reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Frotka pisze:
Juciu, współczuję Ci bardzo, że Ci tak ciężko ale wybacz - nowa zabawa Julka powaliła mnie na kolana  ;D ;D ;D Wiem, że Ciebie boli, ale co za zmyślne dziecko ;) Dużo zdrówka i trzymajcie się cieplutko :)

Frotko kochana - widać wyobraźnię nieograniczoną ma po mamusi i równie dużą pomysłowość ;D. Ale żeby było śmieszniej, to wygląda na to, ze zabawa jest całodniowa, bo proca jeszcze mu się nie znudziła. A boli naprawdę cholernie ::)

reklama
I jeszcze!!!! Zapomniałam się pochwalić, że dostałam pozwolenie na żagle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko teraz nie wiem, czy dam radę na dwa dni zostawić Totulka :( No i czy teściowa się zgodzi... Ale z samym Totulkiem planujemy wyskoczyć do Wielkopolski może jakoś w maju albo w czerwcu. Podobno ładnie ;) a i mam rodzinę niedaleko to będzie okazja do prezentacji najmłodszego członka rodzinki :)

Juciu - wiesz, jak Wojtek wymyśla kolejne psoty, to teściowa mi mówi - zobaczysz, kiedys będziesz zadowolona, że on taki energiczny i pomysłowy. Tym się pocieszam... Może też spróbuj?? ;) A póki co pozostaje zacisnąć zęby. A, u nas na wszystko pomagała ciepła kąpiel. Wojtek się rozleniwiał, tzn najpierw okrutnie kopał, ale potem w końcu się uspokajał :)

Aletko, żagle tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale tylko na weekend :( Wojtek za mały, żeby go na dwa tygodnie zostawić u babci a z nim na łódce to czarno widzę :( (Poza tym ja chcę popływać a nie ślizgać się po deku za małym wulkanem). Za to po cichutku powiem, że mam tajny plan: za 3-4 latka Chorwacja, łódka, parę fajnych osób i dwa tygodnie raju na ziemi :) tzn na wodzie...
A w tym roku niestety jak prawdziwe szczury lądowe będziemy smażyć się na plaży - w lipcu jedziemy do Ustki (z babcią) a w sierpniu do Bułgarii (z tatą). Wezmę sobie płytki z szantami i będę się upijać na smutno patrząc smętnie na morze ;)

Aletko - błagam nie dobijaj mnie z tym zaplątaniem. Jestem dobrej myśłi i wierzę w jego pomysłowość, kopie mnie również w prawy bok i aktualnie ma czkawkę. Nie mogę się z nim nudzić.

Frotko - ale zazdroszczę Ci tych żagli! Rewelacja!

Frotko- no to bedziesz podrozowac całe wakacje! Suuper! Ja tylko wyrwe weekend majowy i 2 tygodnie nad polskim morzem w sierpniu

Wszystkiego naj naj dla małych jubilatów!!! zaległe i dzisiejsze!!! :)

Czarnulko śliczna dresiara!
Minko Twoja Wiki jest taka słodziutka...

A ja jade w I połowie lipca na 10 dni na Roztocze - na szczeście jest tam zalew więc jak pogoda dopisze to mała sie pochlapie ;) Już mam zarezerwoawany domek :) Mieliśmy nad morze ale niestey z tą praca moje męża tak wyszło, że juz jego nie mogę uwzględniać w planach wakacyjnych :( :(Jedziemy z dziadkami Magdusi.

Eee tam, te fajne wakacje to dopiero za 3-4 lata... ;) Ale ze mnie malkontent :) No jasne, że się cieszę na to morze i na Bułgarię i na weekend na żaglach i na te inne weekendowe wypady ;D ;D ;D Pewnie za parę lat będe marzyć, żeby Wojtek chciał ze mną nad morze, a on będzie wolał na obóz z chłopakami więc chcę go teraz wykorzystać ;D Chyba, że cud się ziści i będzie pływał z mamusią ;)

Agast, jedźcie nad morze w lipcu i to najlepiej do Ustki ;) Ja uwielbiam Bałtyk, ale jeśli chodzi o pogodę, to chyba Bułgaria daje lepszą gwarancję, dlatego się zdecydowaliśmy.

Magdulku, ja też do Ustki z teściową, bo Rafał nie może :( Ale i tak będzie fajnie :)

reklama
Frotko- ja zdecydowanie wole mniej znane miejscowosci, takie gdzie jest mniej ludzi i na plazy nie trzeba szukac wolnego miejsca ;) W zeszłym roku bylismy w Darłówku i mieszkalismy prawie na plazy ;D Trzeba bylo tylko przejsc przez wydme :laugh: Wynajmowalismy mieszkanie od jednej dziewczyny z Noworodka 8)

Do góry