reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Wiesz, Kasiu, łudziłam się długo i zaczęłam się szykować i już miałam nawet wychodzić...

reklama
Wiolinko, to moze w przyszlym tygodniu (pod warunkiem, ze nie bedzie padalo ;)), bo wiem, ze w tym tygodniu nie bedziesz mogla?
Tez do konca czekalam, ze moze przestanie padac :(

swieżynko, trzymam kciuki za próby twarogowe. napisz koniecznie, co i jak.
naya, musi sie udać i wszystko wskazuje na to , że sie uda, skoro udało się znaleźć przyczynę wymiotów. przypomnij ile waży i mierzy nadia. my idziemy na szczepienie (i ważenie) za tydzien i już się boję o wynik mojego kurczaka.
minko, ano tak właśnie zasnęła. z zabawką w buzi  :laugh: twoja wiki jak zwykle do zje-dze-nia.
aletko, faktycznie dzielna dziewczynka, nawet nie pisnęła...

i wszystkiego najlepszego dla półrocznej haneczki!!!  

NAJLEPSZE ŻYCZENIA PÓŁROCZNICOWE DLA HANI!!!!!!

ale pędzicie od rana :)

My po szczepieniu, Piotruś dzielny bardzo, przy pierwszym sie skrzywił, przy drugim już wcale :) Waży 8370 i ma 70 cm, w sumie, to myślałam, że jest większy i cięższy...  ::) No, ale jak dla mnie bomba w sumie na zagłodzonego nie wygląda, lekarka też się niczego nie czepiała a jak ją zapytałam, czy nie za mało przybrał ostatnio (700 gram w prawie 2 miesiące) to wytrzeszczyła na mnie oczy i powiedziała: ależ proszę pani, on ma ponad 8 kilo... :)
A przed chwilą wcieliśmy pół słoika marchewki i doprawiliśmy mleczkiem i jest git. Piotrek siedzi w foteliku i ciężko pracuje ;) Matko, czy on musi te kupsztale tak na raty robić?  :mad:  Przecież go nie będę trzymać w pełnej pieluszce przez godzinę aż dorobi bo padnę od tego pięknego zapachu... Nie chcę myśleć co będzie, jak dojdzie mięsko  ;D

A teraz nadrabiam ;)
Czarnulko, to straszne z Wujkiem, przytulam mocno...

Ifa, muszę Ci cos wyznać, wybacz, że tak publicznie... ;) - uwielbiam Twoje posty!!!  :laugh: SDzkoda, że ich tak mało...

Swiezynko, ostatnie nocki całkiem całkiem, az sie boję zapeszyć. Karmienie około pólnocy (ale to jeszcze zanim poszłam spać) a potem o 4.30 i 7.00. Piotruś potem jeszcze dospał do 9, ja wstałąm troszke wcześniej, żeby zdązryć na szczepienie. Także tyle powiem - oby tak dalej!!! No i trzymam kciuki za Was :) Zdjęcie suuper, choc Wojtuś do misia chyba nieszczególnie przekonany ;)

Aletko, masz niesamowicie dzielną córeczkę :)

Minko, cieszę się razem z Tobą :)

Beatusku, kciuki trzymam nadal :)

Wiolinko, no widzisz, a strasznie dużo osób mówi, że to klon mojego taty :) Chociaż przyznam, że jak oglądam zdjęcia taty z tego okresu, to jest niesamowicie podobny. No i oczka ma nasze w sensie kształtu, skośnawe, tylko kolor po łukaszu i fajnie, bo on ma takie granatowe :)

Naya, bardzo sie cieszę, że pojawiło sie światełko w tunelu ;) i wizja szpitala sie oddala ;) Trzymam nadal kciuki!

Lecę troche posprzątać, bo wczoraj prawie nic w domu nie zrobiłam, normalnie wstyd...  :-[
Do później :)

Dzień dobry :)

Najlepszego dla Haneczki :)

Minko nie-sa-mo-wi-cie mi się podobają zdjęcia Siasi! Jeszcze z niej wyrośnie Miss Polonia ;) No i gratuluję sukcesów w zasypianiu :)

Gratulacje również dla dzielnych nakłuwanych ;)

A ja do Was z głupim pytaniem przyszłam: Mąż mi kupił Bebilona HA zamiast zwykłego - jaka to jest tak naprawdę różnica? Chyba mogę dać Smokowi, nie?

Megan podajmy sobie sprzątające ręce ;D Mąż wczoraj wieczorem gotował dla nas i znajomych. Wyobraź sobie jak wygląda moja kuchnia :o

A ja juz posprzatalam, tyle ze okien nie umylam,bo pada. Dzis przychodzi do mikiego ciotka z prezentem na Mikolaja ;D Szkoda,ze to nie garnuch( bo juz mniej wiecej wiem co, synowa jej mi powiedziala ;D :p)

Shirleyko - ja tam mysle,ze mozesz, HA czy jak tam to hipoalergiczne chyba.
Aletko, Megan - gratuluje dzielnych dzieci!!
Ale fajne zdjecie Swizezynko i misio - pysio superancki ;D
Naya - trzymam kciuki,zeby obylo sie bez szpitala!!
Minko - no to juz czas gratulowac :D
Beatusku - zdjecie w podpisie rewelacja!!

reklama
Ha, u mnie gary już pozmywane :laugh: A teraz czeka mnie moje ulubione zajęcie, czyli odkurzanie >:D

Shirleyko, wolę sobie tego chyba jednak nie wyobrażać ;D A co do mleka, to chyba nie umiem pomóc, zero doświadczenia...

Lileczko, szkoda, że nie garnuch, ale miło, że cos przyniosą :) A tak sobie myślę, że na garnuszek przyjdzie jeszcze czas, z tego co widzę Piotruś jeszcze do takiego prezentu nie dorósł, choc też za mną chodzi... Wczoraj dostał młoteczek "little tikes" taki co świeci i gada i ma go w głębokim poważaniu ;) Ale za to ja już się pobawiłam :laugh:

No dobra, zamykam, bo wolę to już mieć za sobą ;D

Do góry