Witam,
MamoGosi - bylabym Ci bardzo wdzieczna za sprawdzenie czy macie ten filmik
Jutro nagralabym sobie czesc druga. napisz tylko ile Ci na konto przeslac za przesylke jakbyscie film mieli,najlepiej zgadamy sie na prywatnych wiadomosciach. Dzieki wielkie
Mondzi - wiem juz,wiem ktore to!!Ale ten Twoj, a raczje Tymkowy wydaje sie ladniejszy
A tak w ogole uroczego masz synka!!Nie ma to tamot,chlop jak dab!!(
Easy, cholera, zwalilam od Ciebie i tez juz tak gadam
)
Beatusku - wlasnie kojec!!Nasz juz stoi zlozony,a przeciez mozna go wykorzystac do kuchni!!Co do tesciowej to powiem Ci szczerze nie wiem co napisac... Chce by Miki wiedzial ile krzywdy mi wyrzadzila kiedy stam, nie moze byc dobra babcia,skoro ogolnie jest zla kobieta!!Sama nie wiem, nie jestem obiektywna,bo jej nie lubie
A po takim wypadku sama bym prowadzala!!Dobrz robisz!!
zQo - zdrowka zycze Konradowi, sliczny podpis!!
Swiezynko - nie wiem, sprawdzalam i wydaje mi sie,ze dzis nie powtarzali,no chyba,ze wczesniej :
Asiu - u nas Eurespal po 20 zl, niezle u Was roznice w cenach poszczegolnych aptek :
Eurespal na kaszelek i takie tam.
Asioczku - Majunia cudenko!!!!Avatarek i zdjecia boskie!!
Aniu - trzymajcie sie!!
Naya - gratki pierwszych kroczkow!!!Wiesz pilnuj,zeby mocno gdzies nie przywalila. Moj chrzesniak tez zrobil 13 krokow w wieku 8 miesiecy( szkoda,ze Miki nie bierze przykladu :
;D),ale gdzies mocno przywalil upadajac i zaczal chodzi dopiero jakies dwa miechy pozniej. Ale teraz sie bedzie dzialo!!Ale u Was i tak sie dzialo ;D
Colletta - to zmnijeszy sie calkiem!!Super!!
Agast - co Ty dzisiaj w szkole??Jak to??Co tak czesto?? A porownanie zdjec swietne, rzeczywiscie dziewczynki podobne
Czarnulko - no fajnie, fajnie!!Ale jazda, tyle dzidziolkow ;D
Paulo - to super!!Gratuluje i ciesze sie z Toba!!
Evik - no widzisz,juz slonce wyglada, glowa do gory!!
Szkrabiku - u nas na poczatku zyrafa Fisher Price tez sie nie sprawdzala,az do pewnego razu,kiedy Miko zajrzylz,e mozna tam klocuszki wrzucac ;D Teraz to jest fajna rzecz ;D
Rito - gratuluje!!
Easy - to niezle Cie Mary na zakupach wykorzystala ;D
Magdulku - nie jestes zazdrosna o placz, kiedy dziadkowie wychodza??Mnie by zazdrosc zjadla!!No troche latwiej jak o rodzicow,ale to i tak :
Juciu - Ty tu nam pisz na biezaco co i jak
Martynko - hehe,nie jeszcze nie ;D Jeszcze czekam na okres ;D Troche to u nas potrwa pewnie. Zdrowka zycze!!
Dzis Arek zakonczyl fuche, w koncu!!Natomiast teraz maja tam impreze :
Wiec ja sobie z mama pozwolilam na wor slodyczy( dzis nie dietuje) i redsa,bo karmi kokosowego nigdzie nie bylo,a chcialam sprobowac :
Poza tym z zapowiadanych kol bylo jedno, napisalam, co bedzi sie okaze. Ale na ostatnich zajeciach wyszlam z siebie,bo pan oszolom, zafascynowany giertychem, dmowskim, socjalistami i Bog wie czym jeszcze zrobil nam nie zapowiedziana kartkowke. Humor mi popsul
Czytalam to owszem,zawsze czytam materialy,ale ow zapaleniec wybral sobie 9 zdan, z trzech grubych kserowek i kazal nam je skonczyc :
Chocbym sie uczyla,tego bym nie wiedziala,bo jak zapmaietac cala tresc!!?? Wszyscy oddalismy puste kartki, doslownie, moze z dwie osoby na jedno pytanie cos tam probowaly, ja tez,ale wiem juz,ze zle. Widzial gosciu,ze nikt nic nie pisze, a na koniec darl morde: Jeszcze pol minuty!! Koniec, koniec!!Odlozyc dlugopisy!!No burak jakich malo :
Mam nadzieje,ze nie trzeba bedzie do niego lazic na konsultacje,bo to nie indywidualna wpadka,ale grupowa :
Mojej starej grupie tez takie cos zrobil, ale nie wyciagal ponoc konsekwencji. Drugiego zapowiedzianego kola nie bylo. Dziekuje za kciuki!!
Mikulcowi wyszedl 7 zabal, dolna, prawa dwojeczka ;D Poza tym z babcia Irenka radzil sobie swietnie. Ta musiala z gory przylezc,ale to akurat mi zwisa,ze tak powiem. Wczoraj pokazywala fochy,po tym jak przyszla na zwiady dowiedziec sie co i jak z dzisiejszym dniem, bo oczywiscie mezulek zdazyl podejrzec,ze moja mam przyjechala i juz zdal relacje. Bedzie mi tu obrazona udawac!!Dzis juz oki,ale wczoraj wku%&$*& mnie na maksa!!!Ale dobrze, im ona bardziej tak,tym bardziej jej bede nienawidzic i juz!!
Przepraszam za rozmiary :
Dobranoc