reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

mad- pytałas annkę, ale mam nadzieje ze sie nie obrazisz ani anka jak Ci odpowiem ;)
Nestlé Sinlac jest produkowany z ryżu i mączki chleba świętojańskiego - składników zazwyczaj bardzo dobrze tolerowanych w alergii. Odznacza się wysokim udziałem łatwo przyswajalnych węglowodanów, białkiem o wysokiej wartości odżywczej, zawiera tłuszcze roślinne, jest wzbogacony w witaminy i składniki mineralne, dlatego stanowi pełnowartościowy i smaczny posiłek. Jest łatwy do przygotowania - aby otrzymać porcję Nestlé Sinlac wystarczy dodać wodę.

sinlak_dl2.gif

reklama
Paula Gratulacje pieska w wykonaniu Szymka! Ślicznie sie prezentuje twój dziewięciomiesięczniak! :D
Co do ciemieniuchy, to nie wiem też czy nie może byc ona jednym z objawów alergii, tylko na co? ::)
U nas atak zębów, którego kolejnym objawem jest większa ilość kupek, dzis było 5 ::)
Mad Polecam Sinlac, dzieci go lubia, bo ma słodkawy smak, ja daje Wiki z owocami takimi kwaśniejszymi, żeby nie było za słodkie np. z malinami, śliwkami suszonymi Gerbera czy gruszkami też Gerbera, Sinlac jest słodki bo ma z tego co pamiętam sacharozę w skłądzie.

Minko dziękuję.
Wiki śliczna! No i przyznaję się że dzięki Twojemu zdjęciu wiem już jak wyglądają rozpulchnione dziąsła. ;D
Co do ciemieniuchy to też słyszałam, że może mieć związek z alergią, ale na co nie mam pojęcia ::)

dzięki, dziewczyny, za gorliwość. czy tam nadgorliwość. ;D
poszukam tego sinlaca w aptekach, bo w sklepach nigdzie nie widziałam. ::)
a. minko, w sprawie ciemieniuchy: nie wiem, czy to ma jakiś związek, ale my codziennie w kąpieli myjemy olce łepek taką włosianą szczoteczką. czesać nie mamy za bardzo czego, ale do takiego szorowania jest jak znalazł. i nigdy nie było ciemieniuchy. wiki słodka jak zwykle zresztą.

reklama
Samych dobroci dla Hani, Jasia i Szymka !!!

Świeżynko, Mondzi
- nie ma tak źle z tą moją pracą, szczególnie, że już dziś zaczyna mi się weekend :D Mężuś mi to rozsądnie wytłumaczył, że przecież misio nie będzie z nami całe życie i lepiej wcześniej się przyzwyczajać do rozstania...
MamoGosi - a co studiowałaś, jeśli można spytać? ja też studiowałam w Krakowie i też bardzo miło wspominam to miasto...

lecę Foremki do dzieciaka, ech jak super że najbliższe dni mamy w całości dla siebie...Gdyby nie praca, pewnie nie doceniałabym tego tak bardzo

Do góry