A
Asia_24
Gość
Witam 
Paula wcale mnie nie uraziłaś.Co do mojej mamy to ona wyjechała mieszka w Holandii,znalazła sobie tam jakiegoś faceta.Chciała zabrać moją siostrę ale mój tata zrobił wszystko by jej to uniemozliwić...pozbawił ja całkowicie praw rodzicielskich
.Zrobił to w okrutny sposób poprosił znajome mamy które za bardzo ejj nie lubiły,by zeznawały w sądzie przeciw mojej mamie,nie mówiąc nikomu o terminie rozprawy.Także ajk moja mama przyjeżdza jest na jego łasce by spotkać się z córką.Teraz jak przyjedzie chce złożyc sprawe do sądu o kłamstwo i ja będę świadkiem.Mój tata zostawił moją siostrę nie po to bo ja tak kocha,bo nie zauważyłam tego,a tylko po to by zrobić mamie na złoość >
Wiesz Paulo co do zabrania ejj do siebie to nie mam warunków zabardzo,chociaż i tak siedzi u mnie całe dnie a tata no szkoda ze woli obcą babe która udaje przy nim ze jest taka dobra...a tak naprawde jest prawdziwą macochą
Paula wcale mnie nie uraziłaś.Co do mojej mamy to ona wyjechała mieszka w Holandii,znalazła sobie tam jakiegoś faceta.Chciała zabrać moją siostrę ale mój tata zrobił wszystko by jej to uniemozliwić...pozbawił ja całkowicie praw rodzicielskich