zawadka
Październikowe mamy'08
witam serdecznie!
w końcu chwileczka się znalazła bo maleństwo zasnęło i tata też. a już mieliśmy jechac do teściów w odwiedzinki
jucia - cieszę sie,że pokoik maleństwa zaczyna nabierać odpowiednich kształtów
Asia_24 - cieżka itrudna sprawa ale myśle, że dobrze zrobiłaś
Coletta - śliczniutka Wasza córcia - zdjątko boskie
Aletko, Lilo, Rito - Wielkie brawa dla małych zdolnych dzieci
Świeżynka - masz rację z tymi chusteczkami - u nas tez uczulenie bylo i też mi paczka zalega w szafce
Agast - super, ze nie musisz tego nadrabiać
Oby nocki były tylko lepsze
Beatko - będzie dobrze z mleczkiem glowa do góry a my trzymamy kciuki.
czarnulka22 - zdróweczka - oby gorączka szybciutko minęła.
moje chłopaki nadal śpią hmmm, wczoraj Robert na spacerze spał ponad 2 godz czyżby powrótka z wczoraj.
Dzisiaj nocka była słabiutka nawet cyc nie pomógł wiele a Robciowi odwidziało sie łóżeczko. Dostał czopka viburcol'a i zasnąl w naszym łóżku a potem przełożyłam go do lózeczka. Myśle,ze go nadal katar męczy. Oj niech mi zdrowieje, bo zostalo mi 2 tyg do powrotu do pracy a musze go do żłobka przyzwyczaić żeby zdążył sie zaklimatyzować.
Dziewczyny czy dzieci, które miały w miarę szybko ( 4 - miesiąc) rozszerzaną dietę teraz chętniej jedzą? Sprawdziło się to u Was?
Życzę pogodnej i miłej niedzieli
właśnie mój bobasek sie obudzil i pierwsze co powiedział a-bu, ba - bu
w końcu chwileczka się znalazła bo maleństwo zasnęło i tata też. a już mieliśmy jechac do teściów w odwiedzinki
jucia - cieszę sie,że pokoik maleństwa zaczyna nabierać odpowiednich kształtów
Asia_24 - cieżka itrudna sprawa ale myśle, że dobrze zrobiłaś
Coletta - śliczniutka Wasza córcia - zdjątko boskie
Aletko, Lilo, Rito - Wielkie brawa dla małych zdolnych dzieci
Świeżynka - masz rację z tymi chusteczkami - u nas tez uczulenie bylo i też mi paczka zalega w szafce
Agast - super, ze nie musisz tego nadrabiać
Beatko - będzie dobrze z mleczkiem glowa do góry a my trzymamy kciuki.
czarnulka22 - zdróweczka - oby gorączka szybciutko minęła.
moje chłopaki nadal śpią hmmm, wczoraj Robert na spacerze spał ponad 2 godz czyżby powrótka z wczoraj.
Dzisiaj nocka była słabiutka nawet cyc nie pomógł wiele a Robciowi odwidziało sie łóżeczko. Dostał czopka viburcol'a i zasnąl w naszym łóżku a potem przełożyłam go do lózeczka. Myśle,ze go nadal katar męczy. Oj niech mi zdrowieje, bo zostalo mi 2 tyg do powrotu do pracy a musze go do żłobka przyzwyczaić żeby zdążył sie zaklimatyzować.
Dziewczyny czy dzieci, które miały w miarę szybko ( 4 - miesiąc) rozszerzaną dietę teraz chętniej jedzą? Sprawdziło się to u Was?
Życzę pogodnej i miłej niedzieli
właśnie mój bobasek sie obudzil i pierwsze co powiedział a-bu, ba - bu