reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;)

reklama
Shirleyko - gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jejku jak Ci fajnie!!!! :p

Minko - podpis slodziutki!!
Annka - no wlasnie,powiedz tu cos komu to wlasnie tak to sie skonczyc moze!!Koszmar!!
Frotko - trzymam kciuki za wizyte!!
Asiu - ojoj!!Caluski dla Robetra!!
Mondzi,Annka,Frotko, Minko - dziekuje Wam bardzo za wsparcie!!
Frotko - dziekuje Ci bardzo za pomoc w razie czego :) A dlaczego kapiele gorace nie wskazane??A ja myslalam,ze to wygrzewac trzeba ::) I dlaczego nie chca mi przepisac tych zastrzykow, przeciez to tylko wit A!!Moja siostra w ciazy brala zastrzyki z witamina B i tez luz,a ja przeciez w ciazy nie jestem,a karmiac niby wiecej mozna ::) Ech...
A moj Miki od dzis pelza po calym mieszkaniu ;D
A nocniczek kupilismy jakis czas temu, zwykly,zwyczajny,bo taki najlepszy ponoc, narazie sadzam w ubranku i siedzi,az go nie sciagne z niego, zaglada,oglada,co to ;D

Shirleyko!!!! Wielkie gratulacje!
Najśmieszniejsze jest to, ze przez weekend o Tobie myślałam, nie byłam na forum od piątku i pamietając o tym, ze w piatek miała Cię odwiedzić @ zastanawiałam się, czy przyszła czy może jej się odwidziało i poszła do Agast ;) Weszłam rano na forum - zero wiadomości od Ciebie. Przed chwilą lotem błyskawicy dotarła do mnie od Asioczka wiadomość, że jest właśnie hot news :laugh:!!!

Rewelacja, trzymam kciuki za zdrowie Twoje i Mini Smoczątka!

Poprostu musze napisac  SHIRLEYKO GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymałam kciukasy za Ciebie  :D :D

....no wiec wpadłam i odrazu posmęce .......
Dziewczyny co ja przez ostatni tydzien przeszłam  :( Zaczeła wychodzic mi ósemka umierałam z bólu , dostałam szczekościsku :mad: po 4 dniach poszłam do dentysty >>>Ten powiedział ,ze mam poszukac chirurga bo ząb sie nie przebije ...nie ma miejsca w mojej buzi. Dostałam silny antybiotyk . Chirurg zrobił mi 2 zastrzyki w tyłek , 5 w dziąsło i wycioł spory kawałek dziąśła + wyrwał zęba !!!!!!!!! Po zabiegu japa jak nie wiem boli do dziś  :( W sumie za zęba zapłaciłam 300 zł !!! Teraz to samo musze zrobic z drugiej strony (czekam az sie wygoi i na zastrzyk gotówki)

No a tak wogóle to Iga od 2 tygodni robi papa !!!!!!!
Dzisiaj zakupilismy spacerówke ,jestem bardzo zadowolona !!!!! Jeszcze czekam na całkowite ozdrowienie i już nigdy nie bede dużo nazekać!!!!!!
...sorrki za pisownie ale ktoś mi tu wali w klawiature..... ;)

AniuW Ojoj.az mnie boli :) Mam nadzieje że szybciutko ci ból minie :)

A moja Pysia pokazuje PAPA :D Jak to ślicznie wygląda :) A jak chrzesna Sie cieszyła jak wychodziła a Wiki jej papa pokazałą :)

shirleyko, po pierwsze: ogromniaste gratulacje !!
po drugie: w przytłaczającej większości życiowych przypadków tak właśnie jest: dziecko odchodzi, mąż zostaje. tak więc z czysto pragmatycznego punktu widzenia pewnie masz rację. dla mnie jednak pytanie o to, kto jest ważniejszy, to jak taki  pytanie z "ciotczynego" repertuaru: kogo bardziej kochasz - mamusię czy tatusia. do dziś  nie potrafię znaleźć na nie odpowiedzi, podobnie jak nie potrafiłabym rozstrzygnąc dylematu "kto ważniejszy": synuś czy tatuś. no bo co to w ogóle znaczy: ważniejszy? bardziej kochany, wymagający więcej uwagi/ skupienia/czasu/energii;  obstawiany jako towarzysz późnej starości? sorki za te domorosłe "filozje" ale im bardziej zdaję sobie sprawę, że nie znam na to odpowiedzi, tym bardziej czuję, że nie wymkne się temu pytaniu. nie terazto za lat dwadzieścia.  ;)
raz jeszcze serdecznie gratuluję fasoleczki. :)

anka, oj, znam ten ból. też miałam ósemkę usuwaną chirurgicznie. ale sam zabieg poza tym, że był bardzo ale to bardzo nieprzyjemny (szczęk tych narzędzi chirurgicznych i to samo rwanie, brrrr) to w sumie nie był bolesny. bolało jak cholera - ale juz po, to niezagojone dziąsło i pół szczęki. tak więc jeśli w trakcie samego zabiegu też czułaś ból, to może rozważ opcję innego specjalisty albo innego znieczulenia...

reklama
Mad To nie o to chodzi kto ważniejszy w moim mniemaniu oczywiście, bo tego faktycznie nie da sie porównać. Chodzi o to, żeby męża nie zepchnąc na boczny tor gdy maluch sie urodzi. To tak w skrócie jesli chodzi o mnie ;)
Shirleyko No normalnie sie tak cieszę! Jeszcze raz gratulacje! :D
Aniu Współczuję przeżyć :(

Do góry