reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

ISTNIEJĄ :)

Jejku dziewczyny jak ja sie zle czuję od kilku dni :(
ciągle jest mi niedobrze i boli mnie głowa :( i do tego jestem jeszcze słaba :(
Ponoć jakiś wirus panuje bo u mnie w rodzince kilka osób tak miało :(

reklama
Lila - dokładnie. A ja marzę też o tym by sobie tak zalegnac przed TV i mieć wszystko w nosie. Chociaż przez jeden dzień....no dobra przez pół dnia. Plis
I nie martwić się, ze jakiś skubany pies sąsiada obudzi mi Matusia albo, ze robotnicy osiedlowi zaczną mówić głośno wtedy kiedy ja go właśnie usypiam wrrrr
Dla wyjaśnienia robotników mam dzień w dzień pod oknami :mad: i mieszkam na parterze

Nooo Beatko, tez bym chciala tak odpoczac!!!

A strone wczesniej mialo byc dobre Aletko ;D, zreszta juz jest hehe, ja juz na oczy nie widze wiec sie zegnam

Dobranoc mile panie, ide spac,bardzo mi bylo milo uczestniczyc dzis ( chyba po raz pierwszy ::)) w forumowej imprezce ;D
Pa

Beatka24 szczerze ci wspołczuje!!! Ja za to mam w nocy głośny alarm który wyje w aptece i szlak mnie trafia  :mad: Bo Wiki mi sie przebudza :mad: Mam zamiar iść tam do apteki i powiedzec im zeby cos zrobili z tym alarmem !!!

Teraz idę troszkę sprzątnąć,bo jutro do wiki przychodzi chrzesny na mikołaja :) bo puzniej nie będzie miał czasu bo będzie w pracy a więc trzeba cos zrobic :)

Dobranoc :)

A tak z innej beczki bo miałam się juz wcześniej pytać. Matuś po tych zupkach i nie zupkam ma straszny problem z wypróżnieneim się. Już mi normalnie sił brakuje bo po raz enty w tym tygodniu musiał mieć podany czopek bo by chyba tej kupki sam do przyszłego roku nie zrobił. Tak sie biedak męczył, ze aż dzisiaj rumieńcy dostał.
Czy wasze dzieci też mają takie problemy a jesli tak to co Wy robiłyście żeby kupka nie była aż tak zbita? Mateusz nie chce w ogóle pic soków. pani dr kazała nam kupic vibovit ale tego też nie chce. Wciskam mu łyżeczką ale taki sposób nie jest dobry na dłuższą metę i już mi pomysłów brakuje no bo nie mogę ciągle ratować go termometrem albo czopkiem bo się przyzwyczai i potem sam nie będzie potrafił tej kupy wstrętnej zrobić. Jeśli macie jakieś rady to bardzo o nie proszę.

Najśmieszniejsze albo najtragiczniejsze w tym wszystkim jest to, ze Mati wypije soczek albo herbatkę ale...od mojej mamy. Dziwne, nie??????????

Czarnulko, zdrówka!!!

Aletko, smaruję Bobdentem, ael szczerze mówiąc mam wrazenie, ze on to wszystko zjada zanim w ogóle zacznie działać  ::)

Lileczko, dobrej nocki :)

Beatko a sliwek z Gerbera nie próbowałaś? Podobno są skuteczne....

I ja chyba tez się będę powoli żegnać, bo oczy mi sie kleją a zarywanie kolejnej nocy nie jest chyba dobrym pomysłem...

Dobrej nocki Foremeczki :)

ufff.....trafiłam....
Aletko i Semi :-* dzięki wielkie.

Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi Was brakowało, przyzwyczaiłam sie ,że w wolnej chwili klikam na noworodka i czytam ( pisaniem to róznie bywa ale to juz wiecie, jak mam więcej czasu to piszę)....a tu jakis cholerny troll odciął mi źródło mojego lepszego samopoczucia :mad:.....na razie tyle teraz będę czytać i jak sie uda znowu pobazgrolę....heh.....jesteście moim nałogiem ;)

reklama
Do góry