Aletko, kresa biała, to wynik niepełnego zrośnięcia się mieśni z prawej i lewej strony brzucha, co powinno nastąpić już w okresie płodowym. Teoretycznie powinny wystarczyć ćwiczenia. A co do tych spacerówek, to o ile się nie mylę, to one są dla dzieci od półtora roku.
Lila, fajnie że masz w czym przebierać. Ja właśnie uświadomiłam sobie, że niezawiele ciuchów mamy na wiosnę. Tymek częściej się brudzi, a spodni ma tylko kilka par. Tak więc dobrze by było coś kupić, a ja ostatnio wolę zabawki. No i fajnie że święta spędzicie u mamy.
Asia, ja jestem stałą ofiarą pęcherzowych problemów i z moich doświadczeń wynika, że zdecydowanie najbardziej skuteczna jest furagina. Ale to lek na receptę. Niestety.
Frotko, mam nadzieję, że laktacja jakoś się zakończy. Oby jak najbardziej bezboleśnie! Czy Wojtuś zupełnie zapomniał już o cycu?
Biesy, trzymaj się! Zdrówka dla Szymusia!
Beatko, pokaż tego Polaka. Cieszę się, że choroba mija.
Czarnulko, widać już wyraźnie drugą Dzidzię. A jak ciąża mamy i siostry?
Paula, mam nadzieję, że to nie będzie nić oprócz takiej urody Szymka. Powodzenia w łapaniu moczu, no i w czasie pobierania krwi. Też nas to czeka niebawem
Nenyah, gratuluję Natiemu raczkowania. My zostawiamy nasz wózek, jako bardziej wygodny dla Tymcia na jedne spacerki, a oprócz tego kupujemy lżejszy i wygodny przede wszystkim dla nas.
Minko, cieszę się, że rozwój Wiki prawidłowy. A dlaczego dobrze, że nie siada?