Mondzi
Fanka BB :)
Przeczytałam i mam taki mętlik w głowie, że szok. Tymek dał czadu po powrocie do domu. I nie wiem do końca o co mu chodziło, ale wkurzył się zaraz jak go wyjęłam z wózka. Myślałam że niedospał, a może głodny, że brzuszek, skuczał i skuczał, w końcu dałam zupkę, przemyłam, przebrałam i bez kąpieli położyłam do spania. Kopał w tym łóżeczku, rzucał się tak dziwnie, no i w końcu odpłynął. Tak więc chyba jednak był i głodny (a cyce pustawe po całym dniu cycania częstszego niż zwykle) i zmęczony. Pewnie za dużo wrażeń...
Szkrabiku, ale ktoś w Twojej okolicy na pewno ma takie urządzenie, więc cierpliwie czekamy. Tym bardziej że zdjęcia z usg trzeba zeskanować zanim wyblakną, sama oczywiście jeszcze tego nie zrobiłam, ale wiem, że tak jest
Easy, kurcze ta Twoja Maryśka to ma te miny. Czasami się zastanawiam czy ona ma jakieś "normalne", poważne zdjęcia
Paula, ja też dziękuję za spotkanie. Szybciutko wróciłam do domu i zaraz idę spać. A Tymek się właśnie przebudził
Ciekawe czy uśnie sam, czy będzie jakaś nocna jazda...
Idę spać, bo coś czuję, że... No nic może być różnie
Szkrabiku, ale ktoś w Twojej okolicy na pewno ma takie urządzenie, więc cierpliwie czekamy. Tym bardziej że zdjęcia z usg trzeba zeskanować zanim wyblakną, sama oczywiście jeszcze tego nie zrobiłam, ale wiem, że tak jest
Easy, kurcze ta Twoja Maryśka to ma te miny. Czasami się zastanawiam czy ona ma jakieś "normalne", poważne zdjęcia
Paula, ja też dziękuję za spotkanie. Szybciutko wróciłam do domu i zaraz idę spać. A Tymek się właśnie przebudził
Idę spać, bo coś czuję, że... No nic może być różnie