agast22
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich swietujących dzisiaj dzieciaczków!!!
Beatko- strasznie sie ciesze ze juz jestescie w domku. Mam nadzieje ze szybko dojdziecie do siebie i chociaz troche zapomnicie o tych wydarzeniach. Sciskam mocno cala wasza trojke.
Frotko- gratulacje dla Wojtusia! Teraz to sie za nim nalatasz ze hej!
Aletko- mysle ze duzo wody uplynie zanim Kornelia nauczy sie wymawiac swoje imie
Ale kto wie?? To przeciez taka zdolna dziewczynka ze moze jeszcze wszystkich zadziwic!
Asiu- fajnie ze sie wreszcie odezwalas!
Lila- nie mam od ciebie zadnych wiadomosci
A u nas nocka znacznie gorsza niz poprzednia. Tak jak pisalam zasypianie trwalo godzine
Obudzila sie o 0.30 i byly ryki. Mleka nie chciala, herbatki nie chciala, smoka nie chciala! Jaki wniosek? Chciala cyca! NIE DOSTALA! Ryczala znowu przez godzine
W koncu zasnela. Spala do 4 bo antybiotyk musialam jej dac. O 4 tez mleka ani picia nie chciala. Dalam smoczek. Zasnela po 10 minutach. Spala do 7. CALA NOC NIC NIE JADLA!!! Pierwszy raz od urodzenia nic nie jadla cala noc!Dopiero o 7 zjadla mleko. Bylam twarda 8)
Beatko- strasznie sie ciesze ze juz jestescie w domku. Mam nadzieje ze szybko dojdziecie do siebie i chociaz troche zapomnicie o tych wydarzeniach. Sciskam mocno cala wasza trojke.
Frotko- gratulacje dla Wojtusia! Teraz to sie za nim nalatasz ze hej!
Aletko- mysle ze duzo wody uplynie zanim Kornelia nauczy sie wymawiac swoje imie
Asiu- fajnie ze sie wreszcie odezwalas!
Lila- nie mam od ciebie zadnych wiadomosci
A u nas nocka znacznie gorsza niz poprzednia. Tak jak pisalam zasypianie trwalo godzine