reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Easy no ja wiem, że najlepiej przed ukończeniem 2 roku życia, bo wtedy są konieczne 3 dawki po prawie trzy stówki każda 8)

Zresztą ja się już nie wypowiadam, bo przecież lekarzem nie jestem, a to co piszę to tylko moje osobiste wrażenia, zapewne zaostrzone po tym straszliwym medialnym bombardowaniu. Ale z drugiej strony monitora też nie kupiłam z tego samego powodu (nachalnej i obrzydliwej kampanii) i teraz mam  ::)

Aletko dziwna sprawa z tym krzesełkiem...
A może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem krzesełka Probaby i może powiedzieć, jak to wygląda w rzeczywistości?

reklama
aletko, podpowiesz, z jakiej opcji mam skorzystać, żeby wstawić na forum zdjęcie bezpośrednio z dysku twardego, a nie ze strony www? :-[ próbowałam "opcji dodatkowych" i "umieść obrazek" z podobnym skutkiem...  :p ::)

acha, aletko, w sprawie regulacji w krzesełku grapi wciaz nie dostałam odpowiedzi. ::)

Dziękujemy bardzo za komplementa :)
Żeby było śmieszniej jest to mata Amwaya ;D Nawet nie wiedziałam, że maja coś takiego :)
Mamy też matę Tiny Love, ale tam na razie pałąki przeszkadzają i troche się znudziła.

Jeżeli chodzi o brzuszkowe problemy to jeszcze walczymy podając Smectę. A przechodziliśmy już przez Biseptol, Nifuroksazyd, Lakcid, robione proszki Wapno+Węgiel :( ::)

Aletko, przepraszam, że się wtrącę, ale ostatnio, jak wstawiałam tutaj zdjęcie z "żaby", to potem nie chciało sie powiększyć a w poście było malutkie... No, ale może lepszy rydz niż nic ;)

Witam Czerwcówki,
tym razem nie nadrabiam, próbowałam wczoraj i dzisiaj i nie wyszło za bardzo a to m.in dlatego, ze znalazłam watek o ZUMie i wciągnęło mnie bo temat dla nas bardzo aktualny, przeczytałam cały i coraz bardziej przerazona jestem, a więc wybaczcie tym razem bo oczopląsu juz dostaję.

U nas jest poprawa w kwestii jedzenia i pare nowości:) Po szaleństwie czwartkowo -piatkowym Igorek przespał mi pieknie nocke (tylko 2 pobudki i wystarczyło podac picie i pogłaskać) i przez całą sobote był pogodnym i ładnie jedzącym dzieckiem. Problem powrócił w niedzielę i jeszcze troszke trwa aczkolwiek jest duzo lepiej, nocki zdecydowanie przyjemniejsze. Pojawił się tez kolejny ząbek czyli w ciągu 5 dni wyszły 2. A więc całe to marudzenie, szalone noce i niejedzenie było związane z ząbkowaniem. W poniedziałek Igorek zainteresował się swoimi stópkami na tyle, ze wylądowały w jego buzi co bardzo mu się spodobało i zostało uwiecznione na kilku fotkach, no a dzisiaj chwilke sam siedział ale trudno to jeszcze uznac za wyczyn, jeszcze jest troszke słaby. Tyle o nas.

Z tego co widziałam lub zapamietałam

Agast brawa dla siedzącej Hani.
i gratulacje ząbkowe dla Hubiego Semi

skłałdam również serdeczne zyczenia solenizantom a przede wszystkim naszym Mikołajom:) a wszystkim choraskom duzo zdrówka zyczę.

Aletko, zależy do czego łapiesz. My mieliśmy posiew i woreczek okazał się psu na budę (wychodziły bakterie skórne) - trzeba było łapać bezpośrednio do kubełka! :|

Shirleyko, w przyszłym tygodniu obejrzę sobie takie krzesełko (a może i w czwartek w sklepie, jeśli się uda), to się wypowiem...

aletko, jestes :angel:. co do mnie brak natomiast odpowiednio dosadnej ikonki. no, nie udało się słowem. ;Dskorzystałam jednak z prywatnej www.

jakość fotki kijowieńka, ale wobec tak wielu zachęt jedziemy ;D:
"ubaw do zdechu"
spimy1.jpg

oraz marchewkowy bonus:
marchewka1.jpg

Hania bardzo dziękuję za komplementy i gratulacje. Potrafi juz sama usiąść w lażaczku i dzisiaj jak jej upadła zabawka jak była w leżaczku to sobie usiadła, pochyliła sie i podniosła zabawkę ;D ;D

reklama
Do góry