Dzin dybry ;D
Zyczonka dla Oliwki i Huberciki z okazji miesiecznicy!!!!
Aletko -
, mam nadzieje,ze operacja babci przebiegnie bez komplikacji i babcia szybko szpital opusci!!
Swiezynko -
Assia - zdjecia Martyny super!!
Asia, Beatko - oj kapcie, skad ja to znam, tylko jak leza na podlodze to Mikulec juz do nich pelznie :
Czarnulko - wlasnie myslalam o Tobie,ze dawno sie nie odzywalas,a Ty na wakacjach bylas
Zdjecia super!!
Paula - ti sie ciesze,ze wczoraj humorek mialas lepszy, a dzis jak, jeszcze lepiej??
Beatko - przytulam!!
Natko - trzymam kciuki!!!
Annka - no tak,bo to ty chyba tez jestes taka fanka zwyklego piwa jak ja, co?? A tu tylko karmi i karmi :
;D
Mondzi - fotki slicznosci!! Znaczy Tymek slicznosci!! Czesto jak na Niego patrze to sobie przypominam co przeszlas, przeszliscie bedac w ciazy, jak rozmawialam o tym z Arkiem, wtedy w ciazy, ile Ty musisz wycierpiec, jak modlilam sie,zeby wszystko dobrze sie ulozylo,zeby Tymek byl zdrowy, bo rozmawiajac z Arkiem wlasnie Arek zastanawial sie jak to bedzie, wiesz po tym wszystkim. I jak urodzil sie Tymoteusz to powiedzial do niego,ze zobacz, zdrowy jest, zdrowiutki!! Bardzo sie cieszylam z Twojego szczescia, bardzo!! To cos podobnie jak teraz ciesze sie z cory Asioczka czy majacego sie niebawem urodzic synka Juci. Bo przeciez tak niewiele brakowalo...A tu takie szczescie masz obok siebie. I jak pisalas juz po powrocie do domu,ze Tymek obok spi w wozku,a ja sie tak doczekac nie moglam, to sobie tego wyobrazic nie moglam, jak to jest miec dziecko obok, jak to bedzie ze mna, jejku masakra!!Jestes wielka i tyle i wielki buziak dla Ciebie od nas!!
Frotko - wspolczuje taaaakiego okresu :
Bylas z tym u lekarza??To normalne jest??
Nenyah - gratki stojacego Natanka!!Zeby myje Mikulcowi dwa razy dziennie.
Megan - dobrze,ze jest po Twojemu!!
Magdulku - gratuluje mama i innych postepow!!
Easy - wow!!!Hahahaha ;D No obiecalas, nie ma to tamto!!Bardzo sie ciesze!!Tylko przed podroza daj znac,bo bede musiala sie ogarnac troche ;D Hahaha super!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Zakupilam Mikuchowi puzzle piankowe, takie na podloge, wiecie jakie. W hurtowni u nas byly po 24 zlote,a ja kupilam w 1001 drobiazgow po ... 7 zl paczka ( 5 szt.)
Oczywiscie wiem,ze napewno jakoscia sie roznia, nie ma co gadac,ale pytalam sie czy sie nie wgniota,to ponoc jeden facet wzial przed wanne. Lazilam na kolanach po tym i narazie nic sie nie wgniata. Kupilam trzy paczki i bede dokupowac,bo i jakis domek z tego mozna, fajnie to rzeczywiscie. Miki narazie ne wyjada malych elementow wiec narazie nie chowam
Tylko Arek kreci nosem,bo przedwczoraj samochod z napedem + pilka+ psikawka na lany poniedzialek ;D,a wczoraj to :
Obiecalam narazie nic nie kupowac :
8)
No i dzis chyba przyjedzie do mnie mama, zadzwonilam po nia, bo ja i do dentysty ide i na ta rehabilitacje sie zapisac,bo jak bylam miesiac temu,to mnie dopiero na teraz zarejestrowali do lekarza, ktory bezposrednio kieruje na rehabilitacje, no koszmar :
A tej z gory nie chce :
Aaa Mikulec wczoraj u Arka matki, no babci jak by nie bylo :
jadl kopytka z sosem, no i my tez, myslalm,ze nie bedzie chcial,bo to wieksze kawalki,a ten wmucil i to sporo :
;D
Pytania:
Czy mozna dziecku dac zupe pieczarkowa??
Czy mozna dziecku zrobvic platki owsiane albo jeczmienne, blyskawiczne??Czym sie roznia??Jak je sie robi??