reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
miesięcznicowe ucaluski dla hani z wóziorem!!

agast, no zajebiście to po prostu wygąda! :D

a my dziś po pierwszym dłuuuugim spacerku do miasta. na własnych nogach (to znaczy ja, kwiat w bryce). dziewczyny, ale fajnie. byłyśmy w smyku, rossmanie, kurczę, gdzie nas nie było!! gupia wędrówka po centrum a tak potrafi ucieszyć. chyba byłam nie mniej przejęta od olki. na koniec, po 2 godzinach kwiatek odpadł i walnął w kimę, a szczęśliwa matka opijała swój wielki sukces najprawdziwszym redsem, jak - nie bójmy się tego słowa- najprawdziwszy żul parkowy. na ławeczce w parku. wprost z papierowej torebki. :-[
a wczoraj małż odebrał piękne miętowe autko z salonu. chociaż zastanawiam się, czy ja przypadkiem nie wolałabym dwóch gorszych ( w tym jednego dla mnie). ale poczekajcie, ja się jeszcze tak rozhulam, że komunikacją miejską z kwiatkiem zacznę śmigać.

Hania z wózkiem rewelacja! Gratulacje dla Hani i jej Mamy :laugh:

Aletko - zamierzam rodzić z mężem, o ile to wytrzyma - on twierdzi, że wytrzyma (chociaż na samą myśl o szpitalu robi się blady), a mja teściowa z całym przekonaniem twierdzi, że nie powinien tam być...teściowa, jak teściowa...słodycz chodząca ;D

Jeszcze raz bardzo dziekujemy za wszystkie zyczenia ;D I komplementy odnosnie filmiku ;)

mad- no brawo! Nie taki diabeł straszny jak go malują ;D I gratuluje nowego autka ;D

HANIU STO LAT! :D

Szkrabiku to co piszesz brzmi intrygująco. Mam nadzieję, że Tymek rzeczywiście okaże się niealergiczny :) A czy jest szansa, że się podzielisz odkryciami i poradami lekarza? :-[ Może nam to coś rozjaśni?

Hejka :):):)

Haniu sto lat!!!!

Moje dziecie nie ma juz uczulenia, raz dalam fenistil :) Mama pojechala  :(, a Miki spi.

Megan - gratuluje postepow!!!Moj wrzuca klocuszki do zyrafy, czasami uda mu sie nalozyc kuleczko na ten kijek,ale to niechcacy ;DA filmiku odtowrzyc nie moge,bo nie mam tego programu,buuu :(
Paulo - u mnie bardzo podobnie z tym lekiem ::)
Aniu - ciesz esie,ale napisz nam cos wiecej, jak sie czuja dzieciaczki??
Szkrabiku - ojoj :mad: Przytulam!! A z ta alergia, jak juz bedziesz wiecdziec co i jak, to nam pisz :)
Agast - filmik rewelacja!!!No bosko to wyglada,ale jazda ;D
Mad - no i bardzo dobrze!!Ciesze sie,ze wyszlyscie,a spacer sprawil Wam przyjemnosc!!
Juciu - ja tez, ja tez chce Ci powiedziec jak bylo u mnie ;D Ja sobie termin wybralam sama,bo mialam planowana cesarke,a moj gin( nigdy wiecej ::)) choc mowil o koniecznosci szybszego rozwiazania, koncem koncow w ogole sie nie spieszyl. Za to moja mama z siostra wyjeczaly przez telefon,ze to juz czas najwyzszy. A ze rodzilam tam, gdzie pracowala kiedys moja mama to pojechalam,bo na coz to bylo czekac. I dobrze!!Jeszcze opieprz dostalam,ze tak pozno. Na drugi dzien mialam cesarke( termin mialam na 01. 06., cieli mnie 02.06. - znieczulenie zewnatrzoponowe) i zobaczylam to malusie zmarszczone czulko :angel: :angel: :angel: Cesarke wspominam naprawde dobrze. Ech...Wspomnienia...

Agast dopiero odpaliłam GG :-[ Strasznie Cię przepraszam, ale jak się siedzi w domu, to się zapomina jaki jest dzień tygodnia ;) Już poszedł mail :)

Mad ale fajnie! Gratulacje! Uściski! :D Ten dzień musiał w końcu nadejść i całe szczeście, że nadszedł, bo teraz już tylko coraz piękniej na dworze będzie i aż grzech żałować Olce dłuższych wypadów wiosennych ;)
A Redd's, mam nadzieję, original a nie to malinowe ulepkowe ohydztwo? 8)

reklama
Do góry