Podobne tematy
- Zamknięty
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Shirleyka pisze:O oponkach nawet nie piszcie :/ Ja już czuję się jak wieloryb, a teraz jeszcze zaczęło się ciążowe tycie i już w ogóle unikam lustra. Żyję ogórkami i myślą, że po drugim dziecku się doprowadzę do stanu używalności, zanim rzuci mnie Mąż :-[
Aletka pisze:czarnulko, shirleyko) oj dajcie sobie teraz spokoj
) z liczeniem wagi
Ciaza sie swoimi prawami rządzi
) Najwazniejsze byscie sie zdrowo odzywiały
)
A po ciazy kg same spadna a potem wsytarczy tylko troche mniej jesc niz zazywczaj i bedziecie laseczki ze hej![]()
Podpisuję się obiema rękami! Mnie w ciąży baaardzo odpowiadało, że mogę bezkarnie się objadać lodami i innymi pysznościami, a nikt mi nie powie, że jestem gruba! :laugh: Obiecywałam sobie, ze wezmę się za siebie po ciąży, ale okazało się to niepotrzebne. Ważę mniej niż przed ciążą, a mój poziom samoakceptacji jest całkiem niezły dzięki mężowi, który mnie nieustannie zapewnia o tym, jak mu się podobam. :laugh: Fakt, że brzuszek i cycuszki nie takie jędrne jak wcześniej, ale nie przestaję wierzyć, że się to zmieni... najlepiej samo!Aletka pisze:czarnulko, shirleyko) oj dajcie sobie teraz spokoj
) z liczeniem wagi
Ciaza sie swoimi prawami rządzi
) Najwazniejsze byscie sie zdrowo odzywiały
)
A po ciazy kg same spadna a potem wsytarczy tylko troche mniej jesc niz zazywczaj i bedziecie laseczki ze hej![]()