Hejas!
NAJLEPSZE żYCZENIA DLA DZISIEJSZEJ SOLENIZANTKI śLICZNIASTEJ,BOMBOWEJ MARYSI, ;D
Świeżynko miałam odpisac ci wczoraj,ale nie zdążyłam. Ten wózek to CHICCO PONEE XS PLUS. Koszt,to ok. 600-630zł,cena sklepowa.Pewnie w zależności od miasta jest ona różna :
Kolejnym atutem dzieki któremu zdecydowaliśmy się na ten model,to małe wymiary po złożeniu.Mamy małe sportowe autko,więc każdy wózek powyżej 90 cm dł po złożeniu,odpadał.Musielibysmy składać tylne siedzenie zeby go pomieścić,a gdzie wtedy posadziłabym Mikiego w foteliku?
A przeciętna złozona parasolka ma niestety ponad metr dł. Wobec zbliżającego sie lata i przewidywanych częstych wypadów nad morze itp,taki wózior to dla nas zbawienie ;D P.S. Wojtuś słodziak na tych zdjęciach :laugh: I ten irokez,hihi.Bomba.
Mondzi odnośnie wózka,odpisałam wyżej Świeżynce
A mieszkam ja sobie w Kwidzynie,to takie niewielkie miasto w pomorskim (ok.50 000 mieszkańców). Mam 30km do Malborka,25 km do Grudziądza,niecałe 100km do Gdańska(moje ulubione 3 city ;D) no i najważniejsze 120km do Krynicy Morskiej(mojego letniego raju :laugh
Lila a jakże,pomimo że bracia robią sie coraz bardziej odmienni fizycznie(ale nie tak bardzo
) to mentalnie zostaja bliźniakami ;D Ja ciągle mam nadzieje że się kiedys spotkamy i zapoznamy te dwie połówki pomarańczy :laugh: No i życzę ci kochana,żeby czas w szkole szybko zleciał i mogła migusiem wrócic do domciu.Czyli na łono forum,hihi.
A tu na dowód wczorajsze zdjęcie rozdziawionego Mikulca
a tu widać jednak ich podobieństwo :
Easy ta cena za mieszkanko poziomkowe mnie powaliła. U nas mogłabys kupić spokojnie za 80 tys. chate w dobrym stanie,w bloku o metrażu nawet 70-80m2. Moja kumpela niedawno takie kupiła.Nawet go nie remontuje bo w dość dobrym stanie jest. No ale Kwidzyn to nie Poznań
No i foty jak zwykle extra,tzn ta sliczność na nich
Paula dołączam się do zdjęciowych komplementów Szymusia. I mnie też zainteresowały te małe elementy puzzli,ale doczytałam juz twoją odpowiedź dla Evik
My takowych nieposiadamy,ale to tylko z przyczyn mieszkaniowych.Mam za mało miejsca żeby je rozłożyć
Ale juz niedługo jak Miki będzie miał swój pokój to mu wszystko piknie urządze :laugh:
Dziekujemy za wszystkie piekne życzonka miesięcznicowe :-*
A`propos dzisiejszej nocki,to tak jak przewidywałam Mikołaj wrócił do starego porządku,czyli pobudka o 00.30 i 5.30.A wstał o 7.15. Z tym,że Raul wziął go do naszego wyrka i zabawiał a ja dalej kimałam ;D
No to zmykam do garów
Nie cierpie gotować,ale wszak dziś niedziela to trzeba spełnic rolę przykładnej żony i upichcic cosik małżowi