reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Aletko - jeszcze nie próbowałam bo aż się boję. Jak mnie znowu wywali to chyba zwariuję No nic lecę sprawdzić. Jak co to proszę sprawdzać pocztę bo mogę potrzebować pomocy ::)

reklama
Przyszłam się pochwalić, że Smok dziś pierwszy raz podniósł się do pozycji pionowej  ;D Co prawda do stania to jeszcze mu brakuje, ale dorwanie podkładki pod mysz jest warte każdego poświęcenia ;)

Oczywiście o siadaniu nadal nie ma mowy  ::)

A oto dowód:

pion5uy.jpg

Zaś w ramach bonusa Smok, który się delektuje smoczkiem w postaci mandarynkowego farfocla  :D

mandaryna9as.jpg

LILUś KOCHANIUTKA WSZYSTKEIGO CO NAJLEPSZE DLA CIEBIE,PODPISUJE SIę POD WSZYSTKIMI ZYCZENIAMI

roseonthedancefloor4mw.jpg

A ja w walentynki sama mąż na popołudniówce,ale cóż nadrobi się wieczorem....
Agast super że jesteś zadowolona,to najważniejsze

Shirleyko gratulacje dla Smoka!

Beatusku wiem o tym wszystkiem co piszesz, ale nie jestem pewna czy Igorek jest na pewno najlżejszym Czerwcowym maluchem?
Za to Szymek jest raczej na pewno najwolniej rozwijającym się ruchowo "czerwcątkiem".
W obydwu wypadkach taka ich uroda i nam zostaje jedynie się z tym pogodzić.
Wiem o tym, ale mimo to co jakiś czas martwię się czy wszystko jest ok, boję się że coś przegapię, zaniedbam.

Mondzi miło spędzonego wieczoru życzę.

Asiu ja też sama siedzę dlatego Walentynki obchodziliśmy wczoraj.

Szymek śpi już, a ja mam w planie poczytać trochę, dlatego zmykam.

MamoGosi, Aletko, Easy, Shirleyko,Megan, Evik, Paula, Beatusku, Frotko,Minko, Swiezynko, Juciu, Tilli, Agast, Beatko, Mondzi, Asiu - DZIEKUJE I WAM ZA ZYCZONKA, BARDZO,BARDZO,BARDZO,JEST MI BARDZO MILO!!!!!

Beatusku - gratuluje raczkowania i ogolnie postepow!!a co do pouczajacych ksiazeczek tez mam taka dla dzieci,fajna sprawa :)
Minko - Wikunia sliczna!!
Swiezynko - ciesze sie,ze z nurkowaniem taka fajna sprawa!!
Megan - tez mysle,ze z serduszkiem bedzie i jest wszystko oki,a zdjecia bomba!!
Agast - gratuluje zebolkow Hance,no i ciesze sie,ze tak dobrze sie bawicie!!
Shirleyko - Smok swietny!!I gratuluje!!

A mnie dzisiaj kuli trzy razy, grzebali w zylach, ni nie cieklo ::) Najgorzej bolalo na dloni,jak sie piesc zaciska,nie wiem jak to napisac. W koncu dalo sie troche sciagnac,ale teraz siniak na pol reki ::) Co ja mam z tymi zylami,to samo w ciazy bylo ::)

No nic, ide chyba pod prysznic,bo Mlody juz usnal...

No to super!!Pospal pol godziny i mu wystarczylo ::) Ciekawe o ktorej teraz spac pojdzie, a myslalam,ze dzisiaj wczesniej spac pojde :mad: A do tego jeszcze jakis katar mu sie zaczyna,na tydzien przed szczepieniem,ech...

reklama
Właśnie Shirleyko smok super ;)
Lila Robi też czasem tak am że wyspi sie i lipa,ale po jakiś dwóch godzinkach zabawy zasypia znowu ;D

Kurcze chciałam mezowi zrobić fajna kolację zaczęłam szykować,otwieram lodówke i lipa masła brakło :p a nie amm jak wyjśc do sklepu ::).No i nici pewnei z niespodzianki.Chyba że zrobię chclebek bez masełka moze nie zajarzy zaślepi go miłośc hehe ;D

Aletko,Evik,Megan dziękuję za rozmowe na gg bardzo mi pomogłyście

Do góry