SHIRLEYKO GRATULACJE!!!!!!!!!!!!
dzieci gośćmi,no więc mam taka koleżankę ma synka który ma 2,5 latka,teraz ona juest w 6 miesiącu ciązy.Nie przepadam za tym jak przychodzi z dzieckiem.Ten mały po pierwesze bije Waneskę ,zabiera jej zabawki.Kiedyś jak byli zbił mi szybę ze stołu samochodzikiem mimo że prosiłam kilka razy żeby niew alił w stół.Koleżanka na to kompletnie nic mimo że stół brałam na raty i go jeszcze spałcałam.Powiedziąłm ze albo odkupi stół albo szybę taka samą,oburzona wyszła.Nie przychodziła kilka miesięcy szybę wprawiłam sama.Kiedyś przyszła jakby nigdy nic się nie stało jest teraz w ciązy i teraz dzięki synkowi leży w szpitalu bo uderzył ją w brzuch krzesełkiem i ma problemy krwawi i są pproblemy z łożyskiem,jak ja odwiedziłam stwierdziła że synek przeciez zrobił to niechcąco,a to dlatego że nie dała mu czekolady....
Czarnulko mnie się to imię podoba,powiem szczerze że imie WANESSA nie podobało mi się,chciałam Karolinke ale mój mąż się uparł ale za to na drugie ma Joanna ;D, ale teraz Waneska jakoś mi się podoba.Tak jak Robert miał byc Alan ale wreszcie postawiłam na swoim i nie dałam się
Aniu przytulkam