reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Beatko bardzo bardzo Wam współczuję i gorąco przytulam wirtualnie. Jesteś naprawdę dzielna dziewczyną. Trzymam kciuki, aby ten trudny dla Was okres jak najszybciej się skończył

Dziekuje dziewczyny za gratki!

Juciu tak sie ciesze,ze pokoik zaczyna byc pokoik, bardzo sie ciesze,ze jestes szczesliwa!!!!

Beatko - tak bardzo mi przykro,bardzo!! Przytulam!! A powiedz czy tesciu zyl sam,ze dopiero po kilku dniach dowiedzieliscie sie o jego smierci??I kto Was o tym poinformowal?? jejku straszny to czas dla Was :( Musisz byc silna, dla Piotra przede wszystkim, dla Matiego, jestem z Wami myslami!!

Shirleyko!!Poplakalam sie ze smiechu!!To jest rewelacyjne!!Tego mi bylo trzeba na moj padniety humor, dzieki za filmik!!

Beatko, wyrazy współczucia :( Bardzo mi przykro, że tyle nieszczęść na Was spada. Przytulam Was bardzo mocno i ściskam serdecznie. No i oby Matiemu mleczko posmakowało - Totulkowi smakuje ;)

Rita, ja też nie mam @, ale nie płaczę specjalnie ;)

Aletko, gratulacje dla Kornelki z okazji nocnikowych osiągnięć.

Agast, cieszę się, że w szkole tak szybko czas minął i że mąż się tak świetnie Hanką zajął.

Asiu, współczuję przeżyć :( Mysle, że dobrze zrobiłaś, przeciez to niemożliwe, żeby Madzia cierpiała we własnym domu :( Trzymaj się!!!

A u nas weekend niespodziewanie rodzinny - mąż miał być w szkole od rana do nocy a w sumie wyszło tak, że pół weekendu spędziliśmy razem :) I kupiłam sobie nową bluzę a Wojtkowi mnóstwo deserków od 10 miesiąca :)

Idę spać, bo mi się oczy kleją, tylko kota wyprzytulam jeszcze :) Dobranoc

Beatko- współczuje bardzo i przytulam. Teraz moze byc juz tylko lepiej!

Frotko- no tak Wojtus juz 10 miesiac zaczął to czas mu menu deserkowe zmienic :) Jakie deserki kupilas? Napisz czy mu smakuja bo Hanka Przysmakiem na dobranoc o smaku czekoladowym po 9 miesiacu plula dalej niz widziala ::)

Szkrabiku- wóziory pierwsza klasa!!!!

Easy- my mamy poprzednika C1 ale spostrzezenia mam takie same. Za krotka rączka dla mojego meza i musi sie garbic jak prowadzi wozek i zachacza nogą o hamulec ::) Okenko i siedzisko bardzo fajne, tylko ja jestem zwolenniczka jednak gumowych kolek nie pompowanych. A jak Mary sie czuje w nowym pojezdzie?? Nie marudzila ze nie widzi mamy??
A jesli chodzi o brzuch to moj tez pozostawia baaaaaardzo wiele do zyczenia mimo ze ja chuda teraz strasznie jestem ::)

A ja dzisiaj w szkole bylam tylko do 10. Jeden wyklad i do domku ;D Ale juz za 2 tygodnie mam pierwsze kolokwium ::) Jak wrocilam to razem z mezem i z Hanka ucielismy sobie 1,5 godzinna drzemke ;D Tego nam bylo trzeba bo kto to widzial zeby w weekend wstawac o 7 rano! Ta moja panna nie ma litosci. Potem chcialam zrobic obiad ale okazalo sie ze miesko mi sie zepsulo :mad:- lezalo w lodowce 2 dni, a jak wyjelam z torebki to sie smrodu nie moglam z mieszkania pozbyc :o W rezultacie zjedlismy na miescie co mi bardzo odpowiadalo, hihi Potem jeszcze zakupy i rodzinny niedzielny spacerek ;)
Wieczorem Hania usnela sama jak aniolek w 5 minut :) Zyc nie umierac normalnie!

A jutro do pracy! po 3 tygodniach laby...

Beatko współczuje i przytulam.

Dziekujemy za zyczenia miesiecznicowe.
Aletko, jaki bys poleciła nocnik? Bo chcialabym kupić, ale slyszałam, że inne sa dla chłopców a inne dla dziewczynek i nei bardzo wiem czym sie różnią.

Co do biustu i jego wygladu to wole nic nie mówić. jak mi urósł w trakcie ciąży do 75 E to teraz jest jeszcze większy i wyglądam jak krowa mleczna przez cały czas, a jak cyc jest pusty znaczy sie wypity, to wisza mi takie flaczki prawie do pasa i żaden stanik nie pomaga i nie sądze żeby sie to mogło zmienić na lepsze. :(

reklama
Beatko bardzo mi przykro. Teraz po prostu musi być juz lepiej!

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów.

Do góry