reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Poza tym byłam dzisiaj na kolejnym ktg - Julek fikał niesamowicie, zapis wyszedł bardzo dobrze. Gin zadecydował więc, że jeśli mały nie wystartuje wcześniej i wszystko będzie ok, to "widzimy" się w czwartek na normalnej wizycie. Fajnie, że dzisiaj byłam na tym zapisie, bo mam spokojną głowę. Buziaki dla Wszystkich!!!

reklama
Niech Wam Mili bedzie wiosennie, slonecznie, witecznie!
Niech ciesza Wasze oczy kolorowe pisanki i wielkanocne baranki.
Niech sie w Smingus Dyngus woda na Was leje
a wielkanocny Zajac przyniesie radosc i nadzieje.

Bardzo dziekuje w imieniu Hanki za gratulacje ;D Co prawda na razie jest to pokonywanie niewielkich dystansów i to zazwyczaj wtedy kiedy sie zamyśli, ale chodzi jak nic! ;D Super to wygląda jak taki babel sobie na nóżkach własnych chodzi. Ledwo To to od ziemi odrosło a juz po domu chodzi jak dorosły, hehe

Juciu- ciesze sie ze z Juleczkiem wszystko dobrze i ze swietnie sie czuje u Ciebie w brzuchu ;D Najedz sie pyszności w swieta bo juz niedługo czeka Cie dieta matki karmiącej ( chyba ze bedziesz tak jak Aletka wcinała Snickersy a Julek nic sobie z tego nie bedzie robił czego Ci zycze ;) ) A no mialam napisac ze Twoj swiateczny stół tak mnie urzekł, ze az sobie skopiowałam to zdjęcie i skorzystam jak mnie spotka zaszczyt urzadzania śniedania wielkanocnego ;)

Aletko- gratuluję "mniam" ;D :D

Easy- mam nadzieje ze Marysi sie spodoba sypianie z ... Misiem hihi

Evik- bardzo sie ciesze ze u małej Ani troche lepiej no i trzymam kciuki za dalsza poprawe. A Hani gratuluje ząbków. ;D

Witam i ja wieczorową porą :)

Postanowiłam zajrzeć, bo my już po Rezurekcji i uroczystej kolacji świątecznej :)

A wpadam, bo gapa jestem i nie "pożyczyłam" Evikowej Hani z okazji miesięcznicy...  :-[

Haniu kochana, wszystkiego naj, naj, naj!!!

Agast, gratulajce dla Hani!!! Ale zdolniacha :)

Juciu, cieszę się ogromnie, że Juleka tak się dobrze czuje a Ty razem z nim ;) No i zapomniałam i ja sie dołączyc do zachwytów nad wielkanocnym stołem - cudo!!!

Evik, pisz, pisz co u Malutkiej. Stale o niej myślę!!!

Aletko, gratulacje dla Kornelii  ;D

No to zmykam spać, skoro Piotrus już w objęciach Morfeusza ;)

Papatki

Witajcie w pierwszy Dzień Świąt!

Dziękuję serdecznie za życzenia miesięcznicowe dla Szymka  :D

Wszystkiego najlepszego dla Oli i Mateuszka!

Mondzi gratulacje dla Tymka za wspinaczkę! Szymek też próbuje wyłazić na razie na fotele, podnosi to jedną to drugą nóżkę, ale pupa za ciężka  ;)

Agast gratulacje dla Hani. Brawo!!!
Czyli mamy już 3 chodzące bez trzymanki Małe Damy, o ile mnie rachunek nie myli  :)

Easy cieszę się że wyluzowałaś. Mam nadzieję, że odpoczniesz przez te Święta.

Megan a ja nie dostałam filmiku  :(

Aletko gratulacje dla Kornelki "mniam".
Jako dresiara prezentuje się uroczo.

Evik wciąż o Was pamiętamy i trzymamy kciuki za malutką Anię.

A dla mnie już po Świętach.
Tomek właśnie poszedł do pracy dlatego Assiu ja mam namiastkę tego co Ty i powiem Ci, że rozumiem co czujesz i przykro mi, że tak musi być.
Ale damy radę kochana! bo co nam innego pozostaje?

