reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Evik, co tej Ani właściwie jest? Nasza świąteczność nie ma tu nic do rzeczy. Pisz o co chodzi, to dla nas ważne.

reklama
Evik uważam tak jak Mondzi, że Świąteczność nic do rzeczy nie ma. Napisz co się dzieje.
Trzymam mocno kciuki i ślę prośby do Góry by wszystko było dobrze.

Mongea, pojazd świetny i jak masz kasę, to się nie zastanawiaj. Ja kupiłam taki zwykły jeździk w Tesco i haruje nam podłogę, więc jest kicha, bo możemy jeździć tylko po korytarzu.

Paula, gratulacje dla Szymka! Cieszę się bardzo. A co do wiszenia na nogawce, to też przez to przechodzliśmy. Teraz Tymek już nie wstaje tak ciągle, za to każdy przedmiot jest dobry do masażu dziąseł.

Megan, odbijemy sobie w wakacje. Już teraz zapraszam. I życzę, byście w ten świąteczny czas nacieszyli się sobą.

Easy, no to czujemy się zaniedbane.

Co do tego Tymkowego bycia w kuchni, to sama nie wiem czy powinnam mu na to pozwalać. Nic zakazanegi nie rusza, bawi się w innej części kuchni, no ale płytki są zimne i to mnie trochę pozbawia komfortu.

A my nie mamy serwetek do koszyczka, koszyczka chyba też. Szynki nie mamy. A wczoraj dostałam kasę dodatkową na święta z przedszkola i myślałam, że będzie na wózek, a tu kupa. Kasy nam braknie do wypłaty i ta znów będzie pochłonięta, pewnie przez jedzenie :( Wkurza mnie to...

Evik - niezmiennie trzymam kciuki i czekam na lepsze wieści o twojej Bratanicy! :)

Megan - ja też jestem zauroczona Maxi-cosi i jakością, ale słyszałam też, że są bardzo bezpieczne. Te podwyższone, usztywniane boki to ich kolejny wymysł, pewnie w przyszłym roku znów coś wymyślą. Jeśli miałaś taki fotelik, to do którego miesiaca Piotruś w nim jeździł? Niby jest od 0 do 13 kg -...ale to tylko takie brednie ::)

Mondzi - fajnie, że Tymek potrafi się sam bawić i dać Ci trochę oddechu. ;)

Mongea - Widać dobre miałaś wyniki tych badań, skoro Indze smakowały  :laugh:

Beatusku - rzeczywiście fajny ten mój gin - chodzę do niego od ponad 5 lat. Jest to facet mniej więcej w wieku mojego męża 36-37 lat, ma świetne poczucie humoru i dużą wiedzę. Do tego ma luźne podejście do wielu spraw, co czasem mnie wkurza. Według niego poradzę sobie bez szkoły rodzenia i bez zamawiania położnej, bo poród to fizjologia, a ze mnie twarda sztuka...tralalala... ::)
A do tego grał jazz z zespołem, nawet nagrali płytę. Koncerty miał w Warszawie, bo w Łodzi za dużo ma pacjentek i byłoby ciężko  ;D Taka z niego zabawna, artystyczna dusza  8)

Paula, no nie poastrzymam się... A nie mówiłam?! ;D Gratulajce!

Juciu, większy fotelik kupiliśmy na początku marca, wiec Piotrus miał dokładnie 9 miesięcy i tydzień ;) Usztywniane boczki w Cabrio też nas kusiły, ale pożałowalismy kasy ;)

reklama
Magdusiu, sto lat!!!

Evik, co u Bratanicy? Pisz, kochana, my się martwimy (taki maluszek :( ) a i Tobie pewnie pomoże. To co u Niej?

Agast  :mad: Ja tez nie mam butów, bo mąż wczoraj wyszedł z pracy o 20 (przypominam, jest na urlopie...) a dom i tak trzeba sprzątać. Dzisiaj kończę.

Paula, BRAWO!!!!!!! Dla Szymka ;) A, kurteczka fajna a czapka okrutnie mi się podoba :)

Juciu, to świetnie, że dobre wieści z wizyty. Zaczynam czuć dreszczyk oczekiwania w związku z planowanym wcześniejszym pojawieniem się Julka ;)

Przepraszam, jeśli pominęłam, ale jestem w przerwie od sprzątania. Tak więc jeszcze na wszelki wypadek złożę wcześniej życzenia i lecę sprzątać dalej:

Zdrowych, pogodnych, słonecznych i rodzinnych Świąt. Żeby maluchy pokochały tę radosną atmosferę, żebyście wszyscy byli blisko i nacieszyli się tą bliskością. Żeby udało się złapać dystans do codziennych spraw i problemów i odpocząć od zabiegania i braku czasu. Wesołych Świąt!!!

Do góry