WITAM
SHIRLEYKO BARDZO MOCNO GRATULUJĘ I ŻYCZE SPOKOJNEJ CIĄŻY
FROTKO cieszę się ,że z Wojtusiem wszytsko dobrze,mocno trzymałam kciukasy.
Paula mam nadzieje ,ze randka sie udała
Asia no pora całkiem konkretna na mycie okien.Nie martw się ja myyłam ostatnio jak padał deszcz ze śniegiem. :
Czarnulko imię bardzo oryginalne,ale to Wam się musi podobać.Najważniejszed by dzieci później nie dokuczały z powodu imienia bo wiadomo ,ze rówieśnic sa "okrutni"
Liluś moja kochana wszytskiego najlepszegoz okazji twoich imieninek :-* życzę by ta piepszona rwa w końcu Tobie odpuściła.Strasznie Ci współczuję bo ja mam też nawroty ,ale nie trwają tyle co u Ciebie
Easy zdjecia Mary i oczywiście Twoj są śliczne .Fryzurka bomba.A jak Mary odziedziczy po Tobie humor to od facetów się nie opędzi.Łdan ,dowcipna ...to jest w cenie
Mamomisi gratuluję otrzymania pracy!!!!
Zo do
męża i dziecka to zgadzam się z
Aletką i nie przyszłoby mi do głowy by wybierać kto ważniejszy.Oboje kocham tak samo mocno ,ale inaczej rzecz jasna .I tak jak Aletka każdemu z nich staram dawać siebie po równo
A co do
dzieci znajomych to takich "niegrzecznych" to mamy jednych.Ale ich córeczka robi za 6ścioro dzieci.Nie bede sie rozpisywała za wiele.Ma 2,5 roku i jak ostatnio u nich byliśmy to oblizała wszytskie ciasta które były na talerzu a potem wsadziła rączke do kawy męża
.Jej rodzice byli w niebo wzięci jakie mają rozgarnięte dziecko.Ale kiedy podeszła do Oliwi i jej delikatnie mówiąc przywaliła!!!! Moje dziecko na mnie tak bidnie spojrzało i się rozpłakało to wtedy mnie już szlag trafił i dostała ode mnie po dupie!!!NA co jej rodzice ,ze mała ostatnio jest TROSZKĘ ! nieznośna.
Mam nadzieję,że uda mi sie Oliwię wychowac tak byśmy nie potracili wszystkich znajomych :
A ja wczoraj dałam małej do jedzenia "jajo po wiedeńsku" jak kto woli jajko w szkalnce.I wszamała aż jej się uszy trzęsły.Dziś jej nic nie jest czyli uczulenia nie ma ,czyli kolejne "danie" mamy w swym jadłospisie.Musze kombinować bo juz jemy prawie wszystko to co mama i tata.Wiadomo oprócz glutenu i jakich dań pikantnych i smazonych.
Oliwia nadal wstaje mi okoo 7dmej rano.Ale w sumie chodzi spac też o 19stej więc w sumie jest ok.Bo mam wieczór dla siebie.A rano nie wykorzystałabym czasu dla siebie bo spała bym z nią tak długo jak Ona.
.A jakos czarno widze scenariusz ,że oli urzęduje z nami do np.22:00 ;D
My
Walentynki obchodziliśmy w niedzielę bo dziś mój mąż na 3 dni wyjechał.Było bardzo miło 8).A dziś dostałam od Niego kartkę i jest to chyba najładniejsza "walentynka" z najładniejszymi życzeniami jaką od Niego dostałam.A prezenciki dawaliśmy sobie wcześniej.Tak więc Walentynki zaliczone i udane.
Z OKAZJI DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA ŻYCZĘ WAM KOCHANE GORĄCYCH I NIEUSTAJĄCYCH UCZUĆ I BYŚCIE BYŁY ZAWSZE SZCZĘŚLIWE W WASZYCH ZWIĄZKACH.
Dla Magdusi NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI KOLEJNEGO MIESIĄCA .WSZYTSKIM ZALEGŁYM JUBILATOM RÓWNIEŻ SKŁADAM NAJLEPSZE ZYCZONKA