrobiła zupełnie sama ( czytaj bez wózeczka vel balkonika) 3 kroczki ;D

A teraz zyczę Wam wszystkim i Waszym rodzinom, zdrowych, spokojnych, słonecznych i rodzinnych Świąt!

reklama
Dla wszystkich Dzieciaczków oraz ich Rodziców najserdeczniejsze życzenia: pogody ducha, radości a przede wszystkim mnóstwa miłości i codziennie rodzinnej atmosfery
życzy Maciuś z rodzicami.

Paula - gratulacje dla Szymka.

Mondzi - Tobie też gratuluję.

Beatusku - dzięki za opinie. Teraz nie będę się już wahała bo wiem że nie przereklamowane. A z tymi chrzcinami to faktycznie nieźle. Nie ma wyjścia prezent musi stać i czekać.
Mam nadzieję, że pojazd spodoba się Maciejce.

Lila - cieszę się, że zauważyłaś zmianę

A ja pierwszy raz w życiu prawie nic nie robię i jest mi z tym bardzo dobrze. Zawsze to u nas była Wigilia i Wielkanoc a w tym roku wyjeżdżamy do rodzinki do Włocławka. Nareszcie w te święta odpocznę.
A i dyro nie dzwonił a więc mam wolny jeszcze wtorek. A plan mam napięty: o 9.30 fryzjer (strzyżenie i farbowanie), potem rehabilitacja z Maciusiem i wypad na zakupy.

Witam Was kochane mamusie i wasze pociechy :)

Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne, ani dotykalne, może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś bez czego nie można i nie warto żyć... życzę Wam i Waszym bliskim przede wszystkim zdrowia, optymizmu, pogody ducha i aby wszystkie smutki odeszły w niepamięć na zawsze

Evik - bardzo bardzo mi przykro ale wierze ze będzie dobrze i maleństwo szybciutko wyzdrowieje.Tule Was mocno

pozdrawiamy

Poczytałam, ale pięknego posta to nie wysmaruję. Spać mi się chce  :-[ Dla solenizantów wszystkiego pysznościowego, dla zdolniaszków wielkie gratki, a dla chorasków zdrówka dużo!!! Przede wszystkim przytulam wirtualnie Evik i Junonkę. Trzymajcie się dzielnie!!!

Z okazji zbliżających się świąt Wielkiejnocy życzę Wam wszystkich zdrówka, pogody ducha, jak najmniej smuteczków, jak najwięcej maleńkich radości  :)

Hm przespałam się troszkę przy okazji usypiania Tymka :-[ Kiedy mi się warzywa ugotują nareszcie pójdę spać! Lila, tak sobie czytam o Twoim synku i muszę Cię pocieszyć, że Tymek też urządza takie sceny. Zaczęło się kiedy Mu ząbki poszły po 2 na raz. Gryzł co się dało, czasami przy tym płakał. Smarowałam Bobodentem, dawałam smoka (to Mu pomaga, dlatego w ciągu dnia pozwalam Mu smoczyć ;)). Teraz jest trochę lepiej, ale jeszcze potrafi pokazać numerki... ;) Uszy do góry. To minie.

Wesołego królika co po stole bryka,
spokoju świętego i czasu wolnego,
życia zabawnego w jaja bogatego
i w ogóle wszystkiego kurcze najlepszego!!!

ATM

KOCHANE CZERWCÓWKI !!!!!!!!!!!!!!

Zajączka bogatego,
Mazurka cudownego,
Pisanek kolorowych,
Świąt wesołych i zdrowych !!!!

Dzień Doberek
Starym zwyczjem witam się i w locie składam wam wszystkim te oto życzonka:
Dwa kurczaki w koszyku siedzą i rzeżuchę sobie jedzą,
baran w szopie zioło pali pewnie zaraz się przewali,
ksiądz za stołem już się buja
Wesołego Alleluja!
kurczak_zajac_d.jpg

Zdrowych, pogodnych Świąt Wilkiej Nocy, smacznego jajka, mokrego Dyngusa, bogatych Zajączków i duzo dużo rodzinnego ciepła dla Was Kochane, Waszych Maluszków i Rodzin życzą TIILI Z MIKOŁAJKIEM ;D

A tu moje ulubione jajca faszerowne :laugh: Może będą dla którejś z was inspiracją?? Aletko,ty chyba masz zamiar zrobić 30 szt ;)? W razie czego mam namiar na przepsiy farszów do tych cudów :)

jajafaszerowane021hk.jpg
jajafaszerowane6hp.jpg

Evik trzymam mocno kciukasy za malutką Anię,przesyłamy zdrowiejące fluidki i myślami jestem przy Tobie i małej.Wierzę że wszystko szybko i dobrze skończy!!!! Życzymy wam dużo siły i wytrwałości,żebyście przebrnęli przez ten ciężki okres. Główka do góry,będzie dobrze :-*

Oki,spadamy z Mikim wyświęcić Wielkanocny koszyczek z jajcami i przy okazji pospacerujemy(chyba że pogoda się spsuje :mad:) Bo u nas na przemian słonko i za chwile deszcz siąpi :(
Papatki!!!

I w osobnym pście żeby było czytelniej składamy życzonka dzisiejszym dziesieciomiesieczniakom:

Wszystkiego co najlepsze,zdrówka,radości,pysznego jedzonka,super zabawek,mnóstwa czasu spędzonego z mamusią i tatusiem dla HANI EVIK,SZYMUSIA PAULI.C ORAZ JASIA MARRY SKLADAJA MIKOLAJ I CIOTECZKA TIILI :) :) :)

reklama
Hej,
Wszystkiego Najlepszego dla Hani,Szymusia, Janka z okazji miesiecznic!!!!!!!!

Agast - gratuluje!!!!!!!!!!!
Tilli - ja Cie zamorduje,dlacego dopiewro teraz piszesz o tych jajach!!Ja robie faszerowane!!O Ty!!
Szkrabiku - bardzo Ci dziekuje!! :-* Juz mi lepiej :) Buziaki!!

Arek z Mikim na spacerku wiec ide do faszerowowanych jaj ::)

Do góry