Kurka zbieram sie, zbieram do napisania,ale mi cos dziecko nie daje :
Paula - no i widzisz!!Bardzo sie ciesze razem z Toba!!Szymon wiedzial,ze i tak przybierze,a wczoraj nie bardzo mial apetyt i juz!! Super wiesci ;D
Juciu - czekam na wiesci z USG
Beatko - gratuluje postepow!!!!
Nenyah - gratki!!No pewnie,ze sie ciesz,a co!!
Aletko - filmik boski!!No super sie Kornelka tuli do kota ;D Drugi nie chce sie odpalic :
Agast - wow!!Przeczytlam to co napisalas mamie, bo musi to bosko wygladac ;D Mama mowi,ze dzieciaczki moga tak chodzic,jak sie maja czego zlapac. Dawaj filmik,dawaj!!Chce zobaczyc Mloda mamusie, no git ;D
Paulo, Mad - dzieki za informacje o alergiach!
Reszcie takze dziekuje!!
No wiec to uczulenie. Ufff :
Znaczy lepsze to niz ta nieszczesna rozyczka :
Ale ta nasza pediatra dziwna, znaczy...juz jej nie lubie tak jak kiedys,bo coraz czesciej ma zle dni i odbija sie to na pacjentach :
Nic,zeby cos tam,ale jednak to sie czuje. Dzis slowem sie do Mikiego nie odezwala, opoznienie miala i raz dwa ze wszystkim
No i twierdzi,ze uczulilo go cos do jedzenia. Zapytalam czy moze to byc jogurt truskawkowy,a ta ze tak, oczywiscie. Mowie jej,ze juz wczesniej podawalam bakusie, nawet te truskawkowe, soki truskawkowe kupne, domowe deserki z mrozonymi truskawkami,a ta ze jak dziecko zabkuje to jest bardzo wrazliwe i moga go uczulac takie rzeczy. Kazala odstawic,bo to wszystko( twarog, truskawki) dopiero od roku. Wypatrzyla,ze idzie mu nastepna dwojka i czworki :
No spoko, to co ja mam teraz odstawic,a po roku moge juz wszystko dawac :
Skoro to przeciez juz za dwa miechy :
Przeciez bakusie podaje mu juz ze trzy miechy i nic mu nie bylo, no oki jogurt owocowy pierwszy raz dalam. I nie wiem co robic, narazie zrezygnuje,zeby to zeszlo,ale potem chyba bede dawac bakusie,najwyzej nie truskawkowe,a jogurtow nie. Za jakis czas podam truskwakowy serek :
Ale Mad znowu pisze,ze moze cos uczulic, nawet jak wczsniej nie uczulalo
Sama juz nie wiem co robic, jakies rady??Co byscie zrobily na moim miejscu?? Mikulec juz je wszystko co my, nic mu nigdy nie bylo, tylko teraz po tym jogurcie, ech... :
A co do raczkowania, jak zwykle mialyscie racje, raczkuje juz poprawnie, coraz dluzej i szybciej ;D w koncu ;D