reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko, dzieki :) A z tym klękiem, to nie wiedziałam :-[ Muszę mu się przypatrzyć następnym razem, bo sama nie wiem...

reklama
Przeczytalam ale po łepkach ;)
O rany...

Asiu- ta praca to wyzysk normalnie! Dobrze ze jej nie przyjelas! :( Zdjęcia Roberta super!

Aletko- ja mam bzika na punkcie tego "złego" siadania, ale na szczescie Hania tak nie siada. A no i pytalas czy kleczy- owszem :laugh: ale zdecydowanie bardziej woli stanie ;D

Paula- lipa z tym rachunkiem :( Na szczescie sezon grzewczy juz prawie za nami ;)

Frotko- gratulacje dla Wojtusia ze tak pieknie maszeruje ;D Zuch chłopak! A no i zazdroszcze teściowej ;)

A u nas średniawo. Hania nie bardzo chce jesc. Wlasciwie tylko z dwoma posiłkami( wieczorne i poranne mleczko) nie ma problemu. A w ciągu dnia potrafi nic nie zjesc ::) Ostatnio było tak ze nie jadla przez 11 godzin!!! I wcale nie wydawala sie byc głodna :( Dzisiaj o 6 rano wypila ladnie 260ml mleka ale po 5 godzinach od tego chcialam jej dac kaszke z owocami i zjadla 4 łyzeczki i koniec, buzia zespawana ::) Na obiad pewnie tez zje z 6 łyżeczek i potem dopiero mleko przed snem wypije.. ech Zwalam wszystko na ząbek nr 5 i 6, bo nocki tez ostatnio o wiele gorsze.
Wyglada to tak, ze bez problemu zasypia sama w lozeczku o 20 i spi do 1 a potem budzi sie co godzine lub półtorej i tak do 5 rano kiedy to wstaje 8) Nie sa to jakies dlugie pobudki, bo wystarcza smoczek, herbatka i "ciiii" ale mimo wszystko nie jest fajnie budzic sie co godzine.

Na poprawe nastroju kupilismy wczoraj Haneczce fajniusią kurteczke na wiosne w H&M i to w bardzo rozsądnej cenie 49zł :) Jes pomaranczowa, taka jakby puchowa, ale cieńsza i ma dopinane "swetrowe" rękawy, wiec potem moze byc bezrękawnikiem ;) Teraz jeszcze poluja na super czapke na allegro i jak mi sie uda wygrac licytacje to Hanka bedzie przylansowana ze hej 8)

Sorry ze nie odpowiadam wszystkim ale jestem w pracy i ciezko mi sie skupic na pisaniu bo co chwile musze przerywac :mad:

Magdalenka chyba ma alergie. I to chyba (choziaż nie jestem pewna) zjedzeniu deserku z jogurtem pojawia sie tak czerwona plamka na policzku z takim drobniuteńkimi krostkami.
Myslicie że to może być objaw alergii???

Dzisiaj chyba w końcu zakupimy fotelik Venus Ramatti. Piszą że od 9 kg i od roku. Ale moja panna ma za długie nogi i w ten mały Deltim po prostu sie juz nie mieści.

Frotko zazdroszcze teściowej.

Dzieki kochane za rady w sprawie wagi.Musze coś z tym zrobić...

Minko wow ale tempo! gratuluje!!!

Beatko super z waga Matiego!!!

Asiu gratuluję stania Roberta :)

No i zapomniałam sie pochwalić ze Hania chodzi trzymana za jedną rączkę :) ( a raczej trzyma sie mojego palca ;D )

dzieki :) Ale do samodzielnego chodzenia to jeszcze daleko ;)

A w ten weekend ma przyjsc WIOSNA!!!!!!!!!!!!! We Wrocławiu 14 stopni, a w Warszawie 11 ;D ;D ;D

Agast Gratuluję chodzenia Hani! :)
Nenyah, no cóż, to i owo jej daję ;) ;D

Moja córcia własnie sobie śpiewa "lalala" do muzyczki z grającej owieczki ;D

reklama
Hejka

Dziekujemy za gratki ;D

Mój Smerf mały nie śpi od spaceru czyli od 15. Pospał w wóziorze pół godzinki po czym otworzył oczy i sie pięknie uśmiechał do męża koleżanki :o Hymmm....chyba mu sie cos pomyliło!

A ja znowu z pytaniem: czy któraś z Was ma męża prawnika? Choinka potrzębuję kilku odpowiedzi na nurtujące nas pytania a mi sie rodzina prawników wyprowadziła z klatki i teraz nie mam odpowiedniego źródła informacji. buuuuu. Z góry dzieki za odpowiedź

No i zmykam znowu bo ten mały Pierun jeden zaczyna sie wdrapywać i wywija niesamowicie do tego stopnia, ze sobie dzisiaj nabił na głowie guza :o Oszołom jakiś mi rośnie normalnie

A i dzisiaj podałam Mateuszowi zwykłe mleko NAN czyli nie dla alergików więc trzymajcie kciuki by nic mu po nim nie było bo szczerze mówiąc 23 zł za puszkę 400 g NANa HA kupowana co 2-3 dni zwala mnie z nóg ::)

Do góry