reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Wypilam juz 4 szklanki soku,bede w nocy szczac latala ::) Ech...Dobrze,ze szklaneczki malutkie ;D

Rety! Dziewczyny, nie mozna za Wami nadazyc :laugh:
Dziekuje za pozwolenie popisania, w takim razie bede sie czasem wtracac ;D  ;)

Aletko, ta zabaweczka z lusterkiem sliczna, jestem wlasnie na etapie wybierania prezentu gwiazdkowego dla mojego Łukaszka i to mi sie strasznie podoba i jeszcze ktoras z dziewczyn pokazywala ksiazeczke przytulanke, tez super :)

Wiolinko, nie wrocilam do pracy, caly czas jestem z synkiem, wiec bardzo chetnie sie z Toba spotkam :)

Kurka normalnie podziwiam te nasze czerwcówki, które biorą się do ponownego zafasolkowania. Szczerze mówiąc to ja bym chyba na twarz padła mając dwójkę małych dzieci. No ale moze teraz mi się to takie niemożliwe wydaje. Jak na razie marzę o tym by przekimać cała noc, bez wstawania na cycanie czy na przewijanie. Plis, plis, plis!!!no i chciałbym w koncu zrobic cos ze spokojem a nie wciąż latać po chacie jak taki perszing...

O rany! ale naprodukowałyście!

Nic nie pamiętam poza kojcami, krzesełkami  ;) no i

Mad grzeczna z Ciebie Dziewczynka! To miałaś napisać i to napisałaś.  ;) Cieszę się bardzo!!!  :D

Lileczko mój mężyk właśnie dzisiaj zabrał się za wykonanie krzesełka dla Szymka. Będzie mniej więcej takie jakie zaprezentował Miki na zdjęciu.
Za same materiały damy ok. 40 złotych i przynajmniej dopasujemy idealnie do naszeggo mieszkania(wysokość taka by Szymek mógł siedzieć przy naszym ławo-stole, a ja bym mogła go karmić bez bólu kręgosłupa).  ;)
Póki Szymek sam nie siedzi będziemy się karmić w foteliku samochodowym jak do tej pory.

Minko ja też lubię prezenty praktyczne, ale akurat na Mikołaja i Gwiazdkę Szymek dostanie zabawki. Po nowym roku kupimy pewnie fotelik samochodowy bo z obecnego wyrasta i pomyślimy o wózku typowo spacerowym.
Współczuję problemów z wodą.  :(

Megan dobrej nocki Ci życzę!  :)

Beatko ja mam bardzo podobne odczucia co Ty, jeśli o drugie dziecko chodzi.

Co do imion to będę się zastanawiać za parę lat jak już dojrzeję do decyzji o drugim dziecku, ale generalnie okropnie wybredna jestem, a jak już coś wymyślę to się mężykowi nie podoba.

Kojca nie zamierzam kupować- nie widzę takiej potrzeby, ale to moje zdanie.
Widzę, że się tu imprezka zrobiła, a ja nie mam nic poza wodą mineralną dlatego stukam się z Wami szklaneczką "czystej"  ;)

No i tyle pamiętam  :-[ pewnie jak zwyle o czymś zapomniałam...

Idę spać i życzę Wszystkim kolorowych snów.

No nie! Chcę wysłać posta, a tu komunikat "podczas pisania wysłano 18 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?"  ::)

Witam Basię i Kasię!

Jutro będę czytać. Dziś idę spać. Dobranoc!

Kasiu bardzo sie ciesze,ze sie do nas bedziesz wtracac ;D I prosimy czesciej,nie czasem ;D
Oj, Beatko no tak,nawet druga ciaza juz nie bedzie taka sama z jednym dzieckiem,juz nie bedzie lezenia przed TV...
Paula - to zdolniach z Twojego mezyka!! Jak zrobi musisz pokazac efekty,koniecznie!!

A ja chcialabym kojec,ale to takie drogie...Zreszta kolezanka cos wspominala,ze pozyczyc moze.

Hehe Aletko dobre ;D

reklama
No chwilkę mnie nie było i już tyle nastukane,, brawo ;)
A moje dziecie po raz chyba 6 w ciągu dwóch godzin obudziło się jęcząc, wchodzę, a tam oczy szeeeeroko otwarte i usmiech od ucha do ucha... Chyba chciał do n s dołączyć, ale mu wytłumaczyłam, że to impreza dla dorosłych, przytuliłam, wyszłam z pokoju i na razie cisza ;)

Ale jak tak jęczy co 15 minut, to sobie myślę, że ta chwila przerwy między dzidziusiami może nie taka zła ;) Choc ogólnie to chcemy minimum troje ;)
Basiu, witaj :)

Lileczko, ano w rodzinie i wsród znajomych miałam parę Antków i Toś i wszystko super ludzie :)
A samo Nina jest też a jakże, ale ja bym chciała, zeby jednak pirwsze imię miało jakiegoś świętego za sobą ;)
A Piotrusiowych zdjęć mało, bo mąz jest przeciwnikiem zamieszczania ich dużej ilości na ogólnie dostępnej stronie. Ale rozważamy zrobienie całego albumuna stronie dostępnej na hasło...

Beatko, dziękuję w imieniu Piotrusia :)

Paula, dziękuję za życzenia dobrej nocki i wzajemnie :) A jakiego zdolnego masz męza :)

Aletko, jak zobaczyłam gąsienicę Magdę, to sie nie oparłam i właśnie została zakupiona ;)

Do góry