reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Witajcie :)
Byłam dzisiaj u lekarza :) i jest wszystko ok! :D
dzidzia waży 30 dag i ładnie się wierci :) Ale płci jeszcze niestety nie widać :(
wysyła mnie na wszystkie badania raz jeszcze :) no i schudłam prawie 2 kg :)
Moze za miesiąc jak pujde to będzie widać cos więcej :)
teraz uciekam juz spać,bo dzisiaj połowe rodzinki odwiedziliśmy ;)

Ach,No i dostałam dzisiaj wiadomość że moja koleżanka urodziła synka Kacperka :D ważył 4200 i miał 58 cm  :shock:  malutki kolosik :)
chciała urodzić naturalnie ale był za duży i musiała być cesarka  :?  Ale na szczęście wszystko jest Ok i to jest najważniejsze :) jutro jak będzie sie dobrze czuła to do niej jade :D

Aletko Wielkie gratki dla Kornelci!!!!!!!!!!!! Jestem pełna podziwu jak szybciutko robi postępy :)

Asiu Moja Wikusia teź ma katarek jak jej idą ząbalki  i jak tylko sie przebije to katarek mija :)

reklama
Hejka

Juciu ja miałam tak z Waneską i pocieszę Cię urodziłam dokładnie w 37 tygodniu ;D
Aletko Gratki dla Kornelci :) Tak po cichutku Ci powiem że Ja filmiku nie dostałam buuu :p
Agast no to super genailna masz córe
Magdulku zdróweczka i całuski dla małej

A co do zelazka to się dzisiaj z Maksem usmialiśmy.Wysypałam mu kosz z zabawkami Robertowi oczywiscie ,nie Maksowi ;D.A Robert i tak bawił się tylko żelazkiem smiesznie to wygląda jak go wszędzie ciąga za sobą nawet jak siedzi w foteliku do karmienia trzyma dzielnie żelazko,a niech tylko ktos spróbuje mu zabrać :laugh:.Także moje pranie do prasowania czeka już 4 dzionek :p

Lila ja już od ajkiegoś czasu daje Robertowi chlebek z masełkiem i bułkę i bardzo mu smakuje.Teraz staram się żeby jednak sniadania i kolacje zaczął jadać "dorosłe" a nie kaszki.Np rano jada jajecznice na parze na masełku robioną a np na kolacje zjadł parówke cielęcą ;)

Nic musze isc Maksowi pomóc maszynke znależc bo "zaginęła"

Magdulku - zdrowka zycze Magdalence!!
Juciu - bardzo sie ciesze,ze z Julkiem wszystko oki,a z wodami tez bedzie, glowa do gory, kochana!!
Czarnulko - no to sie ciesze z Toba!!
Asia - ;D

Dobranoc

Asia_24 pisze:
Juciu ja miałam tak z Waneską i pocieszę Cię urodziłam dokładnie w 37 tygodniu ;D

Asiu - Ja według moich obliczeń (brałam pod uwagę moje długie cykle) zaczynam 37 tydzień we wtorek, według mojego gina zaś zaczynam go już w piątek/sobotę. Stwierdził też, że według niego maksymalny termin to 29-30 kwietnia, a przy mniejszej ilości wód to...może wcześniej ::)

Lila - dzięki! :)

Śmiejcie się, śmiejcie...a ja mam ze strachu "pełno" w portkach.   :p

Czarnulko własnie dokładnie co piszesz powiedziała mi pediatra.Wyżynaja mu sie na dole i na górze i mówi że jak chociaz jeden się pokaże to juz będzie dobrze ;)

A teraz mykam spać dobranoc 8)

Aletko kochana- nawet bym nie smiala rozsyłac nie swoich filmikow. Kolezanki przez ramię mi patrzyły jak ja oglądałam  ;)

Czarnulko- ciesze sie ze z fasolinkiem  ;) wszystko ok.

Juciu- głowa do gory! Przeciez to juz prawie termin! Bedzie dobrze.

Juciu pomysl kochana że juz będziesz miała poród " zgłowy" ;) No i figura Ci powróci Twoja a nie dzidzi ;D.Zobacz ile plusów ;)

Asiu - a urodziłaś, bo poród zaczął sie naturalnie czy Ci go specjalnie wywoływali? ::)

Czarnulko - na Wasze trzymanie kciuków bardzo liczę  :laugh:

Agast - samego porodu się nie boję - i tak nie mam wyjścia, mam przede wszystkim lęk o zdrowie malucha ::)

reklama
Juciu pojechałam do szpitala we wtorek bo dostałam brązowych upławów.A w czwartek zaczęłam troszke krwawić i zawiezli mnie na porodówke dostałam okscytocyne(czy jakos tak) i po dwóch godzinkach miałam juz Wanesie tylko szkoda ze przez vacuum,i to tylko przez to ze lekarz był wypity i nie chciało mus ię z pierworódka siedzieć i czasu marnować. :mad:.I nie bój się napewno będzie dobrze a jak będzie trzeba to i na porodówce się zjawimy :laugh:Ten ból sie szybko zapomina także się niebój,wiem łatwo mówić ja sama bałam sie jak diabli 8) ale jak juz sie zacznie to już pójdzie szybciutko ;)

Czarnulko czy Wiki przy ząbkach miała wnocy kaszelek jak spała??/ bo Robert strasznie kaszle a niby zdrowy ::)

Do góry