WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MIKOŁAJÓW!!!
Agast gratulacje dla Hani! A gdzie wstawiałaś zdjątko bo ja nie widziałam?
Shirleyko no to faktycznie najadłaś się strachu, ale skoro monitor oddechu już w drodze to będziesz mogła spać spokojnie.
Ja też tak mam że słucham i sprawdzam czy Szymek oddycha.
Rito ja nie będę szczepić przeciwko pneumokokom.
Natko witaj! Z Maciusia już duży chłopczyk.
Lila cieszę się że się wyspałaś. Ja teraz mam w ogóle nocki super, nie zapeszając i cieszy mnie to przeogromnie.
Frotko hmmm ciekawe rzeczy usłyszałaś. Chyba ja też muszę nad tym pomyśleć bo mój leń to w ogóle nie ma ochoty wielu rzeczy robić.
To znaczy obracać się, ale posadzony chwilę usiedzi, a z podparciem to nawet chwilkę dłużej.
Czarnulko współczuję przeżycia. Najważniejsze, że nic się nie stało.
Easy modelka na zdjątkach prezentuje się wspaniale.
Igusku mata bardzo fajna.
Minko gratuluję zakupu.
W sprawie siwych włosów to żadnego nie znalazłam i nawet nie szukałam bo blondynką jestem i byłoby to trudne. Zresztą mam jeszcze chyba czas na siwiznę.
Wczoraj zaeksperymentowałam i podałam Szymkowi kaszkę ryżową z malinami wieczorem. Na mleku modyfikowanym(miałam próbki z Nestle i Bobovity), ale synek stwierdził, że mu nie smakuje. A zauważyłam, że deserek, obiadek i cycuś w ciżgu dnia to jednak ciągle mało dla mojego głodomora i muszę jeszcze jakiś posiłek na wieczór wprowadzić.
Mam pomysł, żeby spróbować z kaszką zwykłą ryżową lub kukurydzianą z musem owocowym.
Zobaczymy co Szymek na to. No i oczywiście na deser cyc bo teraz to służy bardziej jako picie niż posiłek :