reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Szkrabikowski - zdjęcia Stworka nr 2 super! Najfajnieszy widok dla rodziców! Gratuluję!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Mój też w 10-tym tygodniu ma portret, na którym wyglądał słodko i do tego cały się jeszcze mieścił się w kadrze. ;)
Przeczytałam zaległe posty, ale nie mam siły już myśleć (brzmi to mało ambitnie, ale prawdziwie...niestety) ::). Kopanie Julka mnie dzisiaj wykończyło, spadam więc pod pierzynę pozdrawiając Was Wszystkie serdecznie! Good night ;)

reklama
Ha, jeszcze muszę na chwileczkę zajrzeć  :p

Jakieś czaderskie Robertowe filmiki przyszły mi na skrzyneczkę ;D

Świeżynko, dziękuję :D Może i się uśmiecha do mamy :) Pobudki też mamy o takich koszmarnych godzinach... ale nie martw się, zmiana czasu dzisiaj w nocy, to się lepiej poczujemy, kiedy zobaczymy na zegarku 6 zamiast 5 ;D

Natko, dzięki :D Stworek ma się pojawić na świecie w połowie października, więc jeszcze troszku sobie z brzucholkiem pobiegam... ;)

Megan, jak przeproszony to wszystko gites :D Dobrze, że nie tylko mnie to miauczenie drażni. Znaczy: nie zwariowałam jeszcze  ::)

Juciu, dzięki dzięki :D To już raczej jedno z ostatnich zdjęć, na których Stworek prezentuje się w całości :) Ale co tam, pewnie niedługo zacznie kopać i da mi popalić jak Tobie Julek ;) Jeszcze tylko kilka tygodni...

No dobra. Idę się kąpać i już tu nie zajrzę dzisiaj  :p Dobranoc :D

Świeżynko, przytulam... Dobrze, że gorączka spadła, no a co do cyrków, ryków, miauczenie itp, to sienie wypowiadam, bo u nas prawie cały dzień taki... :(

Dziękujemy bardzo za życzenia :)

Wiecie co? Tak sobie myślę, że chyba zacznę rozsiewać fluidki ciążowe... widzę dużo chętnych :D

Miłej niedzieli ;)

Wszystkiego najlepszego dla Tymona Szkrabika!

Aletko ja też staram się nie uspokajać przy cycu, ale w kryzysowych sytuacjach gdy nic innego nie pomaga czasem tak właśnie postępuję i u nas to bardzo skuteczna metoda wyciszenia. Natomiast nie pozwalam na zasypianie przy cycu.

Szkrabiku jakie piękne zdjęcia małego dzidziusia! Do mnie nie wysyłaj ciążowych fluidków bo to nie mój czas jeszcze, ale w jesieni 2007 proszę bardzo.

Asiu super filmiki z Robertem w roli głównej.

Megan współczuję nocki i życzę by wróciły te sprzed 2 dni.

Beatko mam nadzieję, że dzisiaj już Ci lepiej.

Muszę uciekać bo obowiązki wzywają. Napiszę tylko, że Szymek na śniadanie zjadł dokładnie 4(słownie cztery) łyżeczki jedzenia....Ech...mam nadzieję, że obiad zje ładniej.

hejkum
Nenyah musiało mi to umknąć jakoś ;D Ale już mam i też się cieszę!!! Co do Mary to świeżych zdjęć nie mam bo dawno aparatu cyfrowego nie mieliśmy... ::) Wszystko lustrzanką cykamy.
szkrabikowski przekaż, Kochana, swojemu posuniętemu w miesiącach Synkowi życzenia Najlepszego oraz samych radości w kolejnym miesiącu!!!
Paula no trzymam kciuki żeby to była jakiś chwilowy strajk.

U nas noc minęła pięknie. Do tego Rafał miał dyżur, więc pospałam troszkę ;D
Dziś już, bez względu na pogodę, planujemy spacer, bo inaczej ocipieję w tej chacie...

