reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Basiu  :-* Ifa  :-*

Kasiu witaj :)

I troche mi wstyd ze jestem w tyle za nowinkami wiec musze zapytac wprost: o co chodzi z ta "zbiorka" dla siostry Czarnulki?  :-[ Chetnie cos dorzuce....

Aha no i przylaczam sie do Beatki: prosze na przyszlosc powiadamiac o takich imprezach ciut wczesnie  ;)

A teraz zmykam bo jutro znow do pracy :)

Nie mogę zasnąć :(
Aletko nie byłam u lekarza :( ale rano jak przyjdzie do Wiki to odrazu powiem zeby mnie zbadał :)
Puzniej dam wam znac co nam jest :)

Ja na chwilkę, bo zaraz lecimy na basen.
Chciałam tylko napisać, że mamy kojec bardzo podobny do smokowego i Wojtek super się w nim bawi, wszystko się mieści. A krzesełko mamy takie właśnie Chicco Happy Snack, to niebieskie z rybkami i jest suuuper. Wojtek je uwielbia i ja też. Lecę, bo się spóźnimy, pa pa.

Prrrrr ... szalone!!!
Rozumiem, że imprezka imprezką, ale trza pić było a nie tyle pisać ;D Normalnie nie do nadrobienia! Ale widzę, że humorki były cudne więc się cieszę, że sobie poimprezowałyście!!!

Coś tam w skrzynce widziałam odnośnie adresu Czarnulki. Ja oczywiście cały czas chętna jestem by coś wysłac i wyślę :laugh: To tak jakby były wątpliwości co do tych dwóch ?? na liście...

Było o imionach - NINA jest debesciarskie!!! Sama tak chciałam, ale mąż stwierdził, że mu się kojarzy z Terentiew i nic z tego nie wyszło ::) Antonina też fajne! A dla chłopca coraz bardziej Staś mi się podoba. No ale żeby nie było, że ja też się straram ;) tak sobie tylko pisze...

Więcej nie pamiętam...

Beatko u nas problem był podobny. Podziałały śliwki Gerbera. Polecam!!!

Wczoraj byłam w hurt dziecięcej i Mary na Mikołaja otrzymała nowe smoki - do memłania i do butelek, nowe łyżeczki do jedzenia i miseczkę na obiadek :) Co do prezentu na Gwiazdkę to pewnie też tam zakupię i jak znam życie będą to zabawki TINY LOVE na pałąk do spacerówki.

I składam jeszcze zaległe życzenia miesięcznicowe dla naszych kochanych Szkrabów !!!

Aletko no ja wiem-rozumiem wszystko i o nic się nie pultam ;D

Dziś u mnie nieciekawy dzień się zapowiada... "cichy"... jeśli wiecie co mam na myśli... Chłopa mam nierozgarniętego umysłowo chyba :mad: Wburwił mnie od rana i teraz jeszcze ON obrażony chodzi... ::)

Dzien dobry :)
No i był pan doktor i potwierdził że Wiki ma Ospe :(
A ja złapałam jakiegoś wirusa żołądkowego :(
I siedzenie w domu :(
Dozobaczenia wieczorem :) bo do Wiki dzisiaj chrzesny przychodzi na mikołaja :)

Witajcie!

Wreszcie udało mi się nadrobić :) Widze ze imprezka mnie wczoraj ominęła, hehe ;D
U nas właśnie Hanka skończyła przedpołudniową drzemkę na balkonie, jak codzień zresztą. To moje dziecko to zmarźluchem na pewno nie bedzie. Moja mama ją nauczyła spać na balkonie nawet kilka razy dziennie! Oczywiście jaes w kombinezonie, osłonięta od wiatru, naktyta kocykiem i kołderką. Nawet jak tak śpi 2 godziny to po przebudzieniu jest cieplutka ;)

Czarnulko- współczuje choroby i Twojej i Wiki i mam nadzieje ze Cie nie dopadnie półpasiec ( wywołuje ją ten sam wirus co ospę i chorują na to osoby, które juz przechodziły ospę po zetknięciu z wym wirusem. Mam nadzieje ze Ciebie ominie, bo to bardzo nieprzyjemna chorona. Wiem z własnego doświadczenia ::) )

Co do krzesełek i kojców to my mamy i jedno i drugie ale jeszcze nie używamy. Kojec to raczej lóżeczko turystyczne i było w uzyciu raz- na wczasach. Co do krzesełka do karmienia to mi sie na razie wygodniej karmi Hanke w lwżaczku w pozycji półleżącej.

Czytam ze Wy tu juz imiona dla następnych pociech wybieracie ;D Ja też chętnie już bym została mamą po raz drugi, ale na razie nie dałabym rady. No i moja mama z tróją wnuków w domu też by mogła opaść z sił. Plany są takie zeby poczekać jeszcze rok, półtora i jak urodzi sie drugie to Hanula pódzie do przedszkola. No i studia trzeba skończyć.

A no i jeszcze zapomniałam napisać ze mnie jakaś choroba chyba bierze :( Gardło boli jak diabli, katar, głowa... Mama nadzieje ze nie rozwinie sie to bardziej bo nie chciałabym iść na zwolnienie ::) Poszliśmy wczoraj do apteki ale trafiliśmy na wyjątkowo zasadniczą panią i powiedziała ze przy karmieniu to nic nie można brac i dała tylko jakieś homeopatyczne tabletki na gardło, które guzik dają ::) Powiedzcie jak się leczyć?? Co można brać przy karmieniu??

No i serdeczne zyczenia dla wszystkich dzieciaczków, które obchodzą dzisiaj jakąś miesięcznicę :)

reklama
Do góry