reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Easy no ja wiem, że najlepiej przed ukończeniem 2 roku życia, bo wtedy są konieczne 3 dawki po prawie trzy stówki każda 8)

Zresztą ja się już nie wypowiadam, bo przecież lekarzem nie jestem, a to co piszę to tylko moje osobiste wrażenia, zapewne zaostrzone po tym straszliwym medialnym bombardowaniu. Ale z drugiej strony monitora też nie kupiłam z tego samego powodu (nachalnej i obrzydliwej kampanii) i teraz mam  ::)

Aletko dziwna sprawa z tym krzesełkiem...
A może ktoś jest szczęśliwym posiadaczem krzesełka Probaby i może powiedzieć, jak to wygląda w rzeczywistości?

reklama
aletko, podpowiesz, z jakiej opcji mam skorzystać, żeby wstawić na forum zdjęcie bezpośrednio z dysku twardego, a nie ze strony www? :-[ próbowałam "opcji dodatkowych" i "umieść obrazek" z podobnym skutkiem...  :p ::)

acha, aletko, w sprawie regulacji w krzesełku grapi wciaz nie dostałam odpowiedzi. ::)

Dziękujemy bardzo za komplementa :)
Żeby było śmieszniej jest to mata Amwaya ;D Nawet nie wiedziałam, że maja coś takiego :)
Mamy też matę Tiny Love, ale tam na razie pałąki przeszkadzają i troche się znudziła.

Jeżeli chodzi o brzuszkowe problemy to jeszcze walczymy podając Smectę. A przechodziliśmy już przez Biseptol, Nifuroksazyd, Lakcid, robione proszki Wapno+Węgiel :( ::)

Aletko, przepraszam, że się wtrącę, ale ostatnio, jak wstawiałam tutaj zdjęcie z "żaby", to potem nie chciało sie powiększyć a w poście było malutkie... No, ale może lepszy rydz niż nic ;)

Witam Czerwcówki,
tym razem nie nadrabiam, próbowałam wczoraj i dzisiaj i nie wyszło za bardzo a to m.in dlatego, ze znalazłam watek o ZUMie i wciągnęło mnie bo temat dla nas bardzo aktualny, przeczytałam cały i coraz bardziej przerazona jestem, a więc wybaczcie tym razem bo oczopląsu juz dostaję.

U nas jest poprawa w kwestii jedzenia i pare nowości:) Po szaleństwie czwartkowo -piatkowym Igorek przespał mi pieknie nocke (tylko 2 pobudki i wystarczyło podac picie i pogłaskać) i przez całą sobote był pogodnym i ładnie jedzącym dzieckiem. Problem powrócił w niedzielę i jeszcze troszke trwa aczkolwiek jest duzo lepiej, nocki zdecydowanie przyjemniejsze. Pojawił się tez kolejny ząbek czyli w ciągu 5 dni wyszły 2. A więc całe to marudzenie, szalone noce i niejedzenie było związane z ząbkowaniem. W poniedziałek Igorek zainteresował się swoimi stópkami na tyle, ze wylądowały w jego buzi co bardzo mu się spodobało i zostało uwiecznione na kilku fotkach, no a dzisiaj chwilke sam siedział ale trudno to jeszcze uznac za wyczyn, jeszcze jest troszke słaby. Tyle o nas.

Z tego co widziałam lub zapamietałam

Agast brawa dla siedzącej Hani.
i gratulacje ząbkowe dla Hubiego Semi

skłałdam również serdeczne zyczenia solenizantom a przede wszystkim naszym Mikołajom:) a wszystkim choraskom duzo zdrówka zyczę.

Aletko, zależy do czego łapiesz. My mieliśmy posiew i woreczek okazał się psu na budę (wychodziły bakterie skórne) - trzeba było łapać bezpośrednio do kubełka! :|

Shirleyko, w przyszłym tygodniu obejrzę sobie takie krzesełko (a może i w czwartek w sklepie, jeśli się uda), to się wypowiem...

aletko, jestes :angel:. co do mnie brak natomiast odpowiednio dosadnej ikonki. no, nie udało się słowem. ;Dskorzystałam jednak z prywatnej www.

jakość fotki kijowieńka, ale wobec tak wielu zachęt jedziemy ;D:
"ubaw do zdechu"
spimy1.jpg

oraz marchewkowy bonus:
marchewka1.jpg

Hania bardzo dziękuję za komplementy i gratulacje. Potrafi juz sama usiąść w lażaczku i dzisiaj jak jej upadła zabawka jak była w leżaczku to sobie usiadła, pochyliła sie i podniosła zabawkę ;D ;D

reklama
Do góry