A
Asia_24
Gość
Cześc kochane 
Dawno mnie nie było to dlatego że miałam małą depreche ale przeszło....
Robert przez ostatnie dni sporo się nauczył i zapomniał....Mianowicie zapomniał między innymi ze śpi się w łóżeczku :
.Zasypia w bujaku i to jeszcze z płaczem wylazi mi z niego,rady nie daję juz z nim.Nauczył sie jak obsługiwac wierze i włączać muze,fajnie to wygląda stoi rusza dupką i tańczy 8).Najbardziej smakuje mu ziemia z kwiatków :laugh: a zwłaszcza z draceny hehe.Stoi w łóżeczku i krzyczy ciągle "mama eeee" chyba mam imię nie?
trzeba go chyba nauczyć a nie tylko eee.Kupke robimy nadal w pampersy na nocniczek za wcześnie posadze go to sie chichra a nie załatwia zsadze z nocniczka po godzinnym trzymaniu i mama do kapania
A do kąpieli zaczne cghyba zakładać strój kąpielowy
.Byłam u lekarza z tym kręgosłupem no i dostałam skierowanie na badania, na basen powinnam chodzic 2 razy w tyg super by było schudłabym tez do tego,ale funduszy jednak brak
i na rehabilitacje gdyż mam mocno skrzywiony dlatego tak mnie boli
.Kiedys mkiałam w poznaniu 3 operacje na noge bo urodziłam sie z jedna krótszą i teraz zaczęła mnie boleć i przez ciąże kregosłup sie skrzywił.Poradzili mi żebym nie miała więcej dzieci poniewaz moge nawet nie chodzić
szkoda....kiedyś jeszcze chciałam jakby nam sytuacja sie może poprawiła.
Paula życzę Szymkowych sukcesów
Zawadko witaj
Annko Fotki sliczne dziękuję
Evik bardzo ślicznie dziękuję Ci za paczuszkę poprostu śliczna!!!
Agast nowy talent odkrywasz w sobie widzę-śpiewanie ;D
Pokażemy jaki bałagan potrafimy zrobić mamie
pyszna rączka ;D
kiedys byłem taaki malusi...
Dawno mnie nie było to dlatego że miałam małą depreche ale przeszło....
Robert przez ostatnie dni sporo się nauczył i zapomniał....Mianowicie zapomniał między innymi ze śpi się w łóżeczku :
Paula życzę Szymkowych sukcesów
Zawadko witaj
Annko Fotki sliczne dziękuję
Evik bardzo ślicznie dziękuję Ci za paczuszkę poprostu śliczna!!!
Agast nowy talent odkrywasz w sobie widzę-śpiewanie ;D
Pokażemy jaki bałagan potrafimy zrobić mamie

pyszna rączka ;D

kiedys byłem taaki malusi...