reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Melduję że właśnie zostałam ciotką. Mała waży 3180 ma czarne włoski. Tyle mój brat powiedzial, więcej nie był w stanie tak się wzruszył. Ależ się cieszę.

reklama
Wczoraj mój mąż zrobił mi sesję archiwizującą moje megagabaryty  ;) Oto i ona:

Pierwsza wizyta na działce, następna może być już z Julkiem :D

9miesiac17ie.jpg

9miesiac30fj.jpg

A to w pokoju Julka ;)
9miesiac47qi.jpg

Na tarasie naszego mieszkania
9miesiac65jm.jpg

Następna zamieszczona sesja będzie już z udziałem Julka  ;D

Evik, gratulacje dla brata i bratowej :)

Agast, ja tez nie lubię tłumów, dlatego bardzo sprytnie wynalazłam sanatorium w Ustce, które jest 1. Ostatnim budynkiem przy ichniejszej promenadzie, w lesie sosnowym, 20 minut od "miasta" a cicho i spokojnie 2. Z racji oddalenia od miasta posiada cichą plażę, praktycznie pustą 3. Do plaży jest kilka metrów (jak tam byłam, nie wiedziałam, czy to huczy kotłownia czy inne świństwo, a to morze huczało :) ) 4. Do cywilizacji jednak blisko 5. Ponieważ to sanatorium, biorę dietę trzustkową (bez smażenia i takich tam) i Wojtek też się pożywi :)

A tak serio - byłam tam z Mamą dwa lata temu i było naprawdę super. Cicho, spokojnie, bliziutko do morza, z własnym zejściem, plac zabaw dla dzieci (w ogóle mnóstwo dzieci :) ). No i tak mi się podobało, że w tym roku tez jadę :)

Jucia, slicznie wyglądasz :)

Na początku wpakowałam za dużo zdjęć, musiałam to trochę okroić, bo nie chcę wyjść na kabotyna...jeszcze mogłybyście mieć mnie dość. Większe ilości zostawię na sesje dziecięce ;)
Dzięki Frotko... tak wyglądam, jak się w miarę ubiorę, w tej chwili przedstawiam żałosny obraz przyszłej matki ::)

Wszystkiego najlepszego dla Wiki i Totulka!!!

Szkrabiku ja raczej dzielna babka jestem w kryzysowych sytuacjach i zamiast załamywać synka to dodaję mu otuchy, tak więc i dziś spisałam się na medal ;)

Nenyah gratuluję "mama" !!!

Beatusku mój mąż powtarza dokładnie to samo i pokazuje na Szymka wspinającego się na wózek, goniącego z zapałem kotka, wywalającego wiadro na śmieci, zrzucającego gazety z regału ;) Musi być w tym dużo prawdy, bo ja patrząc na Szymka sama stwierdzam, no jak on ma porzytyć skoro ciągle w ruchu?

Evik gratulacje dla brata i bratowej!

Minko śliczne zdjątka ślicznej malej kobiety.

Juciu ślicznie wyglądasz. Ja też wstawałam do WC w nocy często po 5-6 razy, ale zasypiałam już na desce ;) bo Szymek prawie zawsze spał wtedy kiedy ja.

Frotko dziękuję za zdjątka Totulka. Dotarły do mnie. Śliczny z niego chłopiec.

Agast gratuluję najlepiej zaliczonego kola.

Naya melduj jak wyniki.

Aletko to super, że przeprowqadzka wyszła Wam na dobre.

My dzisiaj byliśmy na pobieraniu krwi. Szymek był bardzo dzielny. Kiedy pani przyciskała mu rączkę by krew ładnie spływała to się skrzywił, chwilkę zapłakał, ale raczej był to jęk, popłyneły dwie łezki i już było po. Myślałam, że będzie gorzej. Za to siuśków dzisiaj nie udało mi się złapać, jutro kolejna próba. Jutro też będą wyniki morfologii. Mam nadzieję, że dobre.

sorki, że tak a propos waszych wypowiedzi, ::) ale może ktoś mi podpowie... gdzie w wawie zamówić naprawdę smaczny (i pewny pod względem świeżości i użytych składników) tort okolicznościowy?? ::)

reklama
Do góry