reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Witajcie :)
Byłam dzisiaj u lekarza :) i jest wszystko ok! :D
dzidzia waży 30 dag i ładnie się wierci :) Ale płci jeszcze niestety nie widać :(
wysyła mnie na wszystkie badania raz jeszcze :) no i schudłam prawie 2 kg :)
Moze za miesiąc jak pujde to będzie widać cos więcej :)
teraz uciekam juz spać,bo dzisiaj połowe rodzinki odwiedziliśmy ;)

Ach,No i dostałam dzisiaj wiadomość że moja koleżanka urodziła synka Kacperka :D ważył 4200 i miał 58 cm  :shock:  malutki kolosik :)
chciała urodzić naturalnie ale był za duży i musiała być cesarka  :?  Ale na szczęście wszystko jest Ok i to jest najważniejsze :) jutro jak będzie sie dobrze czuła to do niej jade :D

Aletko Wielkie gratki dla Kornelci!!!!!!!!!!!! Jestem pełna podziwu jak szybciutko robi postępy :)

Asiu Moja Wikusia teź ma katarek jak jej idą ząbalki  i jak tylko sie przebije to katarek mija :)

reklama
Hejka

Juciu ja miałam tak z Waneską i pocieszę Cię urodziłam dokładnie w 37 tygodniu ;D
Aletko Gratki dla Kornelci :) Tak po cichutku Ci powiem że Ja filmiku nie dostałam buuu :p
Agast no to super genailna masz córe
Magdulku zdróweczka i całuski dla małej

A co do zelazka to się dzisiaj z Maksem usmialiśmy.Wysypałam mu kosz z zabawkami Robertowi oczywiscie ,nie Maksowi ;D.A Robert i tak bawił się tylko żelazkiem smiesznie to wygląda jak go wszędzie ciąga za sobą nawet jak siedzi w foteliku do karmienia trzyma dzielnie żelazko,a niech tylko ktos spróbuje mu zabrać :laugh:.Także moje pranie do prasowania czeka już 4 dzionek :p

Lila ja już od ajkiegoś czasu daje Robertowi chlebek z masełkiem i bułkę i bardzo mu smakuje.Teraz staram się żeby jednak sniadania i kolacje zaczął jadać "dorosłe" a nie kaszki.Np rano jada jajecznice na parze na masełku robioną a np na kolacje zjadł parówke cielęcą ;)

Nic musze isc Maksowi pomóc maszynke znależc bo "zaginęła"

Magdulku - zdrowka zycze Magdalence!!
Juciu - bardzo sie ciesze,ze z Julkiem wszystko oki,a z wodami tez bedzie, glowa do gory, kochana!!
Czarnulko - no to sie ciesze z Toba!!
Asia - ;D

Dobranoc

Asia_24 pisze:
Juciu ja miałam tak z Waneską i pocieszę Cię urodziłam dokładnie w 37 tygodniu ;D

Asiu - Ja według moich obliczeń (brałam pod uwagę moje długie cykle) zaczynam 37 tydzień we wtorek, według mojego gina zaś zaczynam go już w piątek/sobotę. Stwierdził też, że według niego maksymalny termin to 29-30 kwietnia, a przy mniejszej ilości wód to...może wcześniej ::)

Lila - dzięki! :)

Śmiejcie się, śmiejcie...a ja mam ze strachu "pełno" w portkach.   :p

Czarnulko własnie dokładnie co piszesz powiedziała mi pediatra.Wyżynaja mu sie na dole i na górze i mówi że jak chociaz jeden się pokaże to juz będzie dobrze ;)

A teraz mykam spać dobranoc 8)

Aletko kochana- nawet bym nie smiala rozsyłac nie swoich filmikow. Kolezanki przez ramię mi patrzyły jak ja oglądałam  ;)

Czarnulko- ciesze sie ze z fasolinkiem  ;) wszystko ok.

Juciu- głowa do gory! Przeciez to juz prawie termin! Bedzie dobrze.

Juciu pomysl kochana że juz będziesz miała poród " zgłowy" ;) No i figura Ci powróci Twoja a nie dzidzi ;D.Zobacz ile plusów ;)

Asiu - a urodziłaś, bo poród zaczął sie naturalnie czy Ci go specjalnie wywoływali? ::)

Czarnulko - na Wasze trzymanie kciuków bardzo liczę  :laugh:

Agast - samego porodu się nie boję - i tak nie mam wyjścia, mam przede wszystkim lęk o zdrowie malucha ::)

reklama
Juciu pojechałam do szpitala we wtorek bo dostałam brązowych upławów.A w czwartek zaczęłam troszke krwawić i zawiezli mnie na porodówke dostałam okscytocyne(czy jakos tak) i po dwóch godzinkach miałam juz Wanesie tylko szkoda ze przez vacuum,i to tylko przez to ze lekarz był wypity i nie chciało mus ię z pierworódka siedzieć i czasu marnować. :mad:.I nie bój się napewno będzie dobrze a jak będzie trzeba to i na porodówce się zjawimy :laugh:Ten ból sie szybko zapomina także się niebój,wiem łatwo mówić ja sama bałam sie jak diabli 8) ale jak juz sie zacznie to już pójdzie szybciutko ;)

Czarnulko czy Wiki przy ząbkach miała wnocy kaszelek jak spała??/ bo Robert strasznie kaszle a niby zdrowy ::)

Do góry