Przeczytalam wszystkie zaleglosci, ale czy odpisac dam rade to nie wiem, bo Hania pewnie sie zaraz obudzi z drzemki  ;)

Wszytskiego najlepszego dla wszystkich jubilatów dzisiejszych i wczorajszych!!!

Bardzo Wam dziekuje kochane za pocieszki odnosnie meza. Na razie nic nie wiadomo, a gorączka jest nadal  :( Dopiero we wtorek moze bede miala jakies wiadomosci.

Frotko- moim zdaniem nie powinnas juz namawiac Totulka do piersi. Tak jak to juz napisala ktoras z dziewczyn- jeden problem mniej jesli chodzi o odstawianie  ;)

Wiolinko- fotka sliczne, a ilosc posiłkow moja cora ma podobna. Teraz np juz 6 godzina leci jak nic nie jadla  ::)

Aletko- 16 godzin poza domem??? Gdzies Ty sie babo włóczyła? he?

Frotko, Aletko- czemu sprzedajecie laktatory?? Przeciez jeszcze chyba beda potrzebne??

Asiu- Robercik na filmikach i zdjeciach superowy!

Szkrabiku- fotki z usg cudowne! Az sie nie moge doczekac kiedy ja bede takie miala  8) Chyba troche zazdroszcze  ;)

Beatko- przytulam. Wiem jak to jest jak sie wszystko po kolei zwala na glowe  :( Trzymam kciuki zeby sie polepszyło.

Paulo- u nas nie ma takiego płaczu ktorego nie da sie ukoic przytuleniem. A butla z mlekiem tez działa wyciszajaco.

I mam wielka prosbe. Pomódlcie sie prosze, albo chociaz trzymajcie kciuki za moja kolezanke, ktora wczoraj miała in vitro. To juz 7 raz niestety. 2 razy sie udało ale zawsze w 10 tygodniu serduszko przestaje bic  :( Wierze ze tym razem sie uda.

Hejka,

Zyczonka dla Tymoteusza Mondzi, Tymona Szkrabika, Wojtka i Mikiego z okazji miesicznic!!!!!!!!!

Wiolinko - zdjecie sliczne!!
Magdulku - gratki tata!Natko - bardzo sie z Toba ciesze!! Sliczny podpis!!
Asia - fajniuchne zdjatka!!
Beatko - tak mi przykro!!Wspolczuje!!Przytulam!!
Megan, Swiezynko - przytulam!
Szkrabiku - no po prostu CZAD!!!! Boski ten Twoj maly Stworek!!Jakie siwetne zdjecie z usg!!!Tez tak chce!!A fluidki ciazowe slij,slij,a co mi tak ;D Tylko dziewczece ;D
Agast - trzymam kciuki!!I pomodle sie za ich szczescie!!

A my dzisiaj sobie pozwolilismy 8) Pewnie znajac zycie nic nie bedzie ::) Ale co tam...Kiedys w koncu sie uda,jak ma byc teraz to bedzie teraz,jak potem to potem, natura niech decyduje ;D No to chyba sie zdecydowalismy ::) Ale czad ;D

A wlasnie mialam pytac, czy wierzycie w to,ze mozna zaplanowac plec?? Jesli tak,to jak to sie robi??

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Tymka Mondzi, Tymka Szkrabika, Wojtka i Mikiego z okazji wejścia w  kolejny miesiąc życia!!!!!!!!!

Wpadłam tylko na chwilę, bo siedzieć nie mogę. Dzięki Julkowi mam koszmarny ucisk na miednicę, ale się pocieszam że jeszcze miesiąc. Z Waszym tempem pisania jest jednak wskazane wpadać częsciej, bo nadrabianie 40 stron po paru dniach...graniczy z cudem.  ;)

Agast - Trzymam kciuki za pomyślne wieści odnośnie zdrowia męża

Szkrabiku - Jak myślisz czy Stworek nr 2 to facet czy mała dama? Jakieś przeczucia? Wysłałam Ci wiadomość na priva.

Do góry