reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Wiesz, Kasiu, łudziłam się długo i zaczęłam się szykować i już miałam nawet wychodzić...

reklama
Wiolinko, to moze w przyszlym tygodniu (pod warunkiem, ze nie bedzie padalo ;)), bo wiem, ze w tym tygodniu nie bedziesz mogla?
Tez do konca czekalam, ze moze przestanie padac :(

swieżynko, trzymam kciuki za próby twarogowe. napisz koniecznie, co i jak.
naya, musi sie udać i wszystko wskazuje na to , że sie uda, skoro udało się znaleźć przyczynę wymiotów. przypomnij ile waży i mierzy nadia. my idziemy na szczepienie (i ważenie) za tydzien i już się boję o wynik mojego kurczaka.
minko, ano tak właśnie zasnęła. z zabawką w buzi  :laugh: twoja wiki jak zwykle do zje-dze-nia.
aletko, faktycznie dzielna dziewczynka, nawet nie pisnęła...

i wszystkiego najlepszego dla półrocznej haneczki!!!  

NAJLEPSZE ŻYCZENIA PÓŁROCZNICOWE DLA HANI!!!!!!

ale pędzicie od rana :)

My po szczepieniu, Piotruś dzielny bardzo, przy pierwszym sie skrzywił, przy drugim już wcale :) Waży 8370 i ma 70 cm, w sumie, to myślałam, że jest większy i cięższy...  ::) No, ale jak dla mnie bomba w sumie na zagłodzonego nie wygląda, lekarka też się niczego nie czepiała a jak ją zapytałam, czy nie za mało przybrał ostatnio (700 gram w prawie 2 miesiące) to wytrzeszczyła na mnie oczy i powiedziała: ależ proszę pani, on ma ponad 8 kilo... :)
A przed chwilą wcieliśmy pół słoika marchewki i doprawiliśmy mleczkiem i jest git. Piotrek siedzi w foteliku i ciężko pracuje ;) Matko, czy on musi te kupsztale tak na raty robić?  :mad:  Przecież go nie będę trzymać w pełnej pieluszce przez godzinę aż dorobi bo padnę od tego pięknego zapachu... Nie chcę myśleć co będzie, jak dojdzie mięsko  ;D

A teraz nadrabiam ;)
Czarnulko, to straszne z Wujkiem, przytulam mocno...

Ifa, muszę Ci cos wyznać, wybacz, że tak publicznie... ;) - uwielbiam Twoje posty!!!  :laugh: SDzkoda, że ich tak mało...

Swiezynko, ostatnie nocki całkiem całkiem, az sie boję zapeszyć. Karmienie około pólnocy (ale to jeszcze zanim poszłam spać) a potem o 4.30 i 7.00. Piotruś potem jeszcze dospał do 9, ja wstałąm troszke wcześniej, żeby zdązryć na szczepienie. Także tyle powiem - oby tak dalej!!! No i trzymam kciuki za Was :) Zdjęcie suuper, choc Wojtuś do misia chyba nieszczególnie przekonany ;)

Aletko, masz niesamowicie dzielną córeczkę :)

Minko, cieszę się razem z Tobą :)

Beatusku, kciuki trzymam nadal :)

Wiolinko, no widzisz, a strasznie dużo osób mówi, że to klon mojego taty :) Chociaż przyznam, że jak oglądam zdjęcia taty z tego okresu, to jest niesamowicie podobny. No i oczka ma nasze w sensie kształtu, skośnawe, tylko kolor po łukaszu i fajnie, bo on ma takie granatowe :)

Naya, bardzo sie cieszę, że pojawiło sie światełko w tunelu ;) i wizja szpitala sie oddala ;) Trzymam nadal kciuki!

Lecę troche posprzątać, bo wczoraj prawie nic w domu nie zrobiłam, normalnie wstyd...  :-[
Do później :)

Dzień dobry :)

Najlepszego dla Haneczki :)

Minko nie-sa-mo-wi-cie mi się podobają zdjęcia Siasi! Jeszcze z niej wyrośnie Miss Polonia ;) No i gratuluję sukcesów w zasypianiu :)

Gratulacje również dla dzielnych nakłuwanych ;)

A ja do Was z głupim pytaniem przyszłam: Mąż mi kupił Bebilona HA zamiast zwykłego - jaka to jest tak naprawdę różnica? Chyba mogę dać Smokowi, nie?

Megan podajmy sobie sprzątające ręce ;D Mąż wczoraj wieczorem gotował dla nas i znajomych. Wyobraź sobie jak wygląda moja kuchnia :o

A ja juz posprzatalam, tyle ze okien nie umylam,bo pada. Dzis przychodzi do mikiego ciotka z prezentem na Mikolaja ;D Szkoda,ze to nie garnuch( bo juz mniej wiecej wiem co, synowa jej mi powiedziala ;D :p)

Shirleyko - ja tam mysle,ze mozesz, HA czy jak tam to hipoalergiczne chyba.
Aletko, Megan - gratuluje dzielnych dzieci!!
Ale fajne zdjecie Swizezynko i misio - pysio superancki ;D
Naya - trzymam kciuki,zeby obylo sie bez szpitala!!
Minko - no to juz czas gratulowac :D
Beatusku - zdjecie w podpisie rewelacja!!

reklama
Ha, u mnie gary już pozmywane :laugh: A teraz czeka mnie moje ulubione zajęcie, czyli odkurzanie >:D

Shirleyko, wolę sobie tego chyba jednak nie wyobrażać ;D A co do mleka, to chyba nie umiem pomóc, zero doświadczenia...

Lileczko, szkoda, że nie garnuch, ale miło, że cos przyniosą :) A tak sobie myślę, że na garnuszek przyjdzie jeszcze czas, z tego co widzę Piotruś jeszcze do takiego prezentu nie dorósł, choc też za mną chodzi... Wczoraj dostał młoteczek "little tikes" taki co świeci i gada i ma go w głębokim poważaniu ;) Ale za to ja już się pobawiłam :laugh:

No dobra, zamykam, bo wolę to już mieć za sobą ;D

Do góry