reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Hej!!!
Wszystkiego Najlepszego dla Kornelki, Nadii, Bartosza z okazji ich miesiecznic!!!

Miki dziekuje za zyczonka ;D

Szkrabiku - dzieki!!To chcialam uslyszec ::) ;D I wklejaj, wklejaj wozeczki ;D Tylko tak sie zastanawiam czy do tych wozeczkow sa spiworki,a co najmniej jeden,dla maluszka. Czy mozna dopasowac spiwor z innego wozka??Jak to jest??Pewnie napisane,ale ja jak zwykle tylko zdjecia ogladam ::)
Easy - Marry boska!!!!!!!!!!!!Sliczny podpis!!Az mame zawolalam,zeby sobie ja obejrzala ;D Taka fajna!!Tylko calowac ta buziulke ;D

reklama
Lila, nie wiem, czy jest w komplecie, ale Graco ma uniwersalne śpiworki (nosidełka). Można sobie dokupić. I jeśli się na ten wózeczek zdecyduję to na pewno dokupię nosidełko :D No chyba, że ten, który mam będzie pasował, ale nie wiem ::)

Aa no to w takim razie bardzo fajnie :)

Mykam jesc obiad ;D

Aaa Arek ma dzisiaj u mnie minusa wielkiego, jestem na niego zla - wiexcej sie nie rozpisuje, nie bede sie denerwowac :mad:

Wszystkiego najlepszego dla Kornelki, Nadii i Mikiego z okazji ich miesięcznic!

Mondzi butki bardzo fajne i nie sądzę byś nimi zrobiła krzywdę Tymkowi.
Super, że Tymek zainteresowany jeździkiem. Śliczne zdjęcia.
Jak wiesz Tomek tak samo jak Michał uważał, że ciężko jechać na koncert z wózkiem, że dużo ludzi będzie, a co jeśli Szymek zgłodnieje, albo będzie płakał, albo jeszcze co innego.
Jeszcze wymyślił, że na mieście może być tłum ludzi z okazji obchodów rocznicy śmierci Papieża i pewnie ma trochę racji. Ostatecznie nigdzie nie pojechaliśmy  :(

Easy super zdjątka Marysi, a podpis śliczniasty. Butki bardzo mi się podobają.

Asioczku popieram Easy. 8 rano to już środek dnia  ;)

Szkrabiku bardzo fajny wózeczek i lżejszy niż mój wielofunkcyjny kolos.

Lila jak tylko masz tyle butków i to nie zniszczonych, nie powykrzywianych to pewnie, że z nich korzystaj.

Evik dobrze, że sobie wyjaśniliście z mężem.

Naya to ja też trzymam kciuki za wyniki do poniedziałku. Będzie dobrze!

Assiu gratulacje dla Martynki!

A ja miałam bardzo rodzinny weekend. Cały wczorajszy dzień poza domem, na działeczce, dzisiaj też spacerek z mężem bo do pracy miał na 16 dopiero.
Jutro idziemy w końcu zrobić te badania. Mam stresa przed tym pobieraniem krwi.  ::)
Szymek dokazuje, wspina się, dalej sam siada, więc to nie był przypadek, próbuje klękać, ale na razie jeszcze podpiera się jedną rączką. No i wstaje gdy poda mu się ręce. Wszędzie go pełno.
Bardzo mnie to cieszy, ale chyba w takim ruchu to on nie ma szans na zbyt duże przyrosty masy ciała. Ale postanowiłam dać sobie z tym spokój i nie martwić się dopóki nie będę znać wyników badań.

Aletka pisze:
PS. Kornelia spi normalnie pomimo naszej wyprowadzki ( czytaj 3 karmienia nocne + pobudka o 6.30)

Hę? Jakiej wyprowadzki? Coś pominęłam istotnego???

Fajnie, że podpis się podoba... Tak na szybko robiony, bo czasu nie mam teraz. Choć pomysłów mnóstwo ;)

My po kościółku. Mary całą mszę dla dzieci przegadała ::) Normalnie wszyscy dookoła kwiczeli, a ta mama i mama. W zależności od natężenia dźwięku raz głośniej, raz ciszej... I ciągle sobie biła brawo ;D
A ja panięta jestem. Weekend był intensywny, do tego świeże powietrze zrobiło swoje... A jutro do roboty... bleee...

Zaraz film o papiezu :)

Heh, chcialam zapalic swieczke,ale wychodza jakies kropki ::) No to bedzie tak

[ * ] [ * ] [ * ]

reklama
PaulaC, dziękuję Ci za opinię na temat wózka. A badania się nie bój. My też kiedyś mieliśmy i pielęgniarka musiała pobierać z dłoni (na wierzchu), bo nie było widać Tymkowych żył... jasne, że popłakał, ale kiedy tylko pani skończyła pobierać przytuliłam i już było dobrze. Tylko sama nie płacz, bo wtedy Szymek się bardzo przestraszy :)

Ha. Czas na małe co nieco  8)

PS. Ale śliczna Wiki w podpisie!!! :D

Do góry