reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Kurka!!Moje dziecko nie dosc,ze nie spi,to zaczyna pokaslywac, kicha non stop, robi zileone kupy, dzis byly takie dwie, od czego zielone kupy??Po czym??Niepokoic sie?? A nos zakropilam euphorbium, pod nosek masc majerankowa, syropek Eurespal,kurka zawsze przed szczepieniem:/

reklama
:laugh: :laugh:

tablice1d6lz9fx.jpg

Racja;

jasne8gr.jpg

chinadogs7ju2qa.jpg

staruszek8fx.jpg

522ke1ob.jpg

LiLA zielone kupki,może zjadł coś nie tak daj mu się wody przegotowanej napić.Nasmaruj go na noc podaj cebion.Robert już ma miesiąc opóznienia w szczepeiniu jutro lub pojutrze tez zasuwam wreszcie co ide to katar ::)

No to my już po Walentynkach, właśnie uśpiłam małego i zaraz idę się kąpać.

Shirleyko, gratulacje dla Smoczątka. Wojtek poprzestał na czworakowaniu do tyłu. Ale niewykluczone, że kolejny doping znowu go ruszy do przodu ;)

Eee, jakoś bez humorku dzisiaj. Było tak miło na kolacji, a teraz jakoś mnie głowa rozbolała... Idę już, dobranoc.

Lileczko zielone kupy mogą być jedną z oznak infekcji, tak jak katar i kaszel i ja bym tak obstawiała. Biedny mały Miki, nakarm go czosnkiem czy innym specyfikiem i ucałuj od ciotek, oby przez noc przeszło :)

Lileczko wszystkiego co najllepsze!!! :) no i zdrówka dla Mikiego!

Magdalenka dziękuje bardzo za życzenia!!! i przesyła buziaczki !!! :)

Agast miłego wypoczynku!!!

Shirleyko gratuluję Łukaszkowi ! ślicznie stoi!!!

Minko Wiki przeurocza!!!

Magdulku - dzieki!
Asiu, Shirleyko - dzieki.

Kolejne butla z woda ::) i podejscie do spania - mam nadzieje,ze usnie, juz go nawet wczesniej wlozylam do kojca,zeby sie pobawil i poszlam pod prysznic, zdazylam nawet glowe umyc,a moje grzeczne dziecko slicznie sie bawilo :angel: Cisza dobiega z pokoju, mam nadzieje,ze w koncu usnie, jak usnie juz dzisiaj smecic nie bede ;),ale jak nie to zapewne wroce ;D,

Tymczasem sie zegnam, dobranoc

Lila współczuje Mikiemu przeziębienia i mam nadzieje, że po nocy jest mu lepiej. Na zielone luźne kupy, moja ciotka zawsze każe dawac małej smecte-tak po pół łyżeczki od herbaty rozpuszczone w wodzie. Zreszta smecta podobno jest dla dzieci niegroźna bo działa tylko i wyłącznie na jelita i nie wchłania sie do krwii.

Shirleyko gratuluje Smokowi stania.
Agast fajnie, że wyjazd wam sie udał.

A u nas Gosia kolejny raz spędziła cały wieczór w swoim łóżeczku, o dziwo bez protestów. A wczoraj normalnie byłam w szoku, Pani Basia, która opiekuje sie Gosią kiedy jestem w pracy uśpiła ja pierwszy raz w życiu w łóżeczku, poprostu położyła Gosię a ta pośpiewała 45' do siebie i zasneła. mnie sie to jeszcze nigdy nie udało :mad: i chyba nie uda póki cycuś jest sprawny.

reklama
Lileczko, i jak Miki? Mam nadzieję, że nocka minęła w miarę i dzisiaj humorek i zdrówko w lepszej formie?

A Wojtuś właśnie (cicho sza ;) ) bawi się sam w łóżeczku :o Zamienili mi dziecko ::)

Agast, super, że wyjazd udany :)

Do góry