reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Tak Aletko to mój wujek :(
I napewno odejdzie zła passa :D dzięki moim koleżankom czerwcóweczkom :)

HANIU wszystkiego naj,naj,najlepszego dużo zrdówka i wieeeeeele prezentów pod choinką życzy ciocia Aga i Wikusia :D

reklama
Witam dzisiaj!  :laugh:
ifa, fajna ta Twoja historia!  :laugh:

mad, ja właśnie wsuwam na śniadanko (synalek postanowił, że ja juz wstaję  ;)) bułę z białym serkiem i ma duszę na ramieniu, co będzie.  ::) Słoiczek marchewki już zakupiony i czeka do soboty. Takie ważne wydarzenie jak pierwszy inny posiłek musi zaczekać, aż tata będzie w domu.  :laugh:

megan, jak nocki? U nas ostatnie dwie (tfu, tfu) zupełnie niczego sobie, tzn. bez pobudek między karmieniami. Dziś wstawałam o 23, 3 i 5 + ostateczna pobudka o 7. Ale wczoraj to jak dla mnie full wypas  ;D : 0:30, 4:45 i 7:30. To prezent mikołajkowy dla mnie od synka (albo mydlenie oczu Mikołajowi, że niby taki z niego grzeczny chłopczyk  :D ).

czarnulko, współczuję serdecznie. Wiem, jak to jest, gdy wszystko wali Ci sie na głowę.  :( Ale na szczęście to, co złe też mija.

A mój synuś właśnie z właściwą mu perfidią zasnął wypędziwszy mnie uprzednio z łóżka...  8)

Hania bardzo dzięuje za zyczenia ;D

Czarnulko- przytulam wirtualnie :)

Minko- foto story superowe!

Ifa- nieźle z tym przekwitaniem, hehe

Dzien Dobry,
Haneczko kochana duzo zdrowka, szczescia, radosci z okazji pol roczku od ciotki Lili i Mikiego!!!!

Miki dziekuje jeszcze raz za zyczonka :D A mama za pocieszke :D Wczoraj usnac nie moglam tak myslalam jak mu ta zabawke kupic ::) No schiza normalnie hehe ;D

Asiu - tescie porazka!!!Dlaczego Ty im wtedy nie powiesz, ze przeciez sprzatanie moze poczekac, no ale skoro wazniejsze niz wnuki to dziekujesz  i wprost do tescia czy was nie podwiezie?? Ja nie wytrzymalabym!! Co za ludzie!!Wspolczuje!!
Aletko - przytulam czy tego cchesz czy nie :D
Czarnulko - o rany!! Przykro mi bardzo :( Jeszcze teraz przed siwetami,tragedia!! A jakie bylo pokrewienstwo miedzy Wami??
Ifa - hehe, poprosze czesciej o takie posty,podnosza moj poziom dobrego humoru,bo ostatnio lipa. No i macie Antosia!! Super :D A starszy syn powiem Ci bardzo fajny chlopak skoro Ci to powiedzial, widac jak dobrze dzieciaki wychowujesz. No i pewnie, ze czasami moze mu sie nie chciec :D

Mam do Was pilne pytanko!!Przedwczoraj zrobilam dla Mikiego tarte jablko. Wyszly dwa slioki. Jeden zjadl od razu. Wczoraj o drugim zapomnialam,dalam co inego. Czy dzisiaj moge dac jeszcze jablko???Czy juz za dlugo stoi w tej lodowce???

Liluś , Asiu - jestem na bieżąco niestety jak widać z pisaniem krucho ! ;)
Minko zdjęcia Wiki super !!!!!!!
Megan-Piotruś cudny .
agast- wszystkiego naj dla Hani  :)
Asiu- pisz szybko co u alergologa !

Spóznione zyczenia dla Mikołajów!!!!!!!!!

reklama
Do góry