Przeczytalam ale po łepkach
O rany...
Asiu- ta praca to wyzysk normalnie! Dobrze ze jej nie przyjelas!
Zdjęcia Roberta super!
Aletko- ja mam bzika na punkcie tego "złego" siadania, ale na szczescie Hania tak nie siada. A no i pytalas czy kleczy- owszem :laugh: ale zdecydowanie bardziej woli stanie ;D
Paula- lipa z tym rachunkiem
Na szczescie sezon grzewczy juz prawie za nami
Frotko- gratulacje dla Wojtusia ze tak pieknie maszeruje ;D Zuch chłopak! A no i zazdroszcze teściowej
A u nas średniawo. Hania nie bardzo chce jesc. Wlasciwie tylko z dwoma posiłkami( wieczorne i poranne mleczko) nie ma problemu. A w ciągu dnia potrafi nic nie zjesc :
Ostatnio było tak ze nie jadla przez 11 godzin!!! I wcale nie wydawala sie byc głodna
Dzisiaj o 6 rano wypila ladnie 260ml mleka ale po 5 godzinach od tego chcialam jej dac kaszke z owocami i zjadla 4 łyzeczki i koniec, buzia zespawana :
Na obiad pewnie tez zje z 6 łyżeczek i potem dopiero mleko przed snem wypije.. ech Zwalam wszystko na ząbek nr 5 i 6, bo nocki tez ostatnio o wiele gorsze.
Wyglada to tak, ze bez problemu zasypia sama w lozeczku o 20 i spi do 1 a potem budzi sie co godzine lub półtorej i tak do 5 rano kiedy to wstaje 8) Nie sa to jakies dlugie pobudki, bo wystarcza smoczek, herbatka i "ciiii" ale mimo wszystko nie jest fajnie budzic sie co godzine.
Na poprawe nastroju kupilismy wczoraj Haneczce fajniusią kurteczke na wiosne w H&M i to w bardzo rozsądnej cenie 49zł
Jes pomaranczowa, taka jakby puchowa, ale cieńsza i ma dopinane "swetrowe" rękawy, wiec potem moze byc bezrękawnikiem
Teraz jeszcze poluja na super czapke na allegro i jak mi sie uda wygrac licytacje to Hanka bedzie przylansowana ze hej 8)
Sorry ze nie odpowiadam wszystkim ale jestem w pracy i ciezko mi sie skupic na pisaniu bo co chwile musze przerywac