Zmykam bo muszę troszkę ogarnąć zabawki Szymka póki śpi i chyba pójdziemy na wcześniejszy spacer.

Widzę, że jestem dzisiaj sama na forum :(

No to powklejam trochę zdjęć:

Siedzę sobie...
14wz.jpg

Dorwałem komórkę mamy
22qz2.jpg

Moje ulubione zajęcie w łóżeczku
33qc.jpg

i nie tylko...
67vy.jpg

właściwie każde miejsce jest dobre...
45sy.jpg

Lubię bawić się klockami
58ia.jpg

Byłem do święcenia z koszyczkiem
88bd.jpg

Styl militarny ;)
75cl.jpg

No to wystarczy. Idę coś zjeść.

Dla Oli i Mateuszka wszystkiego naj!!!

Paula, bo mi odbiło filmik od Ciebie :(
Przykro mi, że jestes sama :( Ślemy Ci zatem mnóstwo świątecznych ciepłych fluidków!!!
Szymek na zdjęciach przeuroczy :):):)
A kto jeszcze sam chodzi ??? Byłam pewna, że Hania pierwsza chodzi bez trzymanki...

Evik, co u Malutkiej ???

My po obiedzie świątecznym u mojej siostry. I na dzis chyba dosć obżarstwa ;) Ale miło było, bo sporo rodziny dawno nie widzianej. Jutro do teściów i od nich prosto do Warszawy.

Na razie ściskam, idziemy kąpać Piotrusia, bo przez piątkową podróż i wczorajszą Rezurekcje dwa dni juz nie myty  :-[  ;D

Megan jak miło Cię widzieć!
A pierwsze kroczki stawiają samodzielnie Nadia Nayi i Martynka Assi. Obie zaczeły w tym samym dniu  :)
Bardzo Cię proszę spróbuj jeszcze raz wysłać do mnie filmik, ale na adres o końcówce wp.pl a nie vp.pl, dobrze? Skrzynka na wp ma 3 GB więc filmik na pewno się zmieści.
Dziękuję za ciepłe fluidki, są mi bardzo potrzebne w takich dniach jak Święta Wielkanocne, Sylwester czy Boże Narodzenie bez męża.

Hej
dzisiejszy dzień nie należał do najradośniejszych, a taki przeciez powinien być. Rano na śniadaniu u dziadków udalo mi sie dorwać brata na żywo. Wygląda jak jedno wielkie chodzące nieszczęście, aż sie popłakalam gdy nie widział. Ania jest wybudzana na karmienie na siłę. Sama nie czuje takiej potrzeby. Zjada po 20-30 ml co 3-5 godzin. Karmienie trwa godzinę i dłuzej. Na dodatek według lekarzy jest bardzo osowiała i właściwie nie reaguje na nic, nie płacze, nie jęczy nie kwili, tylko wciąż śpi. We wtorek będą robili jej usg mózgu, podejrzewają zaburzenia neurologiczne. Pocieszamy brata jak możemy, ale starsznie sie martwimy.

W imieniu Hani dziękuję za życzenia rocznicowe. Pojawił się również 3 ząbek.
Jutro spędzamy dzień tylko we trójkę, bo we wtorek mąż znowu na 4 dni jedzie do Bielska. Zdaje sie ze Ty Liluś pytałaś co on robi w Bielsku. Ano pracuje. :)

Paulo Szymek rewelacyjny, czy któraś mama zamówiła Go dla swojej córci?? Co byś powiedziała gdyby była z nich wirtualna para?

Wysłałam parę zdjęć Hani, dajcie znać czy doszły.

reklama
Dla wszystkich solenizantów sto lat! :)

Evik Mam nadzieje, ze najbliższe dni przyniosą duzo dobrych wiadomości dla małej Ani, wierzę w to!
Agast Wielkie gratulacje dla Hani!
Paula Szymek śliczny na zdjęciach i fachowo juz stoi, WIki dopiero zaczyna tą umiejętność. Natomiast rozraczkowała sie na dobre i wspina sie po wszystkim namiętnie ;D

Dziękuję za wszystkie zyczenia mailowe i filmiki a także fotki, wszystkie bez wyjątku śliczne! :)

Do góry