reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

Rozumiem że niektórym wam moze to imię sie nie podobać :) to kwestia gustu,Ale ja jestem tego samego zdania co Aletka że ktoś powinien zacząć pierwszy dać żadnkie imię :)
A widziałam juz to imię u jednego z siłaczyczy na TVN ;)

Annka Tyberian to jest imię Tyberiusz :D tylko ja napisałam zdrobniale :)

Froteczko Cieszę się bardzo że z Wojtusiem wszystko ok :D

reklama
Czarnulko - mój mąż własnie powiedział "fajne imię" :laugh:
a mowa pewnie o Tyberiuszu Kowalczyku z siłaczy :laugh:Ja to ich wszystkich na pamięć znam bo Piotr ich ciagle ogląda ;D
A dacie na imię jak będziecie chcieli. To Wasza decyzja. Jednym się imię będzie podobało a innym nie. Dasz na imię Maciek, Paweł, Damian, Filip itp i będzie tak samo także wiesz...
Dobra lecę bo ru zasmarkam całą klawiaturę. Muszę mojemu siłączowi dać papu. Temu większemu bo ten mniejszy kima ;D

SHIRLEYKO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!

dzieci gośćmi,no więc mam taka koleżankę ma synka który ma 2,5 latka,teraz ona juest w 6 miesiącu ciązy.Nie przepadam za tym jak przychodzi z dzieckiem.Ten mały po pierwesze bije Waneskę ,zabiera jej zabawki.Kiedyś jak byli zbił mi szybę ze stołu samochodzikiem mimo że prosiłam kilka razy żeby niew alił w stół.Koleżanka na to kompletnie nic mimo że stół brałam na raty i go jeszcze spałcałam.Powiedziąłm ze albo odkupi stół albo szybę taka samą,oburzona wyszła.Nie przychodziła kilka miesięcy szybę wprawiłam sama.Kiedyś przyszła jakby nigdy nic się nie stało jest teraz w ciązy i teraz dzięki synkowi leży w szpitalu bo uderzył ją w brzuch krzesełkiem i ma problemy krwawi i są pproblemy z łożyskiem,jak ja odwiedziłam stwierdziła że synek przeciez zrobił to niechcąco,a to dlatego że nie dała mu czekolady....
Czarnulko mnie się to imię podoba,powiem szczerze że imie WANESSA nie podobało mi się,chciałam Karolinke ale mój mąż się uparł ale za to na drugie ma Joanna ;D, ale teraz Waneska jakoś mi się podoba.Tak jak Robert miał byc Alan ale wreszcie postawiłam na swoim i nie dałam się
Aniu przytulkam

Shirleyko, babo kochana!!! Strasznie się cieszę Twoim szczęściem!!! Nastaw się pozytywnie, odpędź daleko zmartwienia, ciesz się razem z mężem i Łukaszem z maleństwa, które w Tobie rośnie!!! Zdrówka, braku mdłości i ogólnie bezproblemowego okresu ciąży!!! ALE ZAJEBIŚCIE!!!

Mamomisi gratuluję znalezienia pracy! Możesz zdradzić co to?

Frotko dobrze, że z Totulkiem w porządku.

Wiolinko nie ma się czym martwić, Szymek też długi nie jest za to klocek okropny.
Nasze maluchy to indywidualne osoby, nie mogą być wszyscy jednakowi.

Kobiety Rafała T.
azmam0ak.jpg

Mmmmm... bosko!!!
akpu2xf.jpg

No co? Nie można se łyknąć..?
apiana7xd.jpg

Czas coś przekąsić!
aprzegryzka3be.jpg

Mam coś w kąciku ust... wieeeem ;-)
ajagody4sy.jpg

Gibło mnie 220V...
a2207be.jpg

Matka! Buzi! Ale już!
abuzi6qy.jpg

Paula widać fryzurę ;)

Easy bardzo fajna fryzurka!
Marysia boska po prostu. Śliczną masz córę! a uśmiecha się rewelacyjnie.

Zmykam bo zanosi się na romantyczny wieczorek i kolacyjka właśnie gotowa, tylko czekam na męża ;)

Dobrej nocy Foremki

Paula no to udanej "randki" ;)
easy fotki zajebiste!!!!!!!!
Frotko super że Wojtuś ma taaaaaki apetyt

A mój mężuś jutro w walentynki na popołudniu do pracy :( cały tydzień buuuu...no ale nic wieczorkiem za to zrobię walentynkową kolacyjkę ;)
A teraz oglądam serialki :laugh:

reklama
Asiu - moj tez ma drugie zmiany :mad:
Aniu - wspolczuje bolu!!Gratuluj papa, Tobie i Czarnulce!!
Czarnulko - Tyberian - inne,ale ciekawe imie.
Shirleyko - masz sliczny avatar :) A to kuzynostwo!!Szczyt!! :mad:
Wiolinko - dzieki kochana i gratuluje!!
Paulo - dzieki!!
MamoMisi - gratuluje pracy!!
Frotko - to sie ciesze,ze oki :)
Easy - masz bardzo fajna fryzurke,a Twoja Marry to zjadlabym, po czesci ja,a po czesci oczywiscie Miki,zeby nie bylo,ze matka mu narzeczona doszla czy nie doszla zzera z milosci ;D No sliczniasta jest, cudowna, super!!A jej usmiech mnie zabija normalnie!!Rewelka hehe ;D

Do góry