reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

mad- pytałas annkę, ale mam nadzieje ze sie nie obrazisz ani anka jak Ci odpowiem ;)
Nestlé Sinlac jest produkowany z ryżu i mączki chleba świętojańskiego - składników zazwyczaj bardzo dobrze tolerowanych w alergii. Odznacza się wysokim udziałem łatwo przyswajalnych węglowodanów, białkiem o wysokiej wartości odżywczej, zawiera tłuszcze roślinne, jest wzbogacony w witaminy i składniki mineralne, dlatego stanowi pełnowartościowy i smaczny posiłek. Jest łatwy do przygotowania - aby otrzymać porcję Nestlé Sinlac wystarczy dodać wodę.

sinlak_dl2.gif

reklama
Paula Gratulacje pieska w wykonaniu Szymka! Ślicznie sie prezentuje twój dziewięciomiesięczniak! :D
Co do ciemieniuchy, to nie wiem też czy nie może byc ona jednym z objawów alergii, tylko na co? ::)
U nas atak zębów, którego kolejnym objawem jest większa ilość kupek, dzis było 5 ::)
Mad Polecam Sinlac, dzieci go lubia, bo ma słodkawy smak, ja daje Wiki z owocami takimi kwaśniejszymi, żeby nie było za słodkie np. z malinami, śliwkami suszonymi Gerbera czy gruszkami też Gerbera, Sinlac jest słodki bo ma z tego co pamiętam sacharozę w skłądzie.

Minko dziękuję.
Wiki śliczna! No i przyznaję się że dzięki Twojemu zdjęciu wiem już jak wyglądają rozpulchnione dziąsła. ;D
Co do ciemieniuchy to też słyszałam, że może mieć związek z alergią, ale na co nie mam pojęcia ::)

dzięki, dziewczyny, za gorliwość. czy tam nadgorliwość. ;D
poszukam tego sinlaca w aptekach, bo w sklepach nigdzie nie widziałam. ::)
a. minko, w sprawie ciemieniuchy: nie wiem, czy to ma jakiś związek, ale my codziennie w kąpieli myjemy olce łepek taką włosianą szczoteczką. czesać nie mamy za bardzo czego, ale do takiego szorowania jest jak znalazł. i nigdy nie było ciemieniuchy. wiki słodka jak zwykle zresztą.

reklama
Samych dobroci dla Hani, Jasia i Szymka !!!

Świeżynko, Mondzi
- nie ma tak źle z tą moją pracą, szczególnie, że już dziś zaczyna mi się weekend :D Mężuś mi to rozsądnie wytłumaczył, że przecież misio nie będzie z nami całe życie i lepiej wcześniej się przyzwyczajać do rozstania...
MamoGosi - a co studiowałaś, jeśli można spytać? ja też studiowałam w Krakowie i też bardzo miło wspominam to miasto...

lecę Foremki do dzieciaka, ech jak super że najbliższe dni mamy w całości dla siebie...Gdyby nie praca, pewnie nie doceniałabym tego tak bardzo

Do góry