reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

A no i u mnie własnie panowie ze spółdzielni kombinuja coś bo zabrali nam daszki spod klatki więc chyba dużymi krokami zbliża się kapitalny remont bloku. Oszaleje chyba w tym smrodzie, kurzu i halasie nie wspominajac już o wkurzonym i przerażonym Mateuszu. O w mordę!!!!Chyba się wyprowadzę na jakis czas tylko jeszcze nie wiem gdzie????

reklama
Beatko - Pamiętam, jak miałyście dość oczekiwania po terminie - szczególnie pamietam Shirleykę czekającą na Jerza/Jeża i Ciebie na Mateuszka. Sugerując się Waszym doświadczeniem - z tych dwóch opcji wolę kinderniesodziankę niż bycie przeterminowanym jajem ;)

Wszystkiego najlepszego dla Hani!!!

Megan brawo dla Piotrusia! Ale masz zdolnego synka!
Szymek też ma taką wieżę i na razie wie tylko, że kółeczka można ściągać i rozrzucać po pokoju ;)

Czarnulko cieszę się że wszystko w porządku.

Aletko spróbuj proszę wysyłać większe filmiki do mnie na adres wp.pl(ten sam początek co na onecie, ale pojemność skrzynki większa).

Mam za sobą ciężką nockę. Szymek postanowił mieć alergię na łóżeczko i budzić się kilka razy w ciągu nocy. Uspokajał się tylko w moich ramionach i taki przytulony momentalnie słodko zasypiał.
Chyba obserwuję u niego lęk separacyjny bo wszędzie za mną chodzi, chciałby być stale u mnie na rękach, albo chociaż żebym obok niego siedziała na podłodze i żeby mógł się po mnie wspinać.
Nie muszę chyba pisać, że przez to mój czas na cokolwiek poza zabawą z Szymkiem ograniczył się jeszcze bardziej.
Zmykam gotować obiadek póki śpi.

Wszystkiego najlepszego dla Hani :) Tysiąc buziaków przesyła Totulek!!!!

Juciu, ojej :) Wodami się nie martw, to już końcówka, Julek zdrowy i świetnie się ma a ja też jestem zdania, że lepiej wcześniej niż później. Ja się dowiedziałam, że dzisiaj będzie Wojtek tydzień przed terminem, leżąc na patologii (miałam zaplanowaną cesarkę, mieliśmy czekać jeszcze tydzień, ale mam problemy z kręgosłupem i już się nie mogłam ruszyć a do tego tętno spadło - Wojtkowi oczywiście). O 10 był obchód a o 11:25 Wojtek na świecie ;D Niezły szoking, ale jakbym miała czekać na niego tydzien czy dwa dłużej, to już wolę tak. A kciuki trzymamy już od teraz i na pewno będzie wszystko ok.

Paula, ja też większość czasu spędzam na podłodze, obserwując jak Wotjek się bawi i bawiąc się z nim. Kiedy odejdę, mam małego "cienia" za sobą. Życzę dużo cierpliwości, mnie czasem roznosi, jak mam np prasowanie do zrobienia a tu guzik...

Megan, tutaj tez Ci napiszę, że Piotruś absolutnie niesamowity z tą wieżyczką. Wojtek póki co potrafi zdejmować te kółka, w drugą stronę nie działa...

Magdulku, zdrówka!!!

:)

Nasza Ania jest juz z dzieciaczkami w domku ale super wreszcie!! :)

Aletko dostałam filmik ale jak go otwieram to pisze ze plik uszkodzony ...szkoda tak chciałam zobaczyć :p

Wszystkiego Naj dla Haneczki !!!

Beatko pomyśl że będziesz miała ładny blok ;D

Paulo skąd ja to znam ::) u mnie przez ostatnie dni to samo

Megan ale Piotruś już dorosły ;D Brawo dla Piotrusia zdolniachnego synusia masz ;)

A ja mykam sprzątać bo wyeksportowałam Maksa na spacer z Robertem Wanesia na dole z tesciówką a ja jak zwykle przed kompem a bałagan w całym domu :p

Bardzo serdecznie dziekuje w imieniu Hani za zyczenia!!! ;D Oj zleciało te 10 miechów sama nie wiem kiedy...

Juciu- ja tez mialam cesarke i dowiedzialam sie dzien wczesniej ze nastepnego dnia ja bede miec ;D Oczywiscie cxałą noc poprzedzającą miałam nieprzespaną, hehe i akurat wszystkie dzieci na noworodkach sie darły całą noc a ja leżałam i myslałam " kurka wodna, w co ja sie wpakowałam... ::)" A no i moja cc była w 41 tc ::) a chcieli czekac jeszcze tydzien!!!

A ja od dzisiaj do poniedzialku jestem slomiana wdową :( Smutno mi ale pocieszam sie ze chociaz pogoda ładna ;)

Najlepsze życzenia dla Hani!!!

Magdalenka dzisiaj nie ma goraczki ale rano spała ponad 2 godz. co jej sie nie zdarza wiec chyba cos jednak jest . Tylko co? ::) no nic poczekamy zobaczymy moze to była jednodniówka? ;)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Hani!

Agast - pamiętam...7 czerwca ;D Właśnie u Ciebie to już było po terminie. Bardzo przeżywałam te Wasze porody i wkurzało mnie, że akurat w trakcie akcji "czerwcowe dzieci" mam wyjazd z zespołem do Turcji ::). Wypadłam na dwa tygonie z obiegu. Ale Twój poród jeszcze "zaliczyłam", bo wyjeżdżałam 9 czerwca :laugh:

Do góry