reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Witam z rana
lilaDzieki konrad dalej chorutki bardzo no i związku z tym nie do zycia dobrze ze sama nie jestem bo bym zbzikowała
noce koszmarne dnie nie wiele lepsze, w srode idziemy do kontroli zabaczymy co bedzie no i nastepny tydzien rowniez bedzie bez złoba a on uwielbia tam chodzic
Pozdrawiam dziewczyny i zycze miłej niedzieli ja niestety nawet w niedziele musze na troche do pracy.

Oż ja gupia...

Dla naszych małych Jubilatów - Kornelki, Mikiego i Bartka - wszystkiego najlepszego, dużo słoneczka, radości i pociechy z Rodziców!!!

To na początek ciotka-sklerotyczka ciążowa ;) życzy wszystkim Jubilatom wiele pyszności, radosnych pisków i wielu nowych odkryć ;D Do życzeń dołącza się Tymek oraz Fasolka :)

Easy, butki ekstra!!! Tylko, że u nas jeszcze nie ma sensu w takie wskakiwać, bo Tymek sam nie tupta. Kiedy już zacznie to też coś w tym stylu dostanie ;D Ach i podpis masz prześliczny 8)

Lila, Ty się tak nie zamartwiaj tymi butami. Skoro masz i nie są wykrzywione to zakładaj Mikiemu i tyle 8)

Naya, dzięki wielkie za opis :D Na fotki oczywiście poczekam. A przed zakupem na 100% przymierzę, bo - jak już pisałam przy okazji bucików, które kupiła Mondzi - Tymkowi ciężko coś dopasować :)

Asioczku, pracusiu ;) Zrób coś dla siebie teraz ;) Buziaki :)

No dobra. To ja teraz coś zjem, a następnie posprzątam (dziś mnie wzięło i zaczęłam pucować łazienki... sobie znalazłam moment, no nie? :-[). Chłopaków wysłałam na spacer, więc trzeba wykorzystać ten wolny czas ;D

DLA KORNELKI MIKIEGO I BARTOSZA 100 LAT Z OKAZJI UKOŃCZENIA 10 MIESIECY A DLA NADII Z OKAZJI 9-CIU!!!100 LAT

Ja sie witam tylko i zmykam bo po obiedzie jedziemy na działkę wkopać drzewka (czy jakoś tak) tzn ja sie bedę przygladac z Mateuszem ;D a tatko z dziadkiem będę się bawic w ogrodnika ;D

Easy - choinka nie mam priva od Ciebie :mad: Prosze o wysłanie go ponownie

Co do spotkania - to ja się oczywiscie dopasuję więc to Wy pracujące mamusie musicie ustalić jaki dzień Wam bedzie pasował. Trzeba też dać znać wcześniej cayo żeby sobie mogła zarezerwować ten dzień dla nas. Zapodajcie więc tutaj jakąś propozycję albo na gg.
Mi weekend pasuje jak co.

A teraz lecę papatki

Beatko mój priv doryczył spotkania, więc już nie będę się powtarzać ;)

My już po spacerku. Oto fotostory króciutkie...

Z mamą na tle Areny
zdj281cie983um.jpg

W wiosennym imagu czyli Stowarzyszenie Kobiet w Rózowych Butach :)
zdj281cie994gz.jpg

Sezon się zaczął, butki trza kupić, smacznego obiadku życzę, Easy - zdjęcia boskie ;D Wypucowałam mieszkanie i na ryjek padam. Chłopki moje wpadły do domu na obiadek i znowu spacerują. No to się obijam. Nie mam siły już. Zjem sobie ciacho haha. Pa ;)

Czy któraś z Was ma doświadczenie z wózkami Graco? Bo zastanawiam się jeszcze nad jednym takim podwójnym: http://www.allegro.pl/item93700917_graco_stadium_duo_wysylka_gratis.html Przemawia do mnie szczególnie waga. Zastanawiam się nad jazdą po śniegu czymś takim, ale wiem, że naszym aktualnym wózkiem i tak jest ciężko mimo, że ma większe koła. Nawet koleżanki z pompowanymi psioczą na jazdę po śniegu. No to może lepiej lżejszy ???

Stadium Duo 2006 - pozycje oparcia: przód 2  (półleżące)i tył 3 (pełne leżenie). Siedzenia w układzie jedno za drugim. Możliwość zainstalowania fotelika AutoBaby w tylnym siedzeniu. Mocna stalowa rama 7/8”. System składania jedną ręką. Takca tył i tacka przód. Duży kosz na zakupy. Skrętne koła przednie z możliwością zablokowania. Podniesione siedzenie tylne.  2 pokrowce na nogi.
Wymiary: dł: 120 cm, szer.: 50 cm, wys:104 cm.
Złożony: 126 x 50 x 52 cm

waga: 13.4 kg

A tu lepsze zdjęcia:

986.jpg

reklama
Do góry