reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko najuprzejmiej Cie prosze o dopisanie mnie do wiadomej listy mamy czerwiec'05. Z gory dziekuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prosby :D Szacuneczek ;)

reklama
hallllo!!!!!!!!!

Zdjecia Wiki i Tymka śliczne !!!!
Aletko - Kornelka  jest bardzo dorosła na tych zdjeciach,super,gratuluje !!!!!!!!
Agast - przytulam !!!! U mnie tez masakra!!! Masz śliczny kolor włosów pochwal sie jaka farbą robisz!!!! ;D

.....mi również towarzyszy mega dół !!!! :( :( :( :( :( :( Finaansowo jeszcze tak zle nie było  :( ja na wychowawczym bo nie mam z kim Igi zostawić wiec na poprawe sie nie zanosi :mad: :mad:
Wogóle jest mi żle i przykro  :-[

To znowu my!  :laugh:

Gorące usciski dla Oliwki i Hubcia!  :)

A ja zacznę od chwalenia się  :p! Wojtuś od wczoraj ma nową brykę, którą tatuś przywiózł mu po pracy.  :D Oto ona: http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=63_31_121_101&products_id=4372
Dziś już została wypróbowana i sprawdziła się świetnie. Okazało się, że podczas spacerku jest tyle ciekawych rzeczy do oglądania, że widok mamusi spokojnie można sobie podarować.  :laugh:

No i chyba obniżymy poziom łóżeczka na sam dół, bo Wojtuś zaczyna się piąć w górę po szczebelkach, co mu aktualny poziom chyba dosyć skutecznie utrudnia.

Tak w ogóle, to gratulujemy bardzo wszystkim forumowym Dzieciaczkom nowych osiągnięć, nowych ząbków i nowych psot!  ;)

Podziwiałam bardzo zdjęcia Martynki, Tymcia i Wiki! :) Suuuuper!  :)

Paula, Mondzi, widzę, że my piszemy się na zbliżony czas starań o nową dzidzię!  :)

Megan, dobrze, że wszystko po Twojej mysli!  :)

Agast, Evik, Junonko, trzymajcie się, Kobitki! Wiosna na pewno w końcu przyjdzie. Chociaż... słyszałam, że nie tylko księżyc ukradli!  ;D

easy, Juciu, gratuluję zmotoryzowania!  ;)

Beatusku, ten opis Twoich kłopotów taki dosyć... przerażający! :( Dobrze, że mąż wrócił szybko do domu!

Asiu, życzę, by wszystko się udało ułożyć!

Bylismy dziś  z Wojtusiem u mnie w pracy.  :) Wojtek oczywiście wzbudził jednogłośny podziw.  :) Tylko wszyscy pytają, kiedy wracam...

Agast przytulam mocno i życzę poprawy. Mam bardzo podobne problemy poza spadaniem z łóżka i pracą  :( za to dodać mogę rozwój ruchowy Szymka i rehabilitację oraz jego wagę(chyba).

Aniu i Ciebie przytulam, znam ten ból. Też nie idę do pracy bo nie mam z kim Szymka zostawić, a wynajęcie niani nie opłacałoby się bo musiałabym jej oddać prawie całą moją pensję.

Świeżynko gratuluję zakupu nowego wózka. Ale ta cena... ::)

Minko reszta zębów po zakupach? ;) Macie w planie jeszcze jakieś na dziś? A tak na poważnie to gratuluję.

Aletko -dzięki :)
Paula- własnie , niania sie nie opyla i tyle :( Najgorsze jest to ,ze czuje wiosne i chce mi sie stroić (kurteczka,buciki , spodnie i jeszcze pare innych :-[ :-[) Niestety wiadomo ,ze opkupie dzieci w wiosenne rzeczy i dla mnie nie starczy :(
Musze sie pozbierac bo maż ma dosc tych humorków ::) ......straszne głupoty wypisuje, sorrki :p

Czarnulko - zdróweczka zyczymy !

..czytam mój ostatni post i sobie myśle ;taka stara i taka głupia;

reklama
Aletko - heheh wiem,ze nie jestem stara tylko powinnam zachowywac sie bardziej normalnie .... a ja smece o ciuszkach jak szesnastka ;)

Do góry