Witajcie!
Mondzi strasznie, ale to strasznie mi przykro. Nie znam odpowiedzi na pytanie dlaczego?
Nie potrafię sobie wyobrazić cierpienia rodziców.
Lila z Mikim wszystko w porządku, Szymkowi też czasem nóżka zostaje, ale on po tej jednodniowej próbie stwierdził, że woli pełzać i nie raczkuje nadal.
Frotko Totulek widzę bardzo pomysłowy jest i lubi Mamie pracy dołożyć. Powiem Ci, że Szymek też lubi
Megan ale fajnie! Serdecznie gratuluję ząbków Piotrusia! Doczekałaś się!
Mommy gratulacje okazji narodzin córeczki!!!
Rita nic się nie martw, Szymek zamiast papa podnosi rączkę, nie robi kosi-kosi, ani nie bije brawo.
Szkrabiku jak próbowaliście wcześniej z glutenem to kromeczka pieczywa chrupkiego na pewno nie zaszkodzi. Smutkom powiedz nie! Przytulam.
Magdulku gratulacje dla Madzi!!!
Agast Szymek jak się wścieka to wali nóżkami o podłogę, ale głową nie. Mam nadzieję, że na to nie wpadnie :
Mamomisi to super, że dzisiaj humor masz lepszy.
Beatko dziękuję za odpowiedź. Czy możesz mi napisać na priv, albo na gg, czy maila jakie wyniki miał Mateuszek? Szymkowe wyniki znam już, moim zdaniem są w porządku, w dolnych granicach norm, ale jeszcze się mieszczą. Anemii nie ma jak na mój gust. Za to ma nieco podniesione AST i nie wiem o czym to świadczy. W moczu nic nie ma. Chyba pediatra w końcu da mu spokój mam nadzieję. :
W sumie to przynoszę dzisiaj dobre wieści bo wyniki badań jak na mój gust są w porządku, zobaczymy co powie pediatra. Normy dla maluchów są inne niż dla dorosłych i nie znalazłam w sieci wszystkich, które by mnie interesowały. Zarejestruję Szymka na czwartek bo wtedy są dzieci zdrowe.
Zmykam do męża póki jest w domu, a Szymek śpi.
Do później.