reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
miesięcznicowe ucaluski dla hani z wóziorem!!

agast, no zajebiście to po prostu wygąda! :D

a my dziś po pierwszym dłuuuugim spacerku do miasta. na własnych nogach (to znaczy ja, kwiat w bryce). dziewczyny, ale fajnie. byłyśmy w smyku, rossmanie, kurczę, gdzie nas nie było!! gupia wędrówka po centrum a tak potrafi ucieszyć. chyba byłam nie mniej przejęta od olki. na koniec, po 2 godzinach kwiatek odpadł i walnął w kimę, a szczęśliwa matka opijała swój wielki sukces najprawdziwszym redsem, jak - nie bójmy się tego słowa- najprawdziwszy żul parkowy. na ławeczce w parku. wprost z papierowej torebki. :-[
a wczoraj małż odebrał piękne miętowe autko z salonu. chociaż zastanawiam się, czy ja przypadkiem nie wolałabym dwóch gorszych ( w tym jednego dla mnie). ale poczekajcie, ja się jeszcze tak rozhulam, że komunikacją miejską z kwiatkiem zacznę śmigać.

Hania z wózkiem rewelacja! Gratulacje dla Hani i jej Mamy :laugh:

Aletko - zamierzam rodzić z mężem, o ile to wytrzyma - on twierdzi, że wytrzyma (chociaż na samą myśl o szpitalu robi się blady), a mja teściowa z całym przekonaniem twierdzi, że nie powinien tam być...teściowa, jak teściowa...słodycz chodząca ;D

Jeszcze raz bardzo dziekujemy za wszystkie zyczenia ;D I komplementy odnosnie filmiku ;)

mad- no brawo! Nie taki diabeł straszny jak go malują ;D I gratuluje nowego autka ;D

HANIU STO LAT! :D

Szkrabiku to co piszesz brzmi intrygująco. Mam nadzieję, że Tymek rzeczywiście okaże się niealergiczny :) A czy jest szansa, że się podzielisz odkryciami i poradami lekarza? :-[ Może nam to coś rozjaśni?

Hejka :):):)

Haniu sto lat!!!!

Moje dziecie nie ma juz uczulenia, raz dalam fenistil :) Mama pojechala  :(, a Miki spi.

Megan - gratuluje postepow!!!Moj wrzuca klocuszki do zyrafy, czasami uda mu sie nalozyc kuleczko na ten kijek,ale to niechcacy ;DA filmiku odtowrzyc nie moge,bo nie mam tego programu,buuu :(
Paulo - u mnie bardzo podobnie z tym lekiem ::)
Aniu - ciesz esie,ale napisz nam cos wiecej, jak sie czuja dzieciaczki??
Szkrabiku - ojoj :mad: Przytulam!! A z ta alergia, jak juz bedziesz wiecdziec co i jak, to nam pisz :)
Agast - filmik rewelacja!!!No bosko to wyglada,ale jazda ;D
Mad - no i bardzo dobrze!!Ciesze sie,ze wyszlyscie,a spacer sprawil Wam przyjemnosc!!
Juciu - ja tez, ja tez chce Ci powiedziec jak bylo u mnie ;D Ja sobie termin wybralam sama,bo mialam planowana cesarke,a moj gin( nigdy wiecej ::)) choc mowil o koniecznosci szybszego rozwiazania, koncem koncow w ogole sie nie spieszyl. Za to moja mama z siostra wyjeczaly przez telefon,ze to juz czas najwyzszy. A ze rodzilam tam, gdzie pracowala kiedys moja mama to pojechalam,bo na coz to bylo czekac. I dobrze!!Jeszcze opieprz dostalam,ze tak pozno. Na drugi dzien mialam cesarke( termin mialam na 01. 06., cieli mnie 02.06. - znieczulenie zewnatrzoponowe) i zobaczylam to malusie zmarszczone czulko :angel: :angel: :angel: Cesarke wspominam naprawde dobrze. Ech...Wspomnienia...

Agast dopiero odpaliłam GG :-[ Strasznie Cię przepraszam, ale jak się siedzi w domu, to się zapomina jaki jest dzień tygodnia ;) Już poszedł mail :)

Mad ale fajnie! Gratulacje! Uściski! :D Ten dzień musiał w końcu nadejść i całe szczeście, że nadszedł, bo teraz już tylko coraz piękniej na dworze będzie i aż grzech żałować Olce dłuższych wypadów wiosennych ;)
A Redd's, mam nadzieję, original a nie to malinowe ulepkowe ohydztwo? 8)

reklama
Do góry