reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko, dzieki :) A z tym klękiem, to nie wiedziałam :-[ Muszę mu się przypatrzyć następnym razem, bo sama nie wiem...

reklama
Przeczytalam ale po łepkach ;)
O rany...

Asiu- ta praca to wyzysk normalnie! Dobrze ze jej nie przyjelas! :( Zdjęcia Roberta super!

Aletko- ja mam bzika na punkcie tego "złego" siadania, ale na szczescie Hania tak nie siada. A no i pytalas czy kleczy- owszem :laugh: ale zdecydowanie bardziej woli stanie ;D

Paula- lipa z tym rachunkiem :( Na szczescie sezon grzewczy juz prawie za nami ;)

Frotko- gratulacje dla Wojtusia ze tak pieknie maszeruje ;D Zuch chłopak! A no i zazdroszcze teściowej ;)

A u nas średniawo. Hania nie bardzo chce jesc. Wlasciwie tylko z dwoma posiłkami( wieczorne i poranne mleczko) nie ma problemu. A w ciągu dnia potrafi nic nie zjesc ::) Ostatnio było tak ze nie jadla przez 11 godzin!!! I wcale nie wydawala sie byc głodna :( Dzisiaj o 6 rano wypila ladnie 260ml mleka ale po 5 godzinach od tego chcialam jej dac kaszke z owocami i zjadla 4 łyzeczki i koniec, buzia zespawana ::) Na obiad pewnie tez zje z 6 łyżeczek i potem dopiero mleko przed snem wypije.. ech Zwalam wszystko na ząbek nr 5 i 6, bo nocki tez ostatnio o wiele gorsze.
Wyglada to tak, ze bez problemu zasypia sama w lozeczku o 20 i spi do 1 a potem budzi sie co godzine lub półtorej i tak do 5 rano kiedy to wstaje 8) Nie sa to jakies dlugie pobudki, bo wystarcza smoczek, herbatka i "ciiii" ale mimo wszystko nie jest fajnie budzic sie co godzine.

Na poprawe nastroju kupilismy wczoraj Haneczce fajniusią kurteczke na wiosne w H&M i to w bardzo rozsądnej cenie 49zł :) Jes pomaranczowa, taka jakby puchowa, ale cieńsza i ma dopinane "swetrowe" rękawy, wiec potem moze byc bezrękawnikiem ;) Teraz jeszcze poluja na super czapke na allegro i jak mi sie uda wygrac licytacje to Hanka bedzie przylansowana ze hej 8)

Sorry ze nie odpowiadam wszystkim ale jestem w pracy i ciezko mi sie skupic na pisaniu bo co chwile musze przerywac :mad:

Magdalenka chyba ma alergie. I to chyba (choziaż nie jestem pewna) zjedzeniu deserku z jogurtem pojawia sie tak czerwona plamka na policzku z takim drobniuteńkimi krostkami.
Myslicie że to może być objaw alergii???

Dzisiaj chyba w końcu zakupimy fotelik Venus Ramatti. Piszą że od 9 kg i od roku. Ale moja panna ma za długie nogi i w ten mały Deltim po prostu sie juz nie mieści.

Frotko zazdroszcze teściowej.

Dzieki kochane za rady w sprawie wagi.Musze coś z tym zrobić...

Minko wow ale tempo! gratuluje!!!

Beatko super z waga Matiego!!!

Asiu gratuluję stania Roberta :)

No i zapomniałam sie pochwalić ze Hania chodzi trzymana za jedną rączkę :) ( a raczej trzyma sie mojego palca ;D )

dzieki :) Ale do samodzielnego chodzenia to jeszcze daleko ;)

A w ten weekend ma przyjsc WIOSNA!!!!!!!!!!!!! We Wrocławiu 14 stopni, a w Warszawie 11 ;D ;D ;D

Agast Gratuluję chodzenia Hani! :)
Nenyah, no cóż, to i owo jej daję ;) ;D

Moja córcia własnie sobie śpiewa "lalala" do muzyczki z grającej owieczki ;D

reklama
Hejka

Dziekujemy za gratki ;D

Mój Smerf mały nie śpi od spaceru czyli od 15. Pospał w wóziorze pół godzinki po czym otworzył oczy i sie pięknie uśmiechał do męża koleżanki :o Hymmm....chyba mu sie cos pomyliło!

A ja znowu z pytaniem: czy któraś z Was ma męża prawnika? Choinka potrzębuję kilku odpowiedzi na nurtujące nas pytania a mi sie rodzina prawników wyprowadziła z klatki i teraz nie mam odpowiedniego źródła informacji. buuuuu. Z góry dzieki za odpowiedź

No i zmykam znowu bo ten mały Pierun jeden zaczyna sie wdrapywać i wywija niesamowicie do tego stopnia, ze sobie dzisiaj nabił na głowie guza :o Oszołom jakiś mi rośnie normalnie

A i dzisiaj podałam Mateuszowi zwykłe mleko NAN czyli nie dla alergików więc trzymajcie kciuki by nic mu po nim nie było bo szczerze mówiąc 23 zł za puszkę 400 g NANa HA kupowana co 2-3 dni zwala mnie z nóg ::)

Do